השיר לעמיר....

השיר לעמיר....

גם לו מגיע אחד כזה.....(אחד ????) היא כבר לא עצובה ותמיד מחייכת,והוא לא יבכה פסקה השלכת את הצליל הנוסף הוא כבר הביא את התו האינסופי. זה לא אפשר שנתרגש ממנגינה כזאת פשוטה שגדלה באמונה, שהולחנה משבעה ספירות בלבד, השמיני טמון בצליל ,נעימה לנשמה שמחבקת וכ"כ רוצה לשמוע מקולך. שירי ימים ונהרות, שירים חוצי גבולות, מילים שמתגברות לקוחות ממעיינות, צרופים ורמזים נלגמים בצימאון. הבוחר בשירי זימרה מהולל בתשבחות, במנגינות שמגדלות את שמו באהבה בארץ רעבה. מילים צפונות מתובלות בקדושה רכה זכה, גם בלי לרצות הן מצטרפות ממחשבה לנעימה לשירה ערבה לאוזן יתומה. הלב מקשיב חומד לצליל שמוריש לנו גרונך, נאלמים מול מילים שמשאירות סמורי שיער מרותקים מאוהבים והכי ממך רוצים עוד צליל נוסף שמתבקש, נתפלל שתישאר ותחבק במנגינות שמלטפות את הרגש שדורש לראות את הקולות להתחכך במנגינות שמפיק חסדי ליבך. כמאה עדים שמבטן יועדת המלאך לך גילה רזי צלילים איחוד מילים אל מול הנר אתה לא זוכר?. יש מי שחזה סולם מוצב ארצה ואתה בחרתה הלכה למעשה עם סולם צלילים הגעת השמימה. תאר לך ,תאר לך שנחיה והרחום והחנון עצמו נתן לך קולך אז מתנות שקיבלת אל תחזיר גם לכלל מהם תאיר שונאי מתנות זכו לחיים תאהב את שלך לכולנו זה מתאים. שהקול נהיה בדברו .....

גרציה פ

New member
סחטיין אלמוג, עכשיו נשאר להעביר את זה

לעמיר להלחנת מנגינה....

טל טל 20

New member
וואו זה יכול להיות מאוד יפה ומעניין !

קדימה לביצועים
אם תצטרך עזרה אנחנו כאן בשיבלך

lihi26

New member
אני בעד.

מזכיר ליי את הקופת חולים שמשגעת את האנשים "כי אנחנו כאן בשבילך" היא הכי טובה במדינהההה

לחן זה הנשמה של שיר ו...

לא נראה לי שזה יהיה פשוט אבל אפשר לנסות. בשביל עמיר אפילו אני מועד לפעמים אבל מקוה שהפעם לא.

Aviu

New member
כל הכבוד. באמת שיר נחמד מאוד..

הייתי מציע רק לשנות את "בחרתה" ל-"בחרת", מאחר וזו שגיאת כתיב. ובשיר עם מלים ברמה גבוהה אסור שתיהיה שגיאת כתיב ;)

זה סלנג מילולי ואין בו ממש..

הכל בא ממקום של אהבה ולא חס ושלום משהו זול וכדומה.

למעלה