השיר המלכותי 7 : (1991) Innuendo

InMyTree

New member
שלי..

מהסוף להתחלה: all gods people dont try so hard I cant live with you These are the days of our lives delilah ride the wild wind bijou headlong the hitman Im going slightly mad innuendo the show must go on

ayatz

New member
וכרגיל אצלי

מהטוב לרע (למרות שזה אלבום שאין בו באמת רע) 1. The Show Must Go On 2. These Are the Days of Our Lives 3. I'm Going Slightly Mad 4. Innuendo 5. Don't Try So Hard 6. Bijou 7. Headlong 8. All God's People 9. Ride the Wild Wind 10. Delilah 11. I Can't Live with You 12. The Hitman

twc

New member
הדירוג שלי

12. The hitman Don't try so hard 11. All God's People 10. Bijou 9. Delilah 8. Ride the Wild Wind 7. 6. Headlong I Can't Live with You 5. 4. I'm Going Slightly Mad 3. Innuendo 2.These are the days of our live ובמקום הראשון: 1. The show must go on

rotemelal

New member
הדירוג שלי

12. The hitman Don't try so hard 11. All God's People 10. Bijou 9. Delilah 8. Ride the Wild Wind 7. 6. Headlong I Can't Live with You 5. 4. I'm Going Slightly Mad 3. Innuendo 2.The show must go on 1. לדעתי השיר הזה הוא מספר שתיים אחרי בוהימן ראפסודי ואני לא צוחק These are the days of our live

dvirtz

New member
שלי

האלבום שהיה לי הכי קשה לדרג עד עכשיו. חוץ מדלילה כל השירים מעולים בעיני. מהסוף: Delilah I Can't Live With You Ride The Wild Wind All God's People Don't Try So Hard Bijou The Hitman Innuendo I'm Going Slightly Mad Headlong These Are The Days Of Our Lives The Show Must Go On

khammel

New member
../images/Emo144.gifקצת טריוויה?

פרוש המילה אינואנדו בעברית: רמיזה. לעיתים קרובות נעשה שימוש במילה בקונטקסט מיני (=רמיזה מינית). יש פרשנויות רבות לגבי מהות הרמיזה, כאשר הפרשנות הפופולרית היא שהאלבום ובמיוחד הטקסטים בו היוו רמז למותו הקרב של פרדי. זהו האלבום האחרון שהוקלט באולפן עם פרדי. חלק מהחומרים שהוקלטו במהלך הסשנים של אינואנדו וקצת לאחריו הושלמו לאחר מותו של פרדי ושוחררו באלבום Made In Heaven. במהלך ההקלטות של האלבום אינואנדו, ג'ון בילה בחופשת סקי ולכן תרומתו לאלבום קטנה ביחס לאלבומים קודמים. בריאן, שבינתיים התאושש מהגירושין שהרחיקו אותו מהעבודה על האלבום The Miracle חזר לאולפן עם עודף מרץ ונוכחותו מורגשת ברבים מהשירים. סטיב האו, גיטריסט לשעבר של להקת Yes, תרם את קטע הפלמנקו של שיר הנושא באלבום לאחר שבמקרה היה בסביבה והוזמן להיכנס להקליט. כאן יש מבחר ציטוטים לגבי השיר: http://fan.starsprinkles.net/innuendo/song.html הוידיאו קליפ של TATDOOL הוא ההופעה המצולמת האחרונה של פרדי. בניסיון להסתיר את מצבו הפיזי הרעוע, הקליפ צולם בשחור לבן, אך ללא הועיל. את האיורים לאלבום צייר ריצ'ארד גריי בהשראת ציוריו של הקריקטוריסט הצרפתי Grandville (ובשמו המלא: Jean Ignace Isidore Gérard). הרעיון בא מרוג'ר. הגרסה של I Can't Live with You שמופיעה באלבום האוסף Queen Rocks שונה מגרסאת המקור שיצאה באלבום. בריאן מספר שהיה מאד קשה להגיע למיקס סופי של השיר. הגרסה משנת 1997 הרבה יותר "רוקיסטית".

למעלה