השיר הכי חרוש

oooooOFIR

New member
השיר הכי חרוש../images/Emo47.gif

תדמיינו שכל פעם שאתם שומעים שיר מסויים של עברי אז זה ניספר. אם ניקח את מספר הפעמים ששמעתם כל שיר עד היום איזה שיר לוקח? על איזה שיר הכי חרשתם? אני אתחיל השיר ששמעתי הכי הרבה פעמים זה ללא ספק "בוא". הסיבה: למעשה "בוא" הוא השיר שגרם לי לאהוב את המוזיקה של עברי. אחרי שראיתי את יוסי וג'אגר הורדתי אותו. עשיתי לי פליליסט בווינאמפ של רק השיר "בוא" והייתי שומע אותו בריפיט. באותו זמן שהייתי שומע את השיר הייתי רואה טלבזיה, משחק במחשב, אוכל, לומד, וכל זה בזמן שהשיר מתנגן ברקע שוב ושוב. כך היה תקופה של כמה חודשים עד שפשוט היה בא לי להקיא מהשיר הזה, וגם כי נחשפתי לעוד שירים של עברי והתחלתי לשמוע גם אותם. ככה שלמעשה המספר המדוייק ששמעתי את בוא מאז ועד היום כולל בבית ברדיו ובכל מקום (כולל רמיקסים) הוא: 20645454218 פעמים.

איש יקר לוקח ../images/Emo187.gif

בדיסק המקורי הוא שרוט/תקוע לא זז במחשב הוא בכל רשימת השמעה אפשרית .. אין מצב שהוא לא שם... טוב מה לעשות אני מכורה..

oooooOFIR

New member
גם אני חורש עליו

אבל כמה שאני לא אשמע אותו זה בחיים לא ישתווה למספר פעמים ששמעתי את "בוא".

ZVI Z

New member
הממ זה קשה

אין לי שיר 1 ששמעתי כמוך ממש כל הזמן.לפחות לא שיר של עברי. מה שמוזר אצלי זה שכל פעם כשאני הולך באמצע הרחוב,או סתם חושב לעצמי ובא לי לשיר לעצמי איזה שיר תמיד ה-2 שירים הראשונים שקופצים זה כמה כוכב ויותר טוב כלום,ואין לי מושג למה.זה לא השירים שאני הכי אוהב.. בגירסות ההופעה+הופעות אני חושב ששמעתי את יותר טוב כלום הכי הרבה(אבל זה לא מסביר את זה,כי זה קיים אצלי כבר המון זמן)

Arielcohen

New member
יותר טוב כלום מכמעט

שמעתי אותו אולי פעמיים ביום, כל יום החודש. שיר נהדר לפתוח איתו את הבוקר כשאתה קם חצי מת ב6 וחצי! וכמובן מרי לנצח... כבר שנים שאני חורש עליו

כמה כוכב כי....

אהדיסק מלטף ומשקר הוא היחיד שתקין אצלי... ואני תמיד מתחילה מהתחלה של הדיסק!!.....

למעלה