השיר על טלי פחימה

השיר על טלי פחימה

השיר על טלי פחימה לא תצלח ידכם, לשבור את טלי את השיר הבא כתב המשורר שמואל ירושלמי בעקבות הארכת מעצרה ללא משפט, של פעילת השלום הישראלית טלי פחימה. ירושלמי עצמו נחקר הבוקר בשב"כ בעקבות כתבית השיר הזה, והדבר כמובן אינו מרתיע אותו. לא תצלח ידכם, לשבור את טלי! היא תצא אל חופשי, כַדרור. היא דרייפוס הישראלי, שמשלם מִקחו של העוול, אשר בכל מקום שַרור. תשוחרר לאלתר טלי פחימה! למרדף המכשפות לשים קץ. היא גיבוֹרֶת השלום האמיתית ולוחמת חופש; נושאת תקווה לעתיד הנוצץ. לבבה חרֵד ליחסים בין העמים באיזורינו; מהאלימות והשנאה, נקעה נפשה. צדקת דרכך תנצח! לעמי ישראל וּפלסטין, תִשָאי התקווה. הנך מלאכית השלווה הנכספת. פיך, למצפון, קורא דרור. גיבורָת השלום והשאיפה לַשקט; מקרינת קרן אור. שמש השפיות והפיוס, עוד תרקיע. את מְקום האֵיבה , תתפוס האחווה בין העמים. כבלי סוהַרך יפלו, בהתרסקם על הארץ. חפותך מפשע, תלבלב כפרחים! _________________________

adato man

New member
לטלי הזאת לא חסרה כמות נכבדה

של שנאה עצמית קשה ביותר אנשים כאלה בסופו של דבר מתאבדים זה ידוע בשמאל

מטרניך

New member
לורדה כהן סילבר יש אימהות מאמצות

וגם לטלי פחימה. מתברר שהבגידה של שמאלניות יהודיות בעמן החלה לא מהיום. הינה מכתב למערכת הארץ המספר על שתי פעילות קומוניסטיות בא"י שהלכו בינתיים לעולמן: שמחה צברי ופנינה פיינהויז. >>>>>>>>>>>>>>>>>> מערכת יחסים דליה קרפל משרטטת בצבעוניות ראויה את שמחה צברי, המהפכנית הקומוניסטית שנפטרה לא מכבר (מוסף "הארץ" 10.12). כמתבקש, היא נעזרת בספרו של שמואל דותן, "אדומים - המפלגה הקומוניסטית בארץ ישראל", הנקרא בכתבתה "אדומים בארץ ישראל". על מעצרה של צברי באוקטובר 1938 היא כותבת שצברי "הוחזקה בבית הכלא עד שברחה משם במארס 1941. צברי וחברתה פנינה פיינהויז ניסרו את הסורג ואחר כך את הגדר ונעלמו אל החשיכה בליל סערה". דותן משרטט מערכת יחסים שנפקדה מהכתבה: "שמחה צברי ופנינה פיינהויז... גם העדיפו, בעת שבתן בכלא, את חברתן של אסירות ערביות ביטחוניות, כלומר נשים שהסתירו בבתיהן חברים בחבורות המורדים נגד 'הציונות והאימפריאליזם' או שנתפסו בעת שהעבירו פצצות בכליהן. מסתבר שהערביות הללו היו טובות בעיניהן מאסירות ציוניות, חברות האצ"ל, ובהן אחת שנתפסה בשל אותו מעשה עצמו, אלא שהיה מכוון נגד האוכלוסיה הערבית. כמו כן גילו ידידות לכל סוהרת ערביה באשר היא ערביה. בתקופת הידידות הסובייטית-נאצית בשלהי העשור גם קשרו השתיים בכלא קשרים עם אסירות גרמניות נאציות מבנות קהיליית הטמפלרים בארץ ישראל". יוסי ברנע תל אביב <<<<<<<<<<<<<<<< ערביות, גרמניות-נאציות - כל אחת היתה טובה בעיני השמאלניות האלה, העיקר שהיא נגד העם היהודי. כך גם עם שתי ה'פעילות' הנוכחיות ולחבריהן ממין זכר הנוהגים ע"פ הסיסמא: כל דבר אנטי-יהודי יקר לי. http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/LiArtPE.jhtml?contrassID=2&subContrassID=20&sbSubContrassID=0

