השיר הראשון

rshilkrot

New member
השירים של טופאק והמלחמה שלו

נגד ביגי ו"ג´וניור מאפיה" (החארות) הם השירים הכי טובים שלו. בכל מקרה, אני שומע רק בשביל המוזיקה והקצב - כי זה מה שאני אוהב. המילים של טופאק, נכון, הם אלימות. אבל הקצב של השיר מתעלה על היפ הופ מה-ווסט פי כמה וכמה. וחוצמ´זה, מסםר השירים שטופאק שר על המלחמה שלו כ"כ קטן, רוב השירים שלו הם על חיים בגטו, ועל איך צריך להפסיק את המלחמה. רק אחרי שירו (לא שהרגו אותו) הוא שר שירי מלחמה, ואחר-כך, כמעט מיד התמתן. שלא נדבר על יוצרים גדולים כמו דר. דרה, שכמעט כל שיר שלו שווה פי עשר מכל שיר של וויקלף ז´אן. והוא בעצמו גם מפיק מאד מכובד, ומחתים ראפרים מתחילים (אמינם דוגמא קלאסית). אז תתחילו עם ההתחסדות הזאת. מה הWEST לא מאפיה?! הם מאפיה אחת גדולה, ווויקלף ז´אן עומד בראשה. הוא והחבר שלו פאף דדי. זוג מאפיונרים, שרצחו בדם קר את אחד הראפרים הטובים בעולם.

Chot

New member
אני בחיים שלי לא אמרתי שסינטרה שר

שירי היפים. להפך. תקראי שוב תהודעה שלי ואז תגיבי.

אז אופס לא הבנתי נכון!

אימא אמרה לבקש יפה סליחה!
חולת נפש

rshilkrot

New member
אני זוכר שבגן...

היינו שרים "LA LA LA LA LABAMBA" כל הזמן... השיר לא יצא אז (הוא משנות ה50) אבל נדבקנו אליו.

rshilkrot

New member
נו בטח...

היינו שרים משינה כל הזמן... השיר עם השודדי-ים האלה... לא זוכר עכשיו.

ALI G

New member
black & white

לא יודע למה אבל אני לא זוכר כמעט שיר אחד לפני השיר הנפלא הזה של מייקל ג´קסון. מאז התחלתי לראות קצת אם טי וי...קצת! כי הייתי בסך הכל בן 5!

עוגייה

New member
מותר שירים ישראליים?

שניים- 1. 1000 נשיקות, שהיו שמים לנו בגן במנוחת צהריים (או בלילה, מה אני זוכרת.) 2. "פרח שלך או פרח, למה ליבך כמו קרח" לא זוכרת איך קוראים לשיר, היינו שומעים אותו כל הזמן(בגן), ממש אין לי מושג למה, אולי שמו ברדיו, אני פשוט לא זוכרת. (גן= גיל 4 בערך... אולי 3 וחצי)

Vixen_June

New member
וואי איך הזכרת לי!

את השיר של גידי גוב! איך הייתי ושמעת אותו כל הזמן! נראהל י שאפילו לפני משינה... אני שוכרת שגם שמעתי בגיל נורא צעיר את זקני צפת, ותמיד נכנסתי להלם מ"השכיין שלא ישיין"... לכו תבינו...

השיר הראשון שאי פעם שמעתי.....

אני חושבת ששל מדונה like a prayer, או שאולי זה היה משהו של גאנזס (אחיותיי העריצו אותם, אני זוכרת שהיה לאחותי יעלי פוסטר של אקסל בגטקעס בחדר חחח....)

ומה המסקנה מתשובותינו ?

שרובנו גדלנו על המוסיקה של שנות ה80 ,אוהבים אותה ,מזמזמים אותה ,ולנצח נזכור אותה. וכמובן ,זה אומר שרובנו המכריע באזור גיל 20

תאמת שתיצחקו עליי קצת אבל../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

את השירים של אבא שלי...כן כן כשהייתי קטנה אז כל הבית שלנו היה מוצץ במוזיקה שנות 60,50,70 ככה וכל כך אהבתי את זה.... והשיר לא יודעת עם תחשיבו כרציני הראשון ששמעתי זה: you are my sunshine my only sunshine you make me happy when sky´s are gray ypu never know dear who match i love you pleas dont take my sun shine away...

למעלה