השיר הראשון

השיר הראשון

תחזרו רגע 10-20 שנים אחורה (תלוי בגיל) ,ותנסו לחשוב מה השיר הרציני הראשון ששמעתם (לא עגלה עם סוסה). הרי ברור שלשיר הזה תמיד תהיה לכם סימפטיה ,ולא משנה מה יהיה. השיר הראשון שאני זוכר ששמעתי ,היה בערך לפני 16-17 שנה ,והוא BROTHER LOUIE של מודרן טוקינג

rizla

New member
אחי, אני איתך

השיר הזה היה הראשון ששמעתי ב-CD , אז זה היה עוד בחיתוליו.

עידית_

New member
איזו שאלה חביבה

השירים הראשונים (חוץ משירי ילדים) ששמעתי היו השירים שאחותי הגדולה היתה מנגנת בפול ווליום בחדר לידי כשהייתי קטנה. מתוכם אחד הראשונים שהכי זכור לי: boat on the river של הסטיקס. למזלי היה לה טעם טוב... (עדיין יש לה) לעומת זאת, השיר הראשון שהקלטתי מהרדיו אחרי שקנו לי טייפ, היה למרבה הפדיחה she´s like the wind של פטריק סוויזי...

חולוני

New member
יש לי אותו בדיסק ( ברדר לואי..)

השיר הראשון הרציני ששמעתי? ממש לא זוכר.. בטח משהו של מייקל ג´קסון..אני לא זוכר איזה שיר בדיוק..זה היה בערך בגיל 4-5..

ענת פ.

New member
אני בטוחה לחלוטין

אני בטוחה לחלוטין שזה היה השיר הזה שאני לא ממש בטוחה לגבי שמו, אבל "איף יו אר גואינג, טו סאן פראנסיסקו"... זה של פרנק סינטרה, לא?

Chot

New member
אני היחידה שלא הולכת לשקר בסקר הזה

אחד השירים הראשונים שאני זוכרת הוא "קשה לי" של חיים משה. מה לעשות שאבא שלי הוא פריק של מוזיקה מזרחית. מצד שני באותה תקופה הוא גם היה מנגן לי את בית השמש העולה על הגיטרה, ככה ששמעתי אותו באופן עקיף. אז גם הוא היה בין הראשונים. למה שהשיר ההוא יהיה של פרנק סינטרה? זה שיר של היפים.

rshilkrot

New member
אוווו.....

נחשפנו פה לסיפור קשה של מזרחית מקופחת... ממש מצער. ובכן, תתמודדי עם זה. TOUGH LUCK.

Chot

New member
מה אתה רוצה?

נזכרתי בעוד שירי גן - לאה לאה תסתכלו עליה, ו"אני רוצה לשבור את הכווססס" זה שיר גן קלאסי, וכל שירי נוער שוליים. וגם השיר הזה עם הביצה והתרנגולת "מי שעומד מאחורי ומצדדי הופה היי הוא העומד", וגם "יש לי ארץ טרופית יפה".

rshilkrot

New member
שתפסיקי

לנפנף במזרחיות שלך כאילו זכית בפרס. "לא בחרתי לבוא לעולם, לא בחרתי בשמי הפרטי..." הא הא!

Chot

New member
מממ..

הבעיה היא שאני לא מזרחית, לכן לא נותר לי אלא לנפנף בתחתוני.

rshilkrot

New member
גם מזרחית וגם פרוצה?

יפה יפה. "... לא בחרתי ממש כמו כולם, באבי אימי ומשפחתי..."

rshilkrot

New member
למה א-צ´וט, זה פשוט צ´וט

הממ...? ודרך אגב, חתמנו על הפסקת-אש.

rshilkrot

New member
היית רוצה ש...

אני אגיב בצורה חריפה ומתנצחת - אבל לא. PEACE MAN... it´s about time we start making some changes... let´s change the way we eat, change the way we speak, and change the way we treat each other...

Chot

New member
אממממ..

היפים מסריחים ארורים בולסי עשב וחול יפי נפש אוהבי ערבים!

rshilkrot

New member
"מי אשר כבה נרו, ובאפר נטמן...

בכי מר לא יעירו לא יחזירו לכאן שאו עיניים בתקווה, לא דרך כוונות שירו שיר לאהבה, ולא למלחמות... מוטב תשירו! שיר לשלום! אל תלחשו תפילה מוטב תשירו! שיר לשלום! בגאווה גדולה...!" "and peace will guide the planet... and love will steer the stars this is the dawning of the age of aquarious..." "אני הולך, לבכות לך תהייה חזק למעלה געגוגי, כמו דלתות שנסגרות בלילה לנצח אחי, אזכור אותך תמיד..." "סאלאם! עלינו ועל כל העולם, סאלאם, סאלאם!" וא סאלאם עליכום, יא צ´וט. אנא מעליש בערוף בתחסבק מינ אנא. וא כאמאן פי מוש בע´ארס, וכחסמו בניש אלסאלאם...

goldi san

New member
אתה יודע שהעולם זז קצת מ-96? מממ?

זותומרת, כבר שנים שאין מלחמות בין איסט לווסט וכל החרא הזה. אם יש אז זה כבר רטרו. אולי אתה יודע את זה ואתה מתבדח, אבל אני בהחלט לא יכולה לדעת את זה לאור הודעות מגוחכות מעט שלך בעבר שהיו רצינות לחלוטין. בובה, אני ממליצה לך לשמוע קצת היפ הופ של השנים האחרונות. זה הרבה יותר טוב מה"הו! הזין של ביגי הוא סתם קטן! לי יש יותר אוטואים! אני יבוא עם החברים שלי ואני ירביץ לו מכות!" וקצת להתקדם מכוון הטופאק והלאה.

למעלה