adato man

New member
רק בפורום מפלגת העבודה

"השיר על טלי פחימה לא תצלח ידכם, לשבור את טלי את השיר הבא כתב המשורר שמואל ירושלמי בעקבות הארכת מעצרה ללא משפט, של פעילת השלום הישראלית טלי פחימה. ירושלמי עצמו נחקר הבוקר בשב"כ בעקבות כתבית השיר הזה, והדבר כמובן אינו מרתיע אותו" זאת אומרת שלמרות שהמשטרה עצרה את ה"משורר" בגלל השיר הזה בחשד להסתה כאן הפורום מעל החוק כאן מותר לפרסם דברים שחשודים כהסתה וה"משורר" אף נעצר בגלל זה כנראה שנצטרך לקרוא למשטרה שתבוא לחקור גם פה

אבל יש גבול...

דעותיה קיצוניות אך היא רשאית להציג אותן בלי לספוג העלבות אישיות וקשות... הרי יש כל כך הרבה מה לתקוף את תוכן השיר, ואת ההזדהות עם בוגדת. טלי פחימה היא אישה שמסוכנת למדינת ישראל.. אז למה לא לתקוף את העובדה הזאת? למה לרדת לפסים אישיים...

adato man

New member
ההודעה הראשונה בשרשור

היא לא חוקית לפחות ע"פ משטרת ישראל ולפחות כרגע אז למה את לא מגנה אותה ודורשת שימחקו את ההודעה תומכת הטרור הזאת? האם את מעוניינת לערב את המשטרה בנושא הזה?

האם אתה רואה מישו בפורום שלקח

אותה ברצינות? יש כאן במה לכל מי שרוצה, כל עוד אין ההודעה פוגעת ... היא לא מזיזה כלום לדעות של רוב האנשים כאן. ואם המשטרה תדרוש למחוק את ההודעה, אני בטוחה שהמנהלים לא יביעו התנגדות... ואדאטו, תקוף את ההודעה, לא את הכותבת...

adato man

New member
זה לא משנה!!!

מה זה חשוב אם מישהו לקח אותה ברצינות או לא? היא פרסמה פה דבר הסתה לא חוקי שיוצרו הטיפש נעצר מוזר לי שאותה או את מנהל הפורום שכל עוד לא מחק את ההודעה הוא שותף מלא לעבירה אף אחד לא עצר באשמת העבירה שהמחבר נעצר אני מאמין שאם המשטרה תיכנס לעסק שני האנשים ייעצרו אני מקווה לפנות עוד השבוע למשטרה בנושא זה

Lord Buksht

New member
כמובן

שהטלפון הישיר של המשטרה הוא 100 ופורום משוב בתפוז הוא מספר 168 אם אני זוכר נכון ואתה מוזמן לכתוב הכל שם או כמובן לציין בפני איפה ההסתה, ונגד מי היא כמובן או באיזה ציבור הדבר פוגע בכוונה או איך השיר פוגע בך אישית ועד אז, אני קרימינל

adato man

New member
אין בעיה תודה

בכל מקרה אם כותבת ההודעה בעצמה הודתה שעצרו את ה"משורר" אז למה מה שנחשד לפלילים הוא חוקי למהדרין בפורום שלך? ניתן למשטרה להחליט אני אפרסם גם בפורום משוב נראה אם זה יעזור

ירושלמי לא נעצר, רק נחקר בשב"כ

הוא חשוד בהפצת שירה גרועה ובנאלית, בשימוש מוגזם בקלישאות, ובהתחזות למשורר. בפרסום השיר אין עבירה על חוקי המדינה אלא על חוקי הטעם הטוב בלבד.

eessrr

New member
שחר...

זה שאתה קרימינל זה אני מסכים..חח...סתם צוחק...

למעלה