השיר יחד

השיר יחד

אהלן,מי יכול לתת לי הסבר למה התכוון המשורר בשיר זה? למה הם צריכים להפרד? "יחד,מהעתיד פחדנו וידענו כי הנה בא הזמן" מה קורה שם?... שיר מדהים...אחד הגדולים

הגורר98

New member
לא כל כך זוכר תשיר אבל

נראה לי שמדובר בזוג אוהבים שהעבירו את כל חייהם יחד וכנראה שלעת זיקנה הם נורא חלו ובעבר היה להם איזה מין סוג של הסכם לא כתוב שהם יסימו את חייהם יחד כשכבר לא יוכלו לסבול את היסורים של מחלתם וטבעי הדבר שהם פחדו מהיום הזה כי מי רוצה למות כולם רוצים לחיות זה מה שנראה לי כי התשובה כאילו טמונה בגוף השאלה כנראה שהם שמו קץ לחייהם התאבדו מבחירה זה בכל אופן מה שנשמע לי בטח אודליה תתקן אותי עם אני טועה אבל באמת משפט חזק ועוצמתי בשיר זה שנותן למקשיב לערער בו אין מה להגיד עמיר תותח בעוצמת שיריו וצדיק

תשמעו..

"יחד, מהעתיד פחדנו וידענו כי הנה בא הזמן ביקשתי, חבקי אותי בכל כוחך לפני שאת הולכת מכאן תביני, יהיה לי די קשה בלעדייך בחדר, אתלה תמונה כדי לראות פנייך לזכור ימי וימייך" עיני לא הסכימו לראות אותך עוזבת אוזני סירבו לשמוע צעדייך רגלי לא יכלו עוד לפסוע אחרייך ליבי מכר את אמונתו לילה, כל החלומות שלי ברחו והם אינם ולמה? כי הם לא רוצים להיות איתי אם את לא בתוכם רוח, מספרת לי שהתרחקת גשם, בא איתי לבכות על העולם לבכות על העולם" נראה לי שרק מי שכתב את זה יודע מה קורה שם.

הגורר98

New member
באמת שיר יפה

מעניין שלא יצא לי לשמוע אותו עד היום אבל מה שיותר מעניין זה שהוא בסוף השיר אומר גשם בא איתי לבכות על העולם לבכות על העולם ולמה כי כאשר תינוק נולד אל העולם הזה הוא בדרך כלל בוכה שיצא מבטן אימו לעולם הזה עוד לא יצא כבר נותנים לו מכה בטוסיק ושמים לו כל מיני משחות בעיניים ושוקלים אותו איך לא יבכה אבל כאשר הוא גדל ונעשה זקן ומגיעה יום הדין לעזוב את העולם הזה הוא מתחיל שוב לככות כמו תינוק זאת אומרת שלכל דבר בסוף מתרגלים גם עם ההתחלה קשה והעולם הזה היה הכי גרועה בסוף הרוב בוכים כאשר עוזבים אותו כי יש הרבה אנשים בני אדם שיומרו שהעולם הזה הוא הגן עדן ויש הרבה הרבה אחרים שיומרו בדיוק ההפך שפה בעולם הזה זה הגהנום בהתגלמותו וגם הם בוכים בדרך כלל כאשר מגיעה יום הדין לעזוב את העולם הזה עכשיו לך תבין האם העולם הזה טוב או לא עם מכחלתחילה הוא לא טוב אז למה בעצם נברא רק לשם התיקון כאילו באופן זמני עד שנזכה בחזרה בנחלה בגן העדן יש לי כבר כאב ראש מכל השאלות תשובות האלה לי נראה באופן אישי שהכי טוב לקבל את זה שכולנו פה בני אנוש בני אדם וגם אנחנו נולדנו מאד מוגבלים בהרבה דברים ולא הכל אפשר להבין אין מה לעשות ככחה זה וזהו ובכל מקרה עכשיו אני עוד יותר מבין למה לוקח לעמיר הצדיק כל כך הרבה זמן להוציא לשוק דיסק חדש כי יש הרבה עומק מחשבה בשירים המיוחדים האלה זה לא סתם ככחה רק בשביל שיהיה איזה שיר יש בזה הרבה הרבה עומק וזה מה שמיוחד בזה ואלק חולה על השירים שלך צדיק תענוג לנשמה זה נותן למאזין להבין שתורתנו הקדושה היא התשובה הכי טובה לכל השאלות הקשות האלה

odery

New member
שמעת על זוגות שנפרדים למרות האהבה?

