השיר הכי מקפיץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

King_E

New member
השיר הכי מקפיץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה לדעתכם הוא השיר הכי מקפיץ ישן וחדש השיר שאיך שאתם שומעים אין מצב שאתם יושבים ולא זזים אתה פשוט חייבים לקום ולרקוד........ אצלי הוא ללא ספק Ice Cube - You Can Do It איזה שיר טווווווווווווווווווווווווובבבב

TIK TAK

New member
הדבר הראשון שקופץ לי לראש זה

Land of A Million Drums של Outkast

RunNGun

New member
היפ הופ בכלל זאת מוזיקה מקפיצה

אני מסכים מאוד לגבי אייס קיוב! עוד שירים מקפיצים זה בד"כ הפקות של הנפטונז (יש להם איזה בלינג כזה שהם שמים בכל הביטים וזה יוצא שהרבה מאוד שירים שלהם מושמעים במסיבות ולא סתם). אני אתן עוד כמה שאני חושב שהם מקפיצים: Outkast - B.O.B M.O.P - Ante Up Remix Snoop Doggy Dogg - What´s My Name Part I Snoop Doggy Dogg - What´s My Name Part II אבישי

stas aka GhoSt

New member
ואי איזה שאלה.....

ממש קשה לענות על זה יש הרבה ממש קשה להחליט אבל הצלחתי לצמצם N.W.A - hello Westside Connection - Hoo Bangin´ Method Man Redman - bring the pain בטח שיש עוד מלא אבל אלו דוגמאות

RiRo

New member
וואו יש המון..

אז אני אתן רשימה קצרצרה bt express - ride on bt earth wind and fire - lets groove )2night) london funk allstars - can ya understand Lou Courtney - Hey Joyce main source - fakin the funk dj qbert- james brown mix ותודה לאל יש לו הרבה מיקסים.. babe ruth - the mexican eric b &rakim - juice / dont sweat the techniques rose royce feat gwen dickey - car wash lieam holillwal או איך שלא קוראים לו מהפרודיג´י-BREAKDANCE MIX (TRACK8) j5 - who is me? סתם רשימה שיצא לי לחשוב עליה עכשיו... PZ

RiRo

New member
אין לך מושג כמה ...

ואני ממש לא ציני... חלק מהשירים הם שירי פאנק שיש להם את התרבות שלהם במועדונים בארצות הברית לקבוצות אנשים מצומצמות. וחלק מזה ברייק ביט .. ויש כאן כמה ראפ שאותי אישית זה מקפיץ (לרקוד כמובן) אלו הבחירות שלי ואני מתפלא אם הכרת חצי מהשירים לפני הרשימה .... ועכשיו אתה הולך להתווכח איתי? חחחחח רק תזכור J5 ממש ממש לא אולד סקול.. הא הא שיט אני הופך להיות ציני כמוך חח גם אני מפליץ וניל... PZ

2PAC4EVER

New member
אהההההההההההההההההההה

אהמ אהמ אהמ,, אתה גר בישראל צא מאשליות!!!!!!! אהההההההההההההההה

RiRo

New member
נכון באמת אשליות

בזה אתה כן צודק.. אני לא חושב שתקום פה קבוצת פאנק "מובחרת" עם כמות מידע ענקית מועדונים ומסיבות כל הזמן אולי עם הזמן אני אתפלא.. אבל!!! יש פה ידע בפאנק בסיסי + להקות פאנק כמו הדג נחש (אני מגדיר אותם ככה) ופאנקנשטיין ששתיהם מצויינות עם אחלה הופעות ועם אחלה קהל שבא לראות אותכם.. ובנוסף לזה.. יש מועדון באחד העם בשם COMA 2 לא הקומה השנייה כומה 2 מועדון ברייק ביטס פאנק ממש ממש טוב די ג´יס מעולים שחלק מהשירים שנתתי הוא מביא בקצב שבועי רק חבל שהקהל עדיין לא מבין כל כך.. ונ.ב אולי אני נשמע משתחצן אבל ממש ממש לא אני ממש לא בא בגישה של אני הכי טוב ובלה בלה בלה תמיד יש טובים ממני ואני בטוח שיש אנשים שיותר מבינים ממני ... רק בנתיים לא מצאתי ואני אשמח למצוא אותם :) יאללה ביי משי שמדבר יותר מדי :")

