שאני מאוד אוהב ואני לא מתכוון להחליף את זה בגלל תוכן השיר. אני לא כועס מותר לך להעיר. אבל תרשה לי להמליץ לך "נשל הנחש" שם השיר. וסתם לידיעה כללית למרות שזה לא קשור עמיר בניון מעריץ גדול של מאיר אריאל.
בניון : "אבי אחי הוציא עכשיו תקליט. הוא היה צריך לבחור לאיזה עיתון חמישה אלבומים ישראליים שהוא אוהב. והוא, כמוני, נתפס רק לשירים. צלצל אליי להתייעץ. בסוף אמרנו חמישה תקליטים של מאיר אריאל".
אבל הכתבות האלה טובות למי שלא מכיר את הצדיק ומי שמכיר אין חדש תחת השמש בישבילי עמיר הצדיק תמיד יישאר כך כי כל מה שנאמר בכתבה היחסית ארוכה הזו אני כבר יודע וצדיק תשמע משהו אמיתי שקרה לי יצא לי לדבר קצת לפני כמה שנים עם יהודה סעדו ממש בתחילת דרכו שמרתי שם בכוכב נולד אז יצא לי לפגוש אותו וקצת ככחה לדבר איתו ואמרתי לו שהוא ככחה קצת מזכיר לי אותך אז יודע מה הוא אמר לי שהוא מעריץ אותך במין חיוך אמיתי על פניו ואז אני אמרתי כן עמיר בניון זה משהו מיוחד ושאני חולה על השירים שלך צדיק אה שמחתי לשמוע עוד משהו בכל זאת מהכתבה גם הייתה לי הרגשה לגביו שאני לא היחיד שלא מסתדר עם האינטרנט ועם כל המגה פיקסל מיקסר וענה ערף כל המחשבים האלה איך כתבו חכמנו בכל אתר ואתר איך הם ידעו כבר אז מלפני כל הקדמה על כל האתרים האלה באינטרנט אבל מה שכן לפחות אני נמצא באתר הנכון שזה הפורום המבורך הזה טוב עכשיו נשמע תשירים שלך צדיק
וזה בסדר אני ואודליה מסתדרים עם באמת אתה רוצה להבין במה מדובר אתה צריך לקרוא את כל השרשור הקודם שכתבתי בקשר לשיר בחייאת ואז הכל יסתדר לך עם המלאכים בכל אופן מה שאפר ללמוד מכל הנושא הזה מהשרשור הזה איך ששיר מסוים מובן לכל אחד באופן שונה וכל אחד מבין אותו אחרת למרות שיש גם אנשים שמבינים תשיר באותה צורת מחשבה אז מה שאני אישית למדתי מכל זה איך אומר הפתגם הישן והטוב אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו משהו כזה עם אני לא טועה צריך תמיד להקשיב טוב טוב לחבר לבני אדם לאחים להורים ולא רק לשמוע ככחה בסתם בשביל לצאת מידי חובה מכל מיני דברים שצצים לנו במשך החיים כי כאשר מקשיבים באמת מה רוצים להגיד לנו והמסר עובר כמו שצריך החיים נעשים הרבה הרבה יותר קלים ואת כל זה אני למדתי מכל השירשורים האלה יפה אה ובקשר לעננים החזאי אומר שהיום יהיה מעונן עד מעונן חלקית בקיצור שיהיה לכולנו אחלה יום
כן קוראים לי אלון אבל השם שלי זה אלוני והשם הגורר נדבק לי בפורום ואני לא מצליח להחליף אותו ובקשר לאוהב אותך מהשמיעה הראשונה צדיק את הרבה זמן לא ביקרת פה מה קרה רבוטה קשה לפעמים אני כותב את זה כך ואלק חולה על השירים שלך צדיק שזה אותה גברת בשינוי אדרת חולה אוהב מה זה משנה העיקר שנפלה בחלקנו הזכות לאהוב את הצדיק מהשמיעה הראשונה לילה טוב הדסי ואיך שר הצדיק לילה טוב ונדבר מחר