השיר "מתחת לפני השטח"

עדי 345

New member
השיר "מתחת לפני השטח"

היה עכשיו ברדיו (גל"צ נדמה לי), שיר מ ע ו ל ה !!! מה שמזכיר לי שהמון זמן לא שמעתי את "סימנים". לא יודע איך זה אבל תמיד כשמשמיעים שיר של גלי ברדיו הוא כאילו נשמע אחרת, יותר מיוחד מאשר שאני שומע אותו בדיסק/ באלבום המקורי. כנראה זה בגלל שאני כ"כ שמח שאני שומע אותה בהפתעה גמורה!!!

שיר נהדר ואם אני לא טועה דיויד

ברוזה עושה קולות בשיר הזה. תמיד כשברדיו משמיעים שיר של גלי, השיר שבא אחריו נשמע כ"כ חיוור ומשעמם-גלי מאפילה על כולם.

עדי 345

New member
כן, הוא שר איתה, ובהופעה שהיתה

ב"צוותא", כשיצא האלבום "סימנים" (התכנית שודרה בערוץ 1), דיויד ברוזה התארח אצלה, שר שיר חדש שלו, ושר עם גלי את "מתחת לפני השטח"

שרית7

New member
היית בהופעה הזו שצולמה לטלויזיה?

אני הייתי שם חילקו הזמנות. זה היה הספיישל הראשון שעשו לגלי. אני זוכרת את שהיא אירחה איזה זמר בשם ציון גולן ואני זוכרת שממש קיבלתי את העצבים על המשפחה הדוסית שלו. הזמר הזה הביא איתו חמולה שלמה שהשתלטה על כל השורות הראשונות באולם. ושיא החוצפה היתה שברגע שהוא גמר לשיר הם פשוט התרוממו והלכו קיבינמאט. כאילו שזה היה הספיישל שלו אני זוכרת שזה כל כך עצבן אותי. כל החבר'ה הצעירים שבאו במיוחד לגלי לעשות שמח נאלצו להיות בשורות האחרונות במקום השסניקים שישבו שם עם המטפחות שלהם וכל כך לא התאימו כקהל... מילא היה ונגמר ומאז היו ספיישלים יפים וטובים יותר. זה גם היה קשה לגלי בדיוק ימים ספורים לפני השימוע ברבנות לגבי הגירושים...טוב שהתקופה הזו שייכת לעבר הרחוק

עדי 345

New member
לא הייתי בהופעה, ראיתי בטלוויזיה

אני זוכר שסיפרת על זה פעם

רינה7

New member
אחלה שיר.

גם אני מרגישה אותו הדבר בשיר שמושמע ברדיו, או כשאני שומעת בדיסק. וזה נראה לי באמת בגלל ההפתעה של ההשמעה ברדיו. אני זוכרת בצילומים של השפשל שהיה עם גלי ,ודויד וגלי צחקו הרבה במשך צילום השיר.

Robbie רובי

New member
בהופעה גלי לא עברה את המסך זוכרת ?

לצערי זו היתה גם תקופה לא קלה לגלי. ממש בזמן שצילמו את הספיישל גלי היתה בשיא מהלך הגירושים מבעלה אודי הרשקוביץ. ציון גולן הפך את הספיישל לחפלה מזרחית מה שלא אהבתי אבל גלי מעריצה שלו וגדלה על המוזיקה התימנית שהוא ביצע. זכור לי מהספיישל ביצוע יפהפה לגלי לשיר "מפני כל העולם" שיצא אחר כך בסינגל לתחנות הרדיו. ממש מרגש.

שרית7

New member
היו זמנים ובאו זמנים טובים יותר

ושיבואו טובים עוד יותר לכולנו ואמרו אמן!

עדי 345

New member
יש לי את זה מוקלט

עד כמה שאני זוכר, היה די סביר. ביצוע טוב ל"שיר שיביא לך אהבה", "בוקר חדש", "מתחת לפני השטח" עם דייויד ברוזה ועוד... אני זוכר שהיתה לי הרגשה שיש עליה יותר מידי איפור. אני מקווה שיהיה זמן לראות את זה שוב בוידאו. האמת היא שההופעה הזו היא הדבר הראשון של גלי שהקלטתי (לפני כן, לא היה לי וידאו...אבל מאז יש לי כבר המון קלטות מלאות)

שרית7

New member
גם לי יש את זה מוקלט מה שהכי אהבתי

בספיישל היה הסיום על הרקע של השיר הללויה שהראו כל מיני קטעים שלה מכל מיני תקופות כולל ראש כרוב הקטע שהיא יוצאת מהחבית וזה היה ממש מקסים בעיניי ונורא מרגש. למרות שהיום בדיעבד כשאני חושבת על זה, זה נראה כמו סיכום של קריירה כמו שעושים למישהו שיוצא לפרישה או משהו כזה וזה ממש לא מתאים

זה לא סיכום קריירה, זה סיכום ביניים

זה לא סיכום קריירה של מישהו שפורש אלא חזרה אחורה במנהרת הזמן, מבט לאחור באמצעות קטעי ארכיון נדירים, פיסות נוסטלגיה קסומות.

Robbie רובי

New member
כן אבל מה שהוקרן היה על רגע הגשת זר

פרחים מצידי אליה וחתכו אותי. מניאקים הבמאים של הערוץ הראשון. חגי מאוטנר נדמה לי היה הבמאי וזה שהחליט. אבל נכון, הקטעים שרצו כמו סרט נע היו ממש יפים .

בסוף ההופעה רואים בחורה שמעניקה

לגלי זר פרחים אבל בשלב הזה לגלי כבר יש זר פרחים אחד ביד ובאמת לא רואים בשידור מי מסר לה אותו.

שרית7

New member
זאת אחת המעריצות הותיקות שלה בשם

סמדר. זה היה סתם חוסר מזל שלא שידרו את הקטע שהגשת לה פרחים אבל זה היה דווקא שיקול נכון מבחינת העריכה לשדר את הקטעים הנוסטלגיים הבהחלט קסומים על רקע השיר וממש בסוף בסוף היא מקבלת את הפרחים. זה היה פשוט עניין של עיתוי...

למעלה