ואיך מגדיר יהודית בשנה הזאת לא השתגעתיזמרת קורין אלאל היה נבחר אצלי יהודית לא השתגעתי חווה חזקה אילנית בינונית אלונה דניאל אוהבת אתי לא רעה
ואיך מגדיר יהודית בשנה הזאת לא השתגעתיזמרת קורין אלאל היה נבחר אצלי יהודית לא השתגעתי חווה חזקה אילנית בינונית אלונה דניאל אוהבת אתי לא רעה
לא הכי טובה אבל לא רוע- שנה חביבה מעניינת אם כי לא חזקה כמו שנים עברו. האלבום הבא שלה ב- 93 יהיה יותר אהוב אצליואיך מגדיר יהודית בשנה הזאת לא השתגעתי
ומה אהוב מאלבום יהודיתלא הכי טובה אבל לא רוע- שנה חביבה מעניינת אם כי לא חזקה כמו שנים עברו. האלבום הבא שלה ב- 93 יהיה יותר אהוב אצלי
מקום 1 דרך המשי עם השירים הכי יפים שלהומה אהוב מאלבום יהודית
מהאלבום הזה התכוונתי שיר אהובומה אהוב מאלבום יהודית
אה.. כנראה "רעידת אדמה" ואחריו "משנה לשנה"מהאלבום הזה התכוונתי שיר אהוב
וואו אלו שירים ענקיים. לא ידעתי שזה מהאלבום הזה וואו חדשת לי שובאה.. כנראה "רעידת אדמה" ואחריו "משנה לשנה"
מסכים, אורי פיינמן היה טוב מאד!איפה אורי פינמן נעלם לנו
אני מסכים איתך חלקית. בלאגן- להקה חביבה מאד אבל אני אוהב את דנה ברגר הרבה יותר בקריירת הסולו המדהימההזמרים בולט אורי פינמן גם דורון מזר מסכימה
לא שנה רע לזמרים
סליחה בלהקות לא לפגוע באותם שנים פורטרט היום לא עושים לי דבר
וסליחה אמיתית לא עשה מעולם דבר בלגן.ושקט לא מהשירים האהובים דנה יותר בסולו וסליחה מראש
וואו שלום ענק יש מצב שאסכים היו שנות פריצה לזמרים.
אני בוחרת בין פינמן לבין שלום.
בהרכבים גם יש מצב משינה .
שקט אתה מתחבר כנראה יותר ממני?אני מסכים איתך חלקית. בלאגן- להקה חביבה מאד אבל אני אוהב את דנה ברגר הרבה יותר בקריירת הסולו המדהימה
שקט- שיר מצוין אבל לא מדהיםשקט אתה מתחבר כנראה יותר ממני?
ואיזה שירים אחרים בלגן אהוב?שקט- שיר מצוין אבל לא מדהים
אוהב הכי הרבה את "גברים מקצוועניים" שהוא כובש ותיאטרלי ודרמטי כמו שאני אוהבואיזה שירים אחרים בלגן אהוב?
נכון גברים מקצוענים כנראה גם אצלי מנצח שוב טעם דומהאוהב הכי הרבה את "גברים מקצוועניים" שהוא כובש ותיאטרלי ודרמטי כמו שאני אוהב
אחריו "בחוץ לארץ", ,לצלול" ו"חד תער". בסוף את "שקט"
כל הכבוד! אבל אכן, הלהקה של דנה פחות טובה מקריירת הסולונכון גברים מקצוענים כנראה גם אצלי מנצח שוב טעם דומה
דנה הייתה בשנים הבאות בפריחה מטורפת שנות הפריצה והשיא שלה כזאת כובשתכל הכבוד! אבל אכן, הלהקה של דנה פחות טובה מקריירת הסולו
האלבום "אין עוד יום" עם "נאחז באוויר", אני שוב מתאהב", נערה במשקפיים", "בשדה ירוק"ומה בגידי יצא באותה שנה אם לא הגזמתי
דווקא אלבום יותר אהוב עלי חבל שאתה פחותהאלבום "אין עוד יום" עם "נאחז באוויר", אני שוב מתאהב", נערה במשקפיים", "בשדה ירוק"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.