השיר היומי

Rock n Sock

New member
השיר היומי ../images/Emo79.gif

שלום לכולם. שמי רם, אני מעריץ די גדול של נירוונה ומוזיקת רוק בכלל כבר די הרבה שנים. לצערי בגלל סיבת הגיל לא יצא לי להנות מימי התהילה של הלהקה ובצפייה בגאון בעוד שהיה בחייו בגלל הגיל שלי. בכל מקרה, אני חדש בפורום הזה ומעוניין לפתוח פינה חדשה בפורום: בכל ערב אני אכתוב פה שם של שיר ואתם תזרקו פשוט כל מה שעולה לכם בראש שמתקשר לאותו שיר- אם אתם אוהבים אותו או לא, מה הוא מעורר או לא מעורר בכם, מחשבות על המילים שלו, המנגינה, פשוט הכל. מקווה שזה יתפוס. מתחילים. השיר שיחנוך את הפינה הוא "האיש שמכר את העולם" (the man who sold the world), אז בואו נעשה גם קצת כבוד לדיוויד בואי האגדי.

Zohar yaaa

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

ולגבי השיר אני ממש אוהבת אותו אוהבת את המנגינה ומאוד אוהבת איך שקורט שר בו

Queen for a day

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif!

לגבי השיר, אמוד אהבתי את הביצוע. ובכלל, את כל האנפלגד, בלי ספק זה אחד הקאברים הכי טובים מהאנפלגד. [זה גם הצלצול של הפלאפון הנוכחי שלי|חש|]. דיוויד בואי מלך ומזל טוב לו.

J92

New member
../images/Emo54.gifברוכה הבאה היימליך קטן

שיר משגע,סוחף,מנגינה ממכרת וכואבת. אוהבת יותר את הקאבר של נירוונה משל בואי

../images/Emo41.gifברוך הבא רם../images/Emo9.gif

לגבי הפינה- רעיון נחמד, אבל אני חושבת שכבר רצה כאן פינה דומה, "SONG BY SONG", ושיתקנו אותי פה אם אני טועה. לא הבנתי בדיוק בן כמה אתה, אבל כולנו [או רובינו המוחלט, 98% בערך] היינו צעירים מדי בתקופת נירוונה. בכל אופן, לגבי האיש שמכר את העולם, הוא פשוט מושלם בעיני, ואני די חיה בשלום עם זה שלא שמעתי את הגרסה של בואי...

ברוך הבא,

אני חגי. השתלבות נעימה
בקשר לפינה- יהיה עדיף אם זה יהיה פעם בשבוע לפי דעתי, וכל הכבוד על היוזמה. בקשר לשיר- אני ממש אוהב אותו, באנפלגד הוא פשוט בוצע באופן מדהים. אני אוהב את הסולו שבסוף, והם ממש הוסיפו לשיר משהו משלהם.

למעלה