השיר הכי...

Nimrod121

New member
אני לא מאשים אף אחד.

אבל זה לא נעים ואפילו מרגיז כשמפנים את האצבע לכיוון שלך ורומזים דברים לא נכונים לפני שמבררים. קפיש?

I מ י ר ב I

New member
נמרוד,זה ממש בסדר!!!

לאף אחד אין בעלות על דיונים.גם מפה לקחו דיונים וכלום לא קרה. כולם עושים בערך את אותו הדבר,ואתה יודע מה? גם אם העתקת(מה שאני יודעת שלא) זה ממש בסדר!!!

Nimrod121

New member
OK.

אני מודה שאין לי בעלות על אף דיון ושזה בסדר לחלוטין כשמקיימים את אותם הדיונים בפורומים שונים בין אם הם מועתקים אחד מהשני או אם הם בעלי אותו קונספט אבל אותי אישית זה עצבן כיוון שדרשו שאתן קרדיט לאחר על משהו שיזמתי בעצמי ונלקח (ולי ממש לא אכפת שנלקח ולא עוררתי על כך מהומות. בכלל לא באתי בטענות על זה שהדיון שלי נלקח. אלא על בקשת הקרדיט ושלא בדקו את הפרטים קודם לכן). בכל מקרה אני מבין את העניין. ובסדר

Nimrod121

New member
עונה לעצמי../images/Emo9.gif

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים? אם אלה החיים. אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים? אם אלה החיים. איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)? אביתר. איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? רכבת באירופה ומבול. איזה שיר הכי מרגש אתכם? זאת שבמקומי. איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים? בנות. לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים? ואת. אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים? אם אלה החיים. איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים? רכבת באירופה. מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה? אם אלה החיים.

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifעונה

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים? זמנים משוגעים אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים? עוד יום איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)? - איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? רכבת באירופה, לרוץ לרוץ, עוד יום איזה שיר הכי מרגש אתכם? זאת שבמקומי איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים? לשם לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים? לשם אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים? לשם איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים? זאת שבמקומי, ואת מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה? שמעון השכן

angel445

New member
עונה ../images/Emo41.gif

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים? אם אלה החיים אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים? זאת שבימקומי איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)? איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? איזה שיר הכי מרגש אתכם? איתי איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים? ואת לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים? ילדה שהתבגרה אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים? אם אלה החיים איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים? שמעון השכן קליל כזה... מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה? החידוש לשיר פסק זמן

eden83

New member
עונה לשאלות...

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים? הכל..! אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים? אם אלה החיים איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)? אביתר איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? לרוץ לרוץ איזה שיר הכי מרגש אתכם? שיהיה לנו בית איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים? שלום לאמונות לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים? שלום לאמונות.... אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים?לרוץ לרוץ איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים? שמעון השכן מהו לדעתכם הביצוע הכי טוב של קרן לשיר מסוים מאלבום הבכורה שלה? אם אלה החיים

עונה../images/Emo13.gif

איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי אוהבים
מתלבטת בין "לרוץ לרוץ" ל"שמעון השכן"
אל איזה שיר שנמצא באלבום של קרן אתם הכי מתחברים
"לרוץ לרוץ" איזה שיר באלבום של קרן אתם הכי פחות אוהבים (ביחס לשאר)
אוהבת את כולם אבל אם צריך לבחור אז את "אביתר"
איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות
אירופההההההה
,ואם זה לא היה ברור אז "רכבת באירופה"
הוא נורא קצבי בהופעה ומכניס לאווירה. איזה שיר הכי מרגש אתכם
"שיהיה לנו בית"
איזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי אוהבים
"לשם"
לאיזה שיר שקרן כתבה לאחרים אתם הכי מתחברים
"לשם" אילו מילים של איזה שיר אתם הכי אוהבים ומתחברים
"לרוץ לרוץ" איזה לחן של איזה שיר אתם הכי אוהבים
"לרוץ לרוץ"