אני מכירה כמה...וגורר-לא כל דבר קשור למות ומלאכים,למרות שכולנו נגיע לשם בסוף :)

אהה....

אודרי,את זה שהם אהבו ונאלצו להפרד אפשר להבין מהשמיעה הראשונה. חשבתי שיש קצת יותר עומק, אולי משהו בכיוון של הגורר... מלאכים עיניינים לכי תדעי...

odery

New member
לא מכירה את סיפור של מג

אבל סתם דג` כהן וגרת צדק לא יוכלו לממש אהבה,גוי ויהודיה,ויש דג` יותר אישיות שלא כאן המקום...

odery

New member
דג` קיצור של דוגמא

יעני המחשה ורבלית רעיונית.

חן ב7

New member
מצחיק,

אבל גם לי יש סיפור דומה,רק שאצלי זה היה יותר דומה למחזה של פרנקנשטיין-רומיאו ויוליה. חחח...

הגורר98

New member
אודליה גם אני עם הייתי אוהב מישהי והיא הייתה

מקרצצת לי אז בטח הייתי אומר לה יפה שלום אבל מאיפה את כל כך בטוחה שאני לא צודק בפירוש של השיר הספציפי הזה אה אודליה אתמול את נתת לי תשובה שמאד אהבתי עם המלאך מהבטן וכל זה הייתי אומר לך עוד כמה דברים אודליה החמודה אבל בטח לא דרך הפורום המכובד הזה אה אודליה יש אנשים שגם במיתתם לא נותנים להם מנוחה ידעת שיש גם דברים כאלה לא עלינו שכחה גם הסוף הוא כבר לא כזה בטוח ומה כל כך רע במלאכים מה את בעצמך מאמינה בזה שהם קימים והשם שלי זה אלון את יכולה לקרוא לי אלון ולא חייבת להשתמש בשם הגורר וקבלי חרוז למה להתעצבן כאשר יש בוון את אוהבת להדליק אש שמתי לב את מוזמנת אליי למדורה בל/ג בעומר הקרוב מדורה מ/ס 1 בכל חיפה ביי אודליוש

אלון הגורר

אודליה קצת מבעוסית היום נראה לי, נקווה לתקן את היחסים בין כולנו ובין כל עם ישראל ושה' ישמור אותך ואת אודליה ואת כולנו ושנהיה רק בריאים ושמחים.

odery

New member
חח,מבעוסית אני לא.

יש אנשים שמכנים את זה חושומור,יתכן ודלוח לטעמכם.סליחה...

הגורר98

New member
אודליה גם חושומור זה לא טוב

לדבר על מלאכים זה לא טוב לדבר על המתים זה לא טוב החושומור שלי לא מוצא חן בעינייך אז למה את אוהבת להשתרשר איתי אודליוש ועוד משהו אודליה יש לי חוש הומור הלואי על הרבה אנשים ואת בכלל לא מכירה אותי אל תמהרי לשפוט אותי עדיין את אוהבת לעקוץ ואני יודע להחזיר אין מה לעשות אבל עם כל זה את נחמדה את יכולה לצחוק עליי אני מרשה לך זה בריא ראית בעצמך איזה חברה נחמדים יש פה בפורום תודה לך על הברכות ואמן שתמיד נצחק גבר וזה בישבילך אודליה אדון דלוח
טוב ביי המונית מחכה

odery

New member
נראלי שלא הבנת.

אמרתי שאני לא מבעוסית,לפעמים לא מבינים את חוש ההומור שלי.אין לי טענות אליך ובכלל.

למעלה