שתפו בשיר כלשהו
F feldman89 Well-known member 9/4/24 #3 נכתב ע"י Private Investigator: נראה אם תצליחו לנחש מאיזה שנה השיר הזה לחץ כדי להרחיב... אני לא טוב בניחושי ולכן לא מנחש אבל הקשבתי לשיר והוא יפה מאד, עדין ומיוחד. תודה אלי!!
נכתב ע"י Private Investigator: נראה אם תצליחו לנחש מאיזה שנה השיר הזה לחץ כדי להרחיב... אני לא טוב בניחושי ולכן לא מנחש אבל הקשבתי לשיר והוא יפה מאד, עדין ומיוחד. תודה אלי!!
P Private Investigator Active member 9/4/24 #5 נכתב ע"י feldman89: אני לא טוב בניחושי ולכן לא מנחש אבל הקשבתי לשיר והוא יפה מאד, עדין ומיוחד. תודה אלי!! לחץ כדי להרחיב... שמח שאהבת. השיר יצא בשנת 2024 ושהה שבועיים בפסגת המצעד השבועי שלי במהלך חודש פברואר.
נכתב ע"י feldman89: אני לא טוב בניחושי ולכן לא מנחש אבל הקשבתי לשיר והוא יפה מאד, עדין ומיוחד. תודה אלי!! לחץ כדי להרחיב... שמח שאהבת. השיר יצא בשנת 2024 ושהה שבועיים בפסגת המצעד השבועי שלי במהלך חודש פברואר.
F feldman89 Well-known member 9/4/24 #4 מקום בחייך- ים רפאלי שיר חדש של ים רפאלי אני מת על החספוס שלו, בלדת רוק יפה ביותר
P Private Investigator Active member 9/4/24 #6 נכתב ע"י feldman89: מקום בחייך- ים רפאלי שיר חדש של ים רפאלי אני מת על החספוס שלו, בלדת רוק יפה ביותר לחץ כדי להרחיב... נחמד מאוד. חיבבתי בזמנו גם את "שהכאב ימצא לו חברים" שלו.
נכתב ע"י feldman89: מקום בחייך- ים רפאלי שיר חדש של ים רפאלי אני מת על החספוס שלו, בלדת רוק יפה ביותר לחץ כדי להרחיב... נחמד מאוד. חיבבתי בזמנו גם את "שהכאב ימצא לו חברים" שלו.
F feldman89 Well-known member 9/4/24 #7 נכתב ע"י Private Investigator: נחמד מאוד. חיבבתי בזמנו גם את "שהכאב ימצא לו חברים" שלו. לחץ כדי להרחיב... בקרוב ייצא אלבום הבכורה שלו! בכל מקרה הוא זמר טוב
נכתב ע"י Private Investigator: נחמד מאוד. חיבבתי בזמנו גם את "שהכאב ימצא לו חברים" שלו. לחץ כדי להרחיב... בקרוב ייצא אלבום הבכורה שלו! בכל מקרה הוא זמר טוב