לא זוכרת ששאלתי לדעתך
א אנה41 New member 5/6/07 #23 להזכירך מותק,זה פורום שכל אחת יכול לכתוב בו ואני אגיד את דעתי כי זוהי זכותי המלאה.חוץ מזה את מנהלת את הפורום את לא צריכה לכתוב דברים מהסוג הזה ובטח שלא להרחיק אותי במקום לקרב.
להזכירך מותק,זה פורום שכל אחת יכול לכתוב בו ואני אגיד את דעתי כי זוהי זכותי המלאה.חוץ מזה את מנהלת את הפורום את לא צריכה לכתוב דברים מהסוג הזה ובטח שלא להרחיק אותי במקום לקרב.
א אלמוג אבו New member 5/6/07 #25 אנה נשמה היא לא שאלה את דעתי לא את דעתך אל תפרשי אותה לשלילה כי היא חיובית וזה באמת לא כזה כמו שאת מציגה
אנה נשמה היא לא שאלה את דעתי לא את דעתך אל תפרשי אותה לשלילה כי היא חיובית וזה באמת לא כזה כמו שאת מציגה
ג גילי האילתית New member 5/6/07 #26 מה קרה? לא לריב...../images/Emo4.gif אנה... היה די שקט בפורום, לא צריך להתחיל שוב, אם אין לך משהו חיובי לומר עדיף לא לומר כלום ובכך למנוע בלאגן מיותר, די כבר היה נעים עד עכשיו בואו נמשיך את זה...........
מה קרה? לא לריב...../images/Emo4.gif אנה... היה די שקט בפורום, לא צריך להתחיל שוב, אם אין לך משהו חיובי לומר עדיף לא לומר כלום ובכך למנוע בלאגן מיותר, די כבר היה נעים עד עכשיו בואו נמשיך את זה...........