בהחלט שונה ממה שאנחנו רגילים לשרית אבל השיר בהחלט מיוחד ויפה... האמת ציפיתי למשהו קצת יותר קיצבי ומזרחי אבל אכן זהו סגנון רוקיסטי מסוג שלא הכרנו ... וואי אני צריך להתרגל אליו ואני מקווה שאני ממש יאהב אותו ב"ה... אני גם מאוד מקווה שהביקורות יהיו טובות ושהעם שלנו יאהב מאוד את השיר ואת הסגנון החדש של שרית!! שיהיה בהצלחה!!!
בפזמון ממש הצטמררתי......יואווווו הוא מדהים...המילים הלחן הכככלללללללללללללל.... בעזרת השם יהיה להיט ענק.....ויכבוש את המצעדים.... זאת הפעם ה שמינית שאני שומע אותו.....ניראה לי זה יגיע עד 1000 פעמים ויותר ....חחחח
עלייך ועליי / מילים ולחן: "דו סול" אל תמהרי לצאת אל תמהרי לפסול את מה שהיה אתמול פעימה בגוף גדול יד אוחזת במכחול זה נראה ציור גדול עליך ועליי אפשר לכתוב סיפור חיי עומדת לי בתוך רחוב וליבי ליבי רטוב עליך ועליי אפשר לכתוב סיפור חיי עומדת לי בתוך רחוב וליבי מת לאהוב איך ורוד הפך אפור בליבי כבה האור לא נוכל לשם לחזור מסתכלת ובוהה התמונה שלך קפאה אהבה שלי יפה
בכל סגנון זה תמיד יהיה הצלחה - כי שרית פשוט מלכה!!! שיר מדהים!!! כמובן שהסגנון של התקליטים הראשונים הוא הכי יפה, של פעם, אבל גם השיר הזה וגם הדיסק כולו, אני בטוח, כמו כל הקודמים מהמם. תודה שהעלית את הקישור בשבילנו. שרית, מת עלייך!