שאלה- יש למישהו ביצוע/הקלטה של קרן ודיויד שרים את 'זר סיגליות' כקובץ MP3?
י יעלי וזה New member 17/9/08 #19 ../images/Emo207.gifשאלה- יש למישהו ביצוע/הקלטה של קרן ודיויד שרים את 'זר סיגליות' כקובץ MP3?
V veredmp New member 18/9/08 #35 בין הזמן שהיא כתבה לזמן שראיתי את ההודעה עברו הרבה מאוד דקות שבהן הנחתי שמישהו כבר שלח לה (הנחה שלא היתה מוטעית, דרך אגב), אז שאלתי אם היא עדיין צריכה. חוצמזה, מה את מתערבת
בין הזמן שהיא כתבה לזמן שראיתי את ההודעה עברו הרבה מאוד דקות שבהן הנחתי שמישהו כבר שלח לה (הנחה שלא היתה מוטעית, דרך אגב), אז שאלתי אם היא עדיין צריכה. חוצמזה, מה את מתערבת
P polo03 New member 17/9/08 #20 ../images/Emo207.gifהופרדו בלידה ../images/Emo6.gif http://celebs.walla.co.il/?w=/3613/1348218
י יעלי וזה New member 17/9/08 #21 תודה../images/Emo6.gif אהבתי את הטוקבק- 'קרן את מושלמת! אני מת עלייך ועל שמעון השכן, אולי נתחתן וזהו?'
תודה../images/Emo6.gif אהבתי את הטוקבק- 'קרן את מושלמת! אני מת עלייך ועל שמעון השכן, אולי נתחתן וזהו?'
B BRANGELINA New member 17/9/08 #30 בטח שזו אני, אני גרופית שלהן!!!!!!!!!!! חבורת כוסיות..........שונאת אותם!!!!חותכי ורידים, חסרי חיים...שאני אמשיך? התגובה שלי עוד לא שם
בטח שזו אני, אני גרופית שלהן!!!!!!!!!!! חבורת כוסיות..........שונאת אותם!!!!חותכי ורידים, חסרי חיים...שאני אמשיך? התגובה שלי עוד לא שם
O OpenYourEyes New member 18/9/08 #33 אל תעשי פוזות כולם יודעים שבסתר ליבך את מתה לשפד חתולים עם ביללללל החתיךךךךךך