אלבום מצוין אבל אנשים סוגדים לו לגידי גוב בלי סוף.דווקא אלבום יותר אהוב עלי חבל שאתה פחות
אלבום מצוין אבל אנשים סוגדים לו לגידי גוב בלי סוף.דווקא אלבום יותר אהוב עלי חבל שאתה פחות
גידיגוב זמרמעולה אבל קצת אוברייטד. אני לא חושב שהוא מלך כמושאמרו עליו, הוא סבבה. האיש הכי מוכשר מכוורת בעיניי זה דני סנדרסון ואריו יצחק קלפטר ואלון אולארצצ'יקאלבום מצוין אבל אנשים סוגדים לו לגידי גוב בלי סוף.
אני דווקא הייתי בהופעה של גידי היה ענק. אני אוהבת את שיריו סליחה גם.גידיגוב זמרמעולה אבל קצת אוברייטד. אני לא חושב שהוא מלך כמושאמרו עליו, הוא סבבה. האיש הכי מוכשר מכוורת בעיניי זה דני סנדרסון ואריו יצחק קלפטר ואלון אולארצצ'יק
אני פחות אוהב אותו, מותר לי לחשוב אחרת ממך. הפעם אני אומר וגורס אחרת. גידי קצת לא שמר על הקול, לא תמיד התחברתי. מי צודק? לא יודע אבל הוא אוברייטד בעיניי. מילה שאני ד להשתמש בה. ובשום אופן לא מתקרב לביצועי יהורם,שלמה ואריק ולכל הזמרים האלה.גידי גוב סבבה ולא יותראני דווקא הייתי בהופעה של גידי היה ענק. אני אוהבת את שיריו סליחה גם.
אחת ההופעות היותר זכורות לי מהוותיקים בגברים . כמו יורם ושלמה ואחריו קצת צביקה . סליחה כמה דברים אני לא בסדר היום .
סנדרסון היה נפלא בעצם.
בהופעות המזרחיות פחות הייתי פחות התחברתי.ממה שהייתי.
ברור שכן. לא באתי להגיד כך לדעתי אבן חשובה במוזיקה.אני פחות אוהב אותו, מותר לי לחשוב אחרת ממך. הפעם אני אומר וגורס אחרת. גידי קצת לא שמר על הקול, לא תמיד התחברתי. מי צודק? לא יודע אבל הוא אוברייטד בעיניי. מילה שאני ד להשתמש בה. ובשום אופן לא מתקרב לביצועי יהורם,שלמה ואריק ולכל הזמרים האלה.גידי גוב סבבה ולא יותר
לזה הכוונה שלי.ברור שכן. לא באתי להגיד כך לדעתי אבן חשובה במוזיקה.
אני אמרתי שהוא לאחשוב? הוא מאד טוב אבל יש זמרים טובים ממנו קולית וגם ברגשלזה הכוונה שלי.
סבבהאני אמרתי שהוא לאחשוב? הוא מאד טוב אבל יש זמרים טובים ממנו קולית וגם ברגש
אז באיזה מקום בזמרים סנדרסון מול גידי אצלך אם לא הגזמתי לשאול?ולדעתי מסנדרסון גידי , רכטר הוא הכי מוכשר . לא יודעת קול העשיה הכי משמועתית.
ב. לסנדרסון יש סגנון מיוחד
ג. גם גידי הביא הומור.
ולא מוצאת ממש לא בידי לא ברכטר ולא בדני שירים שמציקים לי במיוחד
שלישיה אדירה
וכול גזוז , כוורות וכ'ו לא רע לי ומזיק לי
כמו שיורם , שלמה ואריק וקצת אחריו צביקה הם אבני יסוד .
גידי מקום סביבות 40 בערך אולי או 50. מצטער, מה כבר עשה 50 שנה עם הקול שלו? מעט יחסית לאחריםאז באיזה מקום בזמרים סנדרסון מול גידי אצלך אם לא הגזמתי לשאול?
וואו אצלי סנדרסון בעשירה השניהגידי מקום סביבות 40 בערך אולי או 0,
דני סנדרסון היותר טוב מדורג מקום 20 בערך
זה ממש לא נכון, הכי הרבה אלבומים מכל חברי כוורת יש לדני סנדרסון. גידי לא עשה אלבומים מ- 92 עד 2004 וגם האלבום האחרון שלו היה לפני 10 שנים ומאז לא הוציא שום אלבום.ולדעתי מסנדרסון גידי , רכטר הוא הכי מוכשר . לא יודעת קול העשיה הכי משמועתית.
ב. לסנדרסון יש סגנון מיוחד
ג. גם גידי הביא הומור.
ולא מוצאת ממש לא בידי לא ברכטר ולא בדני שירים שמציקים לי במיוחד
שלישיה אדירה
וכול גזוז , כוורות וכ'ו לא רע לי ומזיק לי
כמו שיורם , שלמה ואריק וקצת אחריו צביקה הם אבני יסוד .
הוא באופןכללי מלך!!לרמי ככול שאני לעבור על השירים אין ממש שירים גרועים.
הוא נחמה גדולה במוזיקה ודבר שבורכנו בו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.