השיר המלכותי 2 : (The Game (1980

mosh511

New member
האמת שהוא שיר מאוד קיצ'י מאוד לא ברור לי

איך מגיע למקומות כל כך גבוהים כאן

khammel

New member
הלחן, המילים והסולו מ-צ-ו-י-י-נ-י-ם

והקיטש די שולט בכל האלבום לא? Everybody play the game of love Ready Freddie Hey, I'm gonna get you too Don't try suicide, nobody's worth it etc מה שאני אוהבת ב-SASS זה את ההרמוניות של הגיטרות בסולו. קטע מדהים שלא נופל מ-Spread Your Wings לדעתי. שיר פשוט יפהפה.

mosh511

New member
"ההרמוניות של הגיטרות בסולו" אכן -

זו הסיבה היחידה! שהשיר לא הגיע אצלי למקום האחרון

dvirtz

New member
באמת שאין לי שום דבר נגדו

אני פשוט אוהב את שאר השירים יותר. גם הקול של בריאן לא במיטבו לדעתי.

Hikary

New member
הדירוג שלי(למרות שאני חושב שזה זנות-הכל יפה!)

Rock It (Prime Jive) Coming Soon Need Your Loving Tonight Crazy Little Thing Called Love Don't Try Suicide Dragon Attack Save Me Sail Away Sweet Sister Another One Bites The Dust Play The Game במקום הראשון.

khammel

New member
../images/Emo22.gif והיום בפינת הטריוויה...

לא ממש התחשק לי לסכם ולתרגם את מה שרובכם כנראה ממילא יודעים על האלבום. אז הנה כמה דברים שאולי יפתיעו את חלקכם. האלבום "The Game" הוא אלבום של הפתעות והתחלות -- אלבום של "פעם ראשונה": פעם ראשונה שהשתמשו בסינתיסייזר פעם ראשונה שהקליטו את פרדי מנגן על גיטרה באלבום של הלהקה פעם ראשונה שהקליטו עם Mack כמפיק פעם ראשונה שהקליטו בסטודיו החדש בחו"ל (אליו נאלצו לברוח כמקלט מס) פעם ראשונה שבריאן מקליט עם גיטרה חשמלית שהיא לא הרד ספיישל (לטענתו, הכריחו אותו והוא לא ממש רצה לעשות את זה) פעם ראשונה שקווין הצליחו בארה"ב בגדול -- זהו אלבומם המצליח ביותר שם (ותודה למייקל ג'קסון שעודד אותם לשחרר את AOBTD כסינגל) ויצא ממנו ה-#1 סינגל הראשון שלהם בארה"ב (CLTCL שהגיח כשנתיים לאחר מותו של אלביס וכנראה עשה לאנשים טוב על הנשמה) פעם ראשונה שקווין היו מועמדים לפרס הגראמי בארה"ב (עבור AOBTD כמובן) פעם ראשונה שפרדי הופיע מול מצלמות עם השפם החדש (ויש מי שיוסיף "המזעזע"
) פעם ראשונה שקווין שחררו אלבום קצר ו"פשוט" (סה"כ כ-35 דקות ואין בו המנון או שיר אפי אחד לרפואה) ואני שוב אזכיר, למי שיש מערכת סראונד וסאב אקטיבי, מומלץ לרכוש את גרסאת ה-DVD-A של האלבום. גם בשביל החוויה וגם בשביל הגרסה האלטרנטיבית של Coming Soon, שלטעמי לפחות, עולה על המקור. התמונה שעל העטיפה גם היא שונה. (מי שמשועמם מוזמן למצוא את ההבדלים.)

dar dahan

Member
אני לא מבין איפה שומעים את הסינטיסייזר באלבום

אני שומע את הסינטיסייזר רק בשיר Another One Bites The Dust, חוץ מהשיר הזה שאר השירים בלאבום נשמעים רגיל למדי, נראה לי...

למעלה