נכון, לחן מופלא של שי המבר וגם המילים של שיעוד שיר יפה שלה.
יש למירי 8 אלבומי אולפן האחרון יצא השנה ."שלך אסי"אם בסדר ולא הגזמתי כמה אלבומים יש למירי תודה
גם לדעתי האלבומים של מירי הם מאד שווים, יש לה לא מעט שירים שהם לצערי לא קיבלו הערכה אבל עם הזמן אולי כן יאהבו אנשים את אותם השיריםכולם שווים. בעיני
בהחלט מקסים, מכיר אותו כבר 8 שנים. אחד מהשירים המדהימים באלבום השני "שלום לאמונות" שיצא לפני 18 שניםלמשל השיר המקסים הזