@@@@ השיר עלה!!!! @@@@

שיראל מ

New member
ושכחתי..

תודה רבה יפעת

uk23

New member
כנסו לקומונה של רז: MUSIC BOX

הוא כבר שם להורדה . . . קומונה מומלצת ובהצלחה לשרית. איזה מתוקה היא!!!

אאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההה

אני בשוק אני בהלם אני המומה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה שיר יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני מתהההה על השיר הזה!!!!! איזה לחן!!...איזה מיליםםם!!!! שריתוש אנהי אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואוווווו!!!!!!! אני שומעת אותו כבר בפעם ה92....חחחחחח.... איזה יופי!!!!!! {אני יודעת שלא הייתי פה טונותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת זמן!!!!!...פשוט ההפרש שעות הוא אחר לגמרי ובקושי יש לי זמן לינשום!!!....אבל אני מקווה שאני יהיה פה יותר!!!!!!} אני מתגעגעת אליכם חבריה!!!!!!........ מתה עליכםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nirit24

New member
יההה מצטרפת לרשימה....

אני לא מאמינה אני בשוק איזה שיר סופני ..איזה כשרוןןןןןן וואיי.... שרית שלנו תותחית ולא יעזור כלום...כל יום שעובר היא נהיית יותר ויותר
... מתה עליההה.....והשיר בכלל כזה מדהים איזה מסר יש בו..פשוט מעלף....סיפור חייייי..... שיהיה לה בהצלחה בהמשך העבודה על דיסק עבודה קשה.. אהה..... מוצצאהה.....

nirit24

New member
תיראי הרבה אומרים את זה אבל...

תמיד זה טוףף להיתקדם ולא להישאר באותו מקום להיות תקועה תמיד צריך לשאוף קדימה ולעלות בהצלחה וזה מה ששרית עושה כל פעם משנה ומפתיעה במשהו חדש וזה הכי טוףף....וכיף יותר לקהל...

לדעתי

השיר פשוט מדהים ובוגר וזה מה שציפיתי ששרית תוציא במיוחד אחרי מיס מיוזיק שלדעתי הסגנון היה פחות בוגר ואני ממש מאמין שהדיסק החדש יהיה בוגר בדיוק כמו שרציתי וציפיתי ועכשיו המבחן הגדול מבחן הקהל שיחליט אם הוא אוהב את הסגנון שלדעתי ממש מדהים ומצמרר ולפי התמונות של לוח השנה ידעתי שיהיה נגיעות רוקיסטיות כי התמונות היו בוגרות מאוד ונוטות לסגנון של רוק ולדעתי השיר הזה הוא שיא בקרירה של שרית ויש לי שאלה אחת מתי הוא יצא לרדיו?

לדעתי...../images/Emo79.gif

השיר פשוט מושלם אני אוהב שירים שקטים כאילו של שרית רומנטיים ממש ממש אני יתאהבתי בשיר "עלייך ועלי" זה מזכיר לי קצת תשיר "בין כל הבלגאן" בין כל הבלגאן" זה אחד השירים לדעתי הכי מוווושלמים זה שיר שקט רגוע ומדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם במיוחד אני אוהב מוסיקה בסיגנון הזה ואני מאחל לשרית המון המון בהצלחה חולה עליההההההההההההההההההההההה

שיר מהמם...

אחד השירים היפים ביותר של שרית, למרות שהוא קצת שונה מהרגיל. אנחנו אוהבים לטעום ולהכיר מהכל. שרית שרה מהמם בכל הסגנונות. מחכים לדיסק המלא, אוהבים אותך שרית!!!

כנסו!!!!.........

אני חושב ששרית עשתה כאן עבודה עצומה , - השיר פשוט מדהים , ומהממם , ומושלם ! . ומי שלא אהב אני לא ישפוט אותו , אני אומר שאין לו טעם בשירים ( לפחות שאני אוהב ) .. השיר הזה לא פחות יפה מכל הלהיטים הגדולים של שרית: חגיגה , מיס מיוזיק , בושם צרפתי , אתה תותח , יאללה לך הביתה מוטי , תלך כפרה עליי . להפך ... , זה דווקא ה " אחד " מהלהיטים הגדולים של שרית בישבילי... אני בטוח שהשיר הזה יהפך ללהיט ענק , ויצליח , וישמע בתחנות רדיו ...... כששרית עושה משהו הוא תמיד מושלם
אז יאללה שבת שלום לכולםםםםםםםםםםםםםםםם , וכמובן למלכה שליייייי שריתוש
ובעזרת ה' יש לי עוד 4 ימים יומולדת

Music4Life

New member
../images/Emo26.gif כ-נ-ס-ו-ווווווו

שמעתי את השיר היום אחרי שלא שמעתי אותו מאז ההופעה [כן כן} ופשוט.....אין לי מילים אני מאוהבת קשות
שמעתי את השיר עכשיו ממש והחסרתי פעימה. החסרתי נשימה. ואווו
להיט....אני כבר אומרת לכם שזה יהיה להיט... אין מצב שלא. עוד מעט נשמע את השיר מתנגן בכל תחנות הרדיו, הוא בטוח יצליח ויגיע לפיסגה...
שיר כזה ספק גדול שלא. פשוט אין מילים, עוד להיט משרית

משה 102

New member
שיר יפה

אני מקווה שיהיו הרבה שירים מזרחים בדיסק ה-14 של שרית חדד!

למעלה