השיר המלכותי 7 : (1991) Innuendo

mosh511

New member
השיר המלכותי 7 : (1991) Innuendo

בפרק הקודם דירגנו את האלבום A Kind Of Magic והשיר שגרף את מספר הקולות הגבוה ביותר מהמקומות הראשונים שלנו היה Who Wants To Live Forever אנו נפגוש אותו שוב בגמר... הפעם אנו מדרגים את שירי האלבום Innuendo ורצוי שכל אחד ידרג מהשיר הפחות אהוב עליו ועד לאהוב עליו ביותר על מנת להעצים את החוויה של הקוראים... להלן רשימת השירים שבאלבום : 1. Innuendo (פרדי מרקיורי, רוג'ר טיילור) - (6:39) * 2. I'm Going Slightly Mad (מרקיורי) - (4:20) * 3. Headlong (בריאן מיי) - (4:37) * 4. ‎I Can't Live with You (מיי) - (4:28) 5. Don't Try So Hard (מרקיורי) - (3:37) 6. Ride the Wild Wind (טיילור) - (4:41) 7. All God's People (מרקיורי, מייק מוראן) - (4:19) 8. These Are the Days of Our Lives (טיילור) - (4:13) * 9. Delilah (מרקיורי) - (3:32) 10. The Hitman (מרקיורי) - (4:55) 11. Bijou (מרקיורי) - (3:35) 12. The Show Must Go On (קווין) - (4:31) * תהנו...

mosh511

New member
הדירוג האישי שלי :

12 : The Hitman 11 : Ride the Wild Wind 10 : Delilah 9 : Headlong 8 : I Can't Live with You 7 : All God's People 6 : Bijou חמשת הגדולים : 5 : Don't Try So Hard 4 : These Are the Days of Our Lives 3 : Innuendo 2 : I'm Going Slightly Mad 1 : The Show Must Go On

galb1212

New member
לא קל

מהפחות אהוב להכי אהוב: 12 - All God's People 11 - Ride The Wild Wind 10 - The Hitman 9 - I'm Going Slightly Mad 8 - Delilah 7 - Headlong 6 - Bijou 5 - I Can't Live With You 4 - Don't Try So Hard 3 - These Are The Days Of Our Lives 2 - The Show Must Go On 1 - Innuendo

dar dahan

Member
הדירוג שלי (אחד מהאלבומים הקסומים ../images/Emo99.gif)

12. I'm Going Slightly Mad 11. Delilah 10. Don't Try So Hard 9. These Are The Days Of Our Lives 8. I Can't Live With You 7. All God's People 6. Ride The Wild Wind |התגדש|החמישייה המובילה בהפרש ניכר: 5. Bijou 4. The Hitman 3. Headlong 2. The Show Must Go On 1. Innuendo

khammel

New member
אחד ה-אלבומים של הלהקה

אפילו השירים של רוג'ר באלבום הזה טובים.
הדירוג שלי (נכון לרגע זה בלבד), מהסוף להתחלה: The Hitman I'm Going Slightly Mad Delilah Don't Try So Hard Ride The Wild Wind All God's People Headlong I Can't Live With You Bijou These Are The Days Of Our Lives Innuendo ובמקום הראשון, איך לא... The Show Must Go On

Ekrembo

New member
כדי לאזן את הדירוג שלך ../images/Emo3.gif...

The Hitman Delilah Ride The Wild Wind All God's People Headlong I Can't Live With You Bijou Don't Try So Hard These Are The Days Of Our Lives I'm Going Slightly Mad Innuendo The Show Must Go On

VC820

New member
קל מאוד

לדעתי יש 5 שירים שבולטים ,השאר בינוניים. מהפחות אהוב להכי אהוב: 12 - All God's People 11 - Don't Try So Hard 10 - I Can't Live With You 9 - Headlong 8 – Delilah 7 –Bijou 6 –These Are The Days Of Our Lives חמשת הגדולים: 5 - I'm Going Slightly Mad 4 - The Hitman 3 - Ride The Wild Wind 2 - The Show Must Go On 1 - Innuendo

Teo Toriatt

New member
אכן מהשורה הראשונה של האלבומים

כל כך הרבה סופרלטיווים אפשר לכתוב על האלבום הזה, סוגר מעגל, חזרה למקורות, הגדרה מחדש של הצליל... רק חבל שהיה צריך מוות קרוב כדי להזכיר להם מי הם באמת. השיר הטוב באלבום הוא כנראה אחת הבחירות הקלות ביותר מהאלבומים שלהם, לא שהאחרים רעים - זה שהוא פשוט כזה טוב. הרשימה מהסוף להתחלה : Ride The Wild Wind I Can't Live With You The Hitman All God's People Ride The Wild Wind Delilah Headlong Don't Try So Hard I'm Going Slightly Mad Bijou These Are The Days Of Our Lives Innuendo The Show Must Go On

Headlong

New member
לשנייה הזאת בלבד(וגם זה אחרי שהחלפתי לא פעם):

