השיר יחד

botbol163

New member
לאיפה הגעתם?!

סה"כ השיר מדבר על פרידה ואהבה..איזו היסחפותת...איזה מלאכים ואיזה עננים...

חחח ככה זה כאן

כל אחד נותן פירוש מטורף אבל היופי שכל דבר נראה קצת הגיוני וכל דבר מתחבר.

אחי זה שיר של מאיר אריאל

שאני מאוד אוהב ואני לא מתכוון להחליף את זה בגלל תוכן השיר. אני לא כועס מותר לך להעיר. אבל תרשה לי להמליץ לך "נשל הנחש" שם השיר. וסתם לידיעה כללית למרות שזה לא קשור עמיר בניון מעריץ גדול של מאיר אריאל.

odery

New member
יותר נכון אבי מעריץ של מאיר אריאל

עמיר בטוח מתחבר לטקסטים היותר דתיים של מאיר ז"ל

אבל היה איזה ראיון

או לא זוכר כל כך מה ושאלו אותו איזה חמישה דיסקים הוא הכי אוהב והוא נתן את חמשת הדיסקים של מאיר אריאל לא? סימן שהוא יותר ממתחבר לטקסטים אם זה ככה.

odery

New member
תמתבלבל

היה איזה גליון לחג ששאלו את אבי מה המוזיקה שהוא הכי אוהב..ואבי אמר מאיר אריאל.. נראלי הוא הכיר את מאיר לעמיר.

אנונמני

New member
אני גם משום מה זוכר שעמיר דיבר פעם

על מאיר אריאל.. בכל מקרה השיר שבחתימה שלו,,אין אחד בארץ נראה לי שלא מכיר..

odery

New member
אני אישית מתה על מאיר

וגמלי(לעצמי)קשה עם הבית הזה,ישלי ברדיו גרסה שמאיר שר בלי הבית הזה.(נראלי גם בכוכב נולד ביצעו אתזה בלי הבית הנ``ל)

אודליה,

מלבד זאת שזה אולי הבית הכי יפה בשיר זה והבית שאחריו איך אפשר לשמוע שיר ולהשמיט ממנו חלק גדול ומשמעותי? זה מאבד מהשיר בצורה ניכרת.

odery

New member
רעיונית אני בטוח חוטאת

אבל מוסרית אישית יותר רגוע לי לשדר את השיר ככה

אתי Z

New member
הנה הציטוט מאותה כתבה...

בניון : "אבי אחי הוציא עכשיו תקליט. הוא היה צריך לבחור לאיזה עיתון חמישה אלבומים ישראליים שהוא אוהב. והוא, כמוני, נתפס רק לשירים. צלצל אליי להתייעץ. בסוף אמרנו חמישה תקליטים של מאיר אריאל".

הגורר98

New member
סחתיין על הכתבה אתי

אבל הכתבות האלה טובות למי שלא מכיר את הצדיק ומי שמכיר אין חדש תחת השמש בישבילי עמיר הצדיק תמיד יישאר כך כי כל מה שנאמר בכתבה היחסית ארוכה הזו אני כבר יודע וצדיק תשמע משהו אמיתי שקרה לי יצא לי לדבר קצת לפני כמה שנים עם יהודה סעדו ממש בתחילת דרכו שמרתי שם בכוכב נולד אז יצא לי לפגוש אותו וקצת ככחה לדבר איתו ואמרתי לו שהוא ככחה קצת מזכיר לי אותך אז יודע מה הוא אמר לי שהוא מעריץ אותך במין חיוך אמיתי על פניו ואז אני אמרתי כן עמיר בניון זה משהו מיוחד ושאני חולה על השירים שלך צדיק אה שמחתי לשמוע עוד משהו בכל זאת מהכתבה גם הייתה לי הרגשה לגביו שאני לא היחיד שלא מסתדר עם האינטרנט ועם כל המגה פיקסל מיקסר וענה ערף כל המחשבים האלה איך כתבו חכמנו בכל אתר ואתר איך הם ידעו כבר אז מלפני כל הקדמה על כל האתרים האלה באינטרנט אבל מה שכן לפחות אני נמצא באתר הנכון שזה הפורום המבורך הזה טוב עכשיו נשמע תשירים שלך צדיק

הגורר98

New member
163המלאכים זה בכלל משרשור קודם

וזה בסדר אני ואודליה מסתדרים עם באמת אתה רוצה להבין במה מדובר אתה צריך לקרוא את כל השרשור הקודם שכתבתי בקשר לשיר בחייאת ואז הכל יסתדר לך עם המלאכים בכל אופן מה שאפר ללמוד מכל הנושא הזה מהשרשור הזה איך ששיר מסוים מובן לכל אחד באופן שונה וכל אחד מבין אותו אחרת למרות שיש גם אנשים שמבינים תשיר באותה צורת מחשבה אז מה שאני אישית למדתי מכל זה איך אומר הפתגם הישן והטוב אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו משהו כזה עם אני לא טועה צריך תמיד להקשיב טוב טוב לחבר לבני אדם לאחים להורים ולא רק לשמוע ככחה בסתם בשביל לצאת מידי חובה מכל מיני דברים שצצים לנו במשך החיים כי כאשר מקשיבים באמת מה רוצים להגיד לנו והמסר עובר כמו שצריך החיים נעשים הרבה הרבה יותר קלים ואת כל זה אני למדתי מכל השירשורים האלה יפה אה ובקשר לעננים החזאי אומר שהיום יהיה מעונן עד מעונן חלקית בקיצור שיהיה לכולנו אחלה יום
של שמש חמימה

הדסי 26

New member
אלון?

איך זה שלא ידעתי שקוראים לך אלון? וגם רציתי לשאול מה קרה ל"אוהב אותך מהשמיעה הראשונה צדיק"? יאללה יום טוב :)

הגורר98

New member
שלום גם לך הדסי

כן קוראים לי אלון אבל השם שלי זה אלוני והשם הגורר נדבק לי בפורום ואני לא מצליח להחליף אותו ובקשר לאוהב אותך מהשמיעה הראשונה צדיק את הרבה זמן לא ביקרת פה מה קרה רבוטה קשה לפעמים אני כותב את זה כך ואלק חולה על השירים שלך צדיק שזה אותה גברת בשינוי אדרת חולה אוהב מה זה משנה העיקר שנפלה בחלקנו הזכות לאהוב את הצדיק מהשמיעה הראשונה לילה טוב הדסי ואיך שר הצדיק לילה טוב ונדבר מחר

rumeio

New member
לעמיר יוגב

המילים הם "וגם הייתה לי בחורה" ולא גם. וזה בא להדגיש חוסר חשיבות של המקרה לפי דעתי.

למעלה