השיר השבועי.

ranch22

New member
השיר השבועי.

אז לקראת צאת האלבום השני[משהו כמו עוד שנה-שנתיים :) ] וגם בגלל שאוהד כ"כ אוהב מנתחים את השירים שלו הפוך ממה שהתכוון החלטנו להחזיר את המשחק שעושה אמבוש לכל שיר ושיר והפעם עם השירים מהדיסק הבא וכל אלה שלא היו בדיסק הראשון. אז התחילו להגיד את כל מה שעולה על דעתכם על השיר "קרוסלה", מה אתם חושבים עליו? מה השורה האהובה עליכם? על מה לדעתכם נכתב השיר? ואיך לעזאזל היא תמיד מסתובבת. בהצלחה :]

ranch22

New member
ואם זה מעלה לכם....

כן,אוהד חווה את הקרוסלה אישית-

עונה: (ואיפה עוד תגובות)?../images/Emo3.gif

מה אתם חושבים עליו? שיר קליל
מה השורה האהובה עליכם? "אבל בחיים יש אהבות כמו קרוסלות נטושות, סתם מסתובבות בלי רגשות"
על מה לדעתכם נכתב השיר? אוהד אמר בהופעות שהשיר נכתב בעקבות סרט שהוא אוהב "סינמה פרדיסו"
ואיך לעזאזל היא תמיד מסתובבת? חחח אין לי שמץ אבל אני אהבתי את התמונה ששמת

ranch22

New member
שכחת משהו...

איפה הניתוח? היית צריכה להוציא לו את הקישקה[ככה?] והכליות!!

ranch22

New member
אז...

take your time. ותחזרי אלינו. [ככה רואים זה לא ראיון עבודה,אחרת הייתי אומרת לך שאנחנו נחזור אלייך אבל בעצם...]

קרוסלה...

חהחהחהחהחהחה איזה שיר נפלא!!! כל כך מוקדם... למה קמתי כל כך מוקדם?!?!?! ועוד בלי שעון... אני זקוקה לאיזו תרפיה נפשית... אררר טוב אז קרוסלה... שיר שמעלה לי הרבה מחשבות בקשר לחיים האלה... לדברים שקורים לנו מדי יום... הוא שיר נורא שמח... קצבי... ואם אפשר היה לצבוע אותו הוא גם היה נצבע בשלל צבעי הקשת... כי התמונה הראשונה שעולה לי בראש כשאני שומעת את השיר הזה היא תמונה של מעין לונה פארק ענק וצבעוני... ילדים צוחקים, בלונים, שמש, צמר גפן מתוק... מעין יום אידאלי (למרות שיום אידאלי בשבילי הוא יום של גשם/ברד/שלג וטיול בשלוליות), אבל למרות כל הצבעוניות שתארתי עכשיו, אני דווקא מתחברת לשיר הזה מאיזשהו מקום של ייאוש... השיר הזה מתאר איזשהו בלבול... התאום בין המלים והלחן מדהים לדעתי.... זה כל כך קרוסלה!!!! שורה אהובה: "רק באגדות ובסרטים הישנים קורה משהו טוב לגיבורים" יוםםםם טווווווב
חיבוק ענקקקק לחיילים שלנו- תודה לכם

למעלה