השיר הפני-ההעתקה

LadySilkworm

New member
אוי ואבוי

זה ממש אותו דבר! למה הם לא יכלו לשלוח את טאריה וזהו? X:

אזירפאל

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היא פשוט גרועה

FeLL67

New member
איזה פדיחה X:

מזה הפינים מביישים את עצמם. לדעתי היה צריך לפסול למרות שזה לא כזה העתקה [אני נחרדת מעצם ההשואה של המכוערת הקטנה הזאת לשארון והקול שלה X:]

FeLL67

New member
חוזרת בי

השיר בול אותו דבר. XD לאחר איזה 5 שמיעות הצלחתי להתעלם קצת מהקול המזוויע של הסולנית

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif בהחלט מזוויע

ויש לי חולשה לקולות אופראים, אבל היא פשוט נוראית. טיפקס יעברו אותם P:

scarlet moon

New member
טוב שלא הגזמתם ><

הקול שלה ממש לא זוועה, מן הסתם אין מה להשוות לשרון (או זמרות אחרות). אבל "היא לא יודעת לשיר בשיט" "קול של צפרדע" וכו' זה הגזמה פרועה... לדעתי יש לה קול מיוחד ואתם לא אובייקטיבים בכלל. וחוץ מזה היא שרה בשפה אחרת ממה שאתם רגילים ועם מבטא (וכן, זה משפיע... תשמעו שירים בפינית של טאריה למשל-זה נשמע שונה, והאיכות של הוידיאו ממש גרועה (ראיתי קליפים בסגנון של זמרות שאני מתה עליהן והן לא נשמעות משהו בכלל).

scarlet moon

New member
הא ועוד משהו

הפזמון אמנם דומה מאד מאד בשתי שורות הראשונות, אבל כל השיר ממש לא, וזה שיר יפה (וקליט מאד, שזה אומר שהוא מתאים לאירוויזיון).

taroboy

New member
זכותנו להגיד את הדעות שלנו

וכן,לפני דעתי יש לה קול של צפרדע אני מכבד את זה שאת חושבת ששיש לה קול מיוחד תכבדי גם את הדעה שלי,או של אחרים.

scarlet moon

New member
חח מי לא כיבד את הדעה שלך?

אמרתי שלדעתי אתם מגזימים ואמרתי את דעתי. יופי? יופי.

אלאנקה

New member
../images/Emo12.gifשמישו יאמר לה שהיא גרועה.

בלי קשר לזה שהשיר שלהם באופן מפתיע דומה לשיר של WT, אני ממש לא אוהבת את הקול שלה. הוא.. מוזר. לא יפה
. וכשהיא שרה גבוה, זה כאילו עוד שניה נקרעים לה מיתרי הקול. הממ זה לא טיפה טיפשי לחקות שיר, שבסופו של דבר החיקוי יוצא ממש גרוע לעומת המקורי?:/

Super Alonit

New member
קודם כל,

הגירסא של ווית'ין הרבה יותר טובה.
ושנית, כוסאמאמא שלה! מי היא חושבת שהיא?! אי אפשר לתבוע אותה או משהו? זו גניבה!

אוי עכשיו

כשאני רואה את הלינק השני,זה נשמע ממש מביך בשבילה חח עוד איכשהו כששומעים את השיר איכשהו זה עוד נסבל. אבל כשרואים את ההשוואה,פתאום שמים לב שהזמרת ממש גרועה...

קצת לא קשור אבל,

הגניבה הזו גרמה לי שוב לחשוב על משהו קצת [הרבה,אני יודע] טיפשי. מה יקרה אם יגמרו כל הלחנים? אם כל צירוף של לחן יפה כבר תפוס? לא יהיו יותר שירים חדשים?

LadySilkworm

New member
יעשו מלא קאברים כל הזמן.

האמת שגם לי יצא לחשוב על זה פעם. כי יום אחד, יכול להיות שלא יישאר מה להמציא. ולא רק לחנים, גם ליריקס, בגדים, כי איכשהו תמיד יהיה מישהו שיעשה את זה לפניך[אלא אם כן זה מקרה יוצא דופן]. טוב נסחפתי קצת P:

למעלה