|השיר פשוט -

|השיר פשוט -../images/Emo59.gif

הייייייייייייי אני חדשה בפורם אז קודם כל שלום ומה המצב? שמי אורטל מסיכה אבל אפשר לקרוא לי אורטלי או אורטלוש.... הח'ברה כאן פשוט מדהימים תמשיכו כך. והשיר החדש של הבויז פשוט מ-ד-ה-י-ם!!! כמו כל שיר , מתה עליכם ועוד יותר על הבאקסטריט בויז.. שלכם אורטלוש

NarihS

New member
היי!! שלום וברוכה הבאה!!

אצלנו פה הכל טוב ומאושר.. בקסטריט שלנו חוזרים
וכמובן שהשיר שולט! זה בקסטריט, איך אפשר לא לאהוב את זה?? :) ואני שירן

אורטלוש המאמי

גם אני אוספתי אותך בובה.... ואני שמחה שיוצא לנו לצוטט.. טאנקס לאב יו אורטלוש

חוזר ובגדול ../images/Emo23.gif

הייייייייייייי אני אורטלי המאמי... הכל טוב ומאושר גם אצלי אבל הידיעה שהבאקסטריטיז חוזרים גורמת לי הרגשה עוד יותר טובה! השיר מדהים כמו כל שיר שלהם..... ואי אפשר לא לאהוב את זה כי הם פשוט גדולים וכמו שאת אוהבת אותם כך גם אני " כמוני כמוך ... כמוך כמוני ... אבל כמו הבאקסטריט בויז אין עוד באך במקום.."! אוהבת אורטלוש

sivanick

New member
ברוכה הבאה אורטלוש! ../images/Emo24.gif

הגיע הזמן שתצטרפי לפורום =) הרבה זמן לא דיברנו באייסי...

לאב יו ../images/Emo23.gif

טאנקס מי לאב... באמת שנים שלא דיברנו ... היתגעגעתי!!! מתה עליךך ושוב תודה ענקית אוהבת אורטלוש המאמוש

airgirl

New member
ברוכה הבאה אורטלי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

תהני
ח טוף נו ברור שתהני פה :)

לסיסוש'קה שלי

מתה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך טושטושית קטנה שלי .... תודה ענקית על הכל , הרי הכל בזכותך עם לא את לא הייתי בפורום ה-מ-ד-ה-י-ם הזה!!!!!!!!!!!!! אוהבת אותך הכי בעולם ולא לשכוח באקסטריט בויז לנצח - לייק דהההההההההה נשיקות וחיבוקים אורטלוש המאמוש

airgirl

New member
גם אני אוהבת אותך אורטלי../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

בבקשה!
בכיף אורטלי! אני מתה עליךךךךך!!

BShenB

New member
היי אורטלוש../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אני שנהב... וגם אני מעריצה שרופה
של בקסטריט המושלמים!!!
ברוכה הבאה!!!

Y H

New member
ממההההה???????

כאילו, מה פיספסתי?????? שיר חדש???? איזה שיר חדש??? איפה? למה? איך? כמה? יש קליפ? ממתי הוא יצא?? אופ אני כ"כ לא מעודכנת!!! דיטלס בנות... בבבבקקששהה! דרכאגב, שכככללל החדשות יהנו בפורום!!! וברוכות הבאות אתן גם מוזמנות להביא את החברות הדודות האחים והאחיות ואת השכנים גם (רק אם הם חתיכים בלונדינים...)(עם עיניים כחולות)

BShenB

New member
חחח קודם תירגעי...והשיר ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

עדיין לא יצא לו קליפ... קוראים לו moving on ואם תסתכלי כאן בכמה שירשורים למטה ואחורה תוכלי לשמוע אותו...ולקרוא חדשות על הבויז....
הם שרו אותו בוונגו טנגו וגם בטקס הזוטופייה....
תיכנסי לכאן ותוכלי להוריד אותו ועוד סרטונים על הבויז...תהני

Y H

New member
זהו להיום

אני צריכה לזוז... אני מתגעגעת מאודדדדדדדדד חיבוקים
ונשיקות
לכולן (גם לשכנים הבלונדינים) והכי הרבה לניקווווווווש ואם יצא להם קליפ אז שמישהי תשלח לי מסר שאני אדע... תודה!

למעלה