השיר פולש אלי

השיר פולש אלי

השיר פולש אלי מבעד לחרכי האפלות הדוממות ופוצע בי פצעי מאוויים לטללים של שחר מפציע, ולצלילים רוגעים.. ואני מבקש לחלץ את השיר מתוכי ולהביאו בכתובים, שמא ימצאוהו מלקטי מילים וישאו אותו אל לבבות פועמים המתנגנים ככינורות בעיבורה של עיר. שאם לא כן תחלש נפשי הרוגשת ואצנח אל דממות שובקות.

יערית 1

New member
בין חרכי ליבי../images/Emo20.gif

בלכתך נותרו צלילי אהבתך, נשמעים בין חרכי ליבי כאיוושות הרוח בחלון מתדפקים בי חרש. נזכרת בך בין השמשות, רוכסת חלומות בדד, מוחה דמעה עגולה כפנינה, מתעלעלת במחשבות עליך. בחשיכה מתנועעת בלאט, צועדת אל האור, מנסה להותיר זכרונות מאחור ורק דומית הכאב עוד נשמעת.

גדעון היחידי

New member
מנהל
מבעד לחלון. מבעד לחלון נשמעת בת צחוק. סימן חיים. מבלי משים מסיט את זווית התריס ואור השמש זורח פנימה לתוך האפלולית מבהיר בפס רחב. שכן, חורף עכשיו ? קומו ריקדו. הפומליות הבשילו בגני.

אל חלוני שלי

אל חלוני שלי ניבטת ג'ירפה, פולשת אל הבקרים בצוואר מאורך וראשה מוטה אלי. אולי היא מבקשת לבשר שיום גאה נישא בדרכים וראשו מורם אל על, ואולי היא מבקשת להציץ לחדרי, לראות עם לבוש אני בפיג'מה כאותה זברה אשר פגשה בדרך מהג'ונגל אלי.

שמים1

New member
קולות וצלילים ../images/Emo79.gif

שירך חודר אלי מבעד ליום שוקע קרני שמש אחרונות משכשכות בים. קולות וצלילים, שזירה של מילים מפציעים אל שחר חדש. מלקטת מילה למילה מאווים מתלכדים במחול לבבות, דמעות זוהרות ,לוטפת לחיים סמוקות משאלות מציירות אהבה.

יערית 1

New member
לקט../images/Emo20.gif

מלקטת מילותיך מבעד לדמעות, ממלאה נפשי במצבור זכרונות, לב קטן מנצנץ אלי, נוגע כמספר לי אהבתך. חשה אותך מבעד לערגות סוערות. צלילים בוערים בגופי, מטלטלים תשוקתי כמשב ברוח. ממרום ההר מביטה לאופק נוגעת בליבך, ניכספת אליך מאזינה לפעימות ליבי המתאווה לבוא אליך.

למעלה