RiRo

New member
איזה כסיל אני . מבטע זה ב א

וכעת אני אנצל את ההזדמנות שניתנתה לי לאמור : את הבגרות שלי אני כבר עשיתי :)))))))))) עושה לי את זה כל פעם מחדש

RiRo

New member
נכון באמת אשליות

בזה אתה כן צודק.. אני לא חושב שתקום פה קבוצת פאנק "מובחרת" עם כמות מידע ענקית מועדונים ומסיבות כל הזמן אולי עם הזמן אני אתפלא.. אבל!!! יש פה ידע בפאנק בסיסי + להקות פאנק כמו הדג נחש (אני מגדיר אותם ככה) ופאנקנשטיין ששתיהם מצויינות עם אחלה הופעות ועם אחלה קהל שבא לראות אותכם.. ובנוסף לזה.. יש מועדון באחד העם בשם COMA 2 לא הקומה השנייה כומה 2 מועדון ברייק ביטס פאנק ממש ממש טוב די ג´יס מעולים שחלק מהשירים שנתתי הוא מביא בקצב שבועי רק חבל שהקהל עדיין לא מבין כל כך.. ונ.ב אולי אני נשמע משתחצן אבל ממש ממש לא אני ממש לא בא בגישה של אני הכי טוב ובלה בלה בלה תמיד יש טובים ממני ואני בטוח שיש אנשים שיותר מבינים ממני ... רק בנתיים לא מצאתי ואני אשמח למצוא אותם :) יאללה ביי משי שמדבר יותר מדי :")

2PAC4EVER

New member
Hadaway- What is love ../images/Emo6.gif

אם אני יתחיל לא יהיה לזה סוף, חוצמזה תשים כמעט כל שיר היפ הופ אני ירקוד..זה לא ממש משנה לי... Ja rule-between me & you Ja rule0 put it on me LL cool J-Ain´t nobody LL cool J- Imagine that Foxy brown feat Jay z- I´ll Be Jarmaine dupri feat Ludacris- Welcome to atlanta 2PAC- Nigga nature Montell jordan -Get it on tonight Mod def, Pharoahe Monch,Nate Dogg- Oh no DMX-Party up DMX- Good girls, Bad guys Jay z- Can I get a... Da Brat- Whatcha like? DRE-Still DRE DRE-Next episode Luniz-I got 5 התעייפתי..... יש עוד בערך מאה אלף....

2PAC4EVER

New member
איזה אות לא הבנת בכמעט?

את ה-כ´? את ה-מ´? את ה-ע´? את ה-ט´? לי זה היה נראה די ברור...

2PAC4EVER

New member
ועכשיו אם משעמם לכם לכו להוריד את

HADAWAY-WHAT IS LOVE... איזה נוסטלגיה... מסיבות כיתה ו´ כשהיה את הסלואים עם ה12 סמ´ מרחק מינימום... ד"א האוסף TOP POP 94 עדיין לא יוצא לי מהמערכת...
איזה להיטים יש שם... ACE OF BASE SCATMAN פחחחחחחחחחח

or001

New member
לדעתי, EmGee נתן את השיר הכי מקפיץ

עוד שיר שאם ישמיעו לי אותו מתוך שינה אני אקום ואתחיל לרקוד: Gangstarr - You Know My Steez שיר ענק, הדגימות הקצרות והחדות פשוט מקפיצות גם אנשים שלא אוהבים לרקוד.

למעלה