חוץ ממקום שני וראשון, שהיו ברורים, ממש היה לי קשה. כנראה שזה מה שהופך אותו לאחד האלבומים הכי טובים שקווין הוציאו. 12 The Hitman 11 Ride the Wild Wind 10 I'm Going Slightly Mad 9 Headlong 8 Don't Try So Hard 7 Delilah 6 I Can't Live With You 5 All God's Peaple 4 Bijou 3 These are the Days of Our Lives 2 Innuendo 1 The Show Must Go On

Queen II

New member
הוו, אלבום מטורף

הדירוג מהאחרון לראשון Don't Try So Hard - איכס השיר הכי מכוער ומזעזע של קווין, אני פשוט שונאת אותו, ישלי חלחלה מלשמוע אותו Delilah - נו באמת פרדי, שיר על חתולה?! Headlong ‎ All God's People These Are the Days of Our Lives I Can't Live with You Bijou - הקעט הזה פשוט ענק, אתם חייבים להודות *חמשת הגדולים* Ride the Wild Wind The Show Must Go On The Hitman Innuendo I'm Going Slightly Mad [אני לא מאמינה איך שמתם את דה היטמן במקומות אחרונים, השיר הזה עושה לי מצב רוח בנ"ז, אני פשוט שמה אותו בביצפר על פול ווליום בפלאפון עם ידידים, ומתחילה לצרוח ולהשתגע בחצר ביצפר D: ] והשיר איים גוינג סליטלי מאד, פשוט גאוני, למרות שאיניואנדו גם דרש.

mosh511

New member
I'm Going Slightly Mad אדיר ואכן הייתה לי

התלבטות קשה אם לשים אותו שני או ראשון
לא מבין איך אחרים שמו אותו כ"כ רחוק מהטופ...

khammel

New member
שיר מצויין אך יש טובים/אהובים ממנו

לפחות אצלי, אני מעדיפה את הקליפ על השיר עצמו.
בנימה קצת יותר רצינית, נראה לי שהשיר סובל מתסמונת AKOM. כלומר, שיר טוב אבל טחון.

khammel

New member
A Kind of Magic

בשרשור בחירות של AKOM מיקמתי את השיר AKOM במקום יחסית נמוך כי הוא נמאס עלי מהר

קטונתי, אך בכל זאת:

אני קורא סמוי כאן כבר המוווון זמן. הקהילה כאן היא הכי רצינית שאני מכיר. אני אומנם צעיר מתלהב עם פוסטר (הסגול) של פרדי וקעקוע שלו על היד. אך עדיין אין לי את כל האלבומים וההופעות. לאט לאט...טיפין טיפין זה טעים לי יותר. אני מרגיש צעיר מדי ולא מספיק מכיר כמוכם את כלל השירים מכדי שאני אוכל להשתתף כאן בדיונים. אני לא אוהב לקרוא שטויות של מי שלא מבין לעומק, נראה לי שביחס לרמה כאן, אני לא מספיק נחשב. דבר אחד בכל זאת: השיר The Show Must Go On, הוא השיר הטוב ביותר שאני מכיר בכלל, לאו דווקא של קווין. אני משתדל שלא לשמוע אותו יותר מ-3 פעמים בשבוע כדי לא לשחוק אותו ולא להמאיס אותו עלי. אני מודה שממש קשה לי עם ההגבלה הזאת. זהו, אני חוזר להיות קורא סמוי ולהשכיל ממכם. תודה רבה לכם, המשיכו כך!

khammel

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא../images/Emo70.gif

חבל שאתה בורח לקריאה הסמוייה. אנחנו נשמח להיות מועשרים מנקודת ראייתך בתור מי שמגלה את הלהקה בפעם הראשונה. אין שום סיבה שתרגיש "נחיתות". חוצמזה, ככל שתשתתף יותר, כך זה עשוי להוציא יותר מידע מהחבר'ה הוותיקים ורק תרוויח מזה, לא? לגבי TSMGO -- לפחות אצלי, השיר לא נמאס אף פעם. אחד החזקים שנכתבו אי פעם. היתה תקופה שרק לראות את הקליפ היה מעביר בי צמרמורת ומביא אותי קרוב לדמעות. ב-2005 בשפילד, בכיתי עם השיר הזה חופשי. יש משהו מאד אמיתי במילים שחודר עמוק ולא עוזב. שומעים את המאמץ הרב בשירה של פרדי וזה רק מצמרר עוד יותר. הקלידים, הגיטרה... והסיום של התקליט התקוע... איפה גרסאת ה-5.1 שלי קיבינימאט!? נראה לי צריך להכין עצומה ולשלוח לבריאן.
קרן

טלי12546

New member
../images/Emo99.gif

12.The Hitman 11.Ride the Wild Wind 10.All God's People 9.Delilah 8.‎I Can't Live with You 7.Bijou 6.Headlong 5.Don't Try So Hard 4.I'm Going Slightly Mad 3.These Are the Days of Our Lives 2.Innuendo 1.The Show Must Go On דיי צפוי

Queen II

New member
אני לא מבינה אתכם אנשים

איך שמתם את דה היטמן במקומות האחרונים O_O... שיר, סוחף, אגרסיבי, והגיטרה שמה מטורפת [טוב נו, כל אחד ודעתו]

למעלה