השיר "פולי"

השיר "פולי"

של נירוונה- קראתי שכתוב שהשיר מדבר על מישהי בשם "פולי" שנחטפה ועונתה האם זו אותה "פולי ניקלס" קורבן של ג´ק המרטש? כי אם כן...אני חושבת שזה מאוד מרגש שקורט כתב עליי שיר..ואיך שהוא דימה אותי לתוכי....ממש נחמד מצידך קורט אני מקווה שוב להיתקל בך במסדרונות גן-עדן (כן תתפלאו, הוא הגיע לשם)

nnnnnnnnn

New member
במקרה שהוא התאבד...

אז הוא לא בגן עדן(המורה שלי לתנ"ך...) למרות שאני לא מאמינה בגן עדן אני חושבת שהוא חיים פרועים מידי כדי להיות בגן עדן... אבל בא נקווה שהוא מאושר איפה שהוא לא יהיה...

פאק עם המורה לתנ"ך

אני לא מאמינה בתנ"ך ואני לא מאמינה בבולשיט שהמורה לתנ"ך אומר מי שלקח לעצמו את החיים זו בחירה שלו והוא לא התאבד רצחו אותו (לדעתי....קורטני) את לא יכולה לדעת לאין הוא הלך "גן-עדן" או "גיהנום" למרות שאני סתם צחקתי...לפעמים אני נוטה להגזים. אני לא מאמינה בשטויות האלו של גן-עדן וגיהנום אני מאמינה שמתים אז מתים אין שום חיים אחר כך אין לך אפילו נשמה היא נשארת בגוף אתה מת אז זהו! דיי שום חיים שום בטיח!!! לא מספיק סבלנו בחיים האלו?

Gio inc

New member
הוא התאבד.... כבר כתבתי בדיוק למה..

זה הרבה יותר הגיוני...

lifes sucks

New member
אתה לא יכול לדעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"הוא התאבד" אתה חושב!! ח-ו-ש-ב שהוא התאבד!!!!!!!!!!!!!!!! אתה היית שם? מישהו היה שם? יש לך הוחכות? ל-א-א-א-א-א-א-א-א-א-א-א אז אתה לא יודע מה באמת קרה!!!!!!!!!!!!!!!!

Mohawk Tom

New member
זהפשוט מקבץ של סיפורים כדי שילדים

קטנים יתנהגו יפה....

nnnnnnnnn

New member
אה.. ועוד כמה דברים...

1. ברוכה הבאה... 2. קראתי איך ירדת על אבריל לאבין בפורום שלה... כל החברה שם הצחיקו אותי "מה ממתי אבריל לאבין זה פופ?"... 3. יש לך מחרותיים יום הולדת אז מזל טוב

כמה תגובות..

1. תודה...אני שמחה להיות מבורכת בבואי. 2. הקטע עם אבריל ממש מסובך, אני לא סובלת אותה זמרת-וואנהבי פאנקית-קשוחה-מאגניבה-עם-להקת-פאגים. כבר נמאס לי לרדת עליה...אני רק מנסה להציל את הכבוד של מוזיקת הרוק/מטאל/פאנק שכמה אנשים חושבים שזה המוזיקה שהיא עושה,אי אפשר לסבול את זה!!!!! במיוחד אני הכי סובלת מזה שאנשים כל הזמן אומרים לי שאני דומה לפרחה וואנבי מאאגניבה הזו (שיאו כאילו היא עושה זין בטלוויזיה! איזה קול) תארי לך כמה אני סובלת מהערות כאלו... אני צריכה ללכת לקבוצת תמיכה או משהו כזה...:) 3.חח..אין לי יומולדת מחרתיים...לא כתבתי אפילו את התאריך שלי..אז תפוז החליט ל"הוליד אותי מחדש" וואלה סבבה

nnnnnnnnn

New member
אופס....

עכשיו באמת שמתי לב שלא כתוב הגיל שלך אז בת כמה את? טוב אף אחד לא חושב שהיא עושה מטאל זה בטוח... אבל את צודקת לא מגיע לה שיגידו אליה שהיא רוקיסטית או פאנקיסטית... מי שום האח הדביל שלי מתלהב ממנה רק בגלל שהיא נולדה ביום הולדת שלו... עשרים ומשהו בספטמר... נראה לי...

כמה תגובות...

1. תודה...אני שמחה להיות מבורכת בבואי. 2. הקטע עם אבריל ממש מסובך, אני לא סובלת אותה זמרת-וואנהבי פאנקית-קשוחה-מאגניבה-עם-להקת-פאגים. כבר נמאס לי לרדת עליה...אני רק מנסה להציל את הכבוד של מוזיקת הרוק/מטאל/פאנק שכמה אנשים חושבים שזה המוזיקה שהיא עושה,אי אפשר לסבול את זה!!!!! במיוחד אני הכי סובלת מזה שאנשים כל הזמן אומרים לי שאני דומה לפרחה וואנבי מאאגניבה הזו (שיאו כאילו היא עושה זין בטלוויזיה! איזה קול) תארי לך כמה אני סובלת מהערות כאלו... אני צריכה ללכת לקבוצת תמיכה או משהו כזה...:) 3.חח..אין לי יומולדת מחרתיים...לא כתבתי אפילו את התאריך שלי..אז תפוז החליט ל"הוליד אותי מחדש" וואלה סבבה

היי גמאני חדש כאן

ואבריל לוין או לאבין (לא משנה) צריכה למות היא מקלקלת את כול הקטע של הרוק היא מעצבנת אותי צריכים לפתוח עמותה נגד אבריל לוין

nnnnnnnnn

New member
היי

ברוך הבא... תיכנס לפורום של אבריל תיראה איך היא "ירדה" על אבריל... פשוט מצחיק...

The Sandman

New member
ברוך הבא לכל החדשים.....

ואני לא מבין אישית מה כל העצבים על אבריל אישית...

כנס

אבריל משחקת אותה מנגנת על גיטרה כי היא מגניבה והיא פופית שמתחזה לרוקיסטית. יש לה כאילו אישיות אבל היא חלולה כמו כול הבריטני למנהם. והכי מעצבן היא שרה שירים שלך תדע אם היא מרגישה ככה

made in china

New member
ברוך הבא אדון!

לא יכולתי שלא לחייך בגלל החתימה שלך- "גידלתי זקן ועכשיו אני דוס.. ואין יותר מה לפחד קניתי תפילין וגם אלוהים ואין יותר מה לפחד אני עושה כל מה שכתוב בספרים אני חייל של מאה שערים" יייאמייייי

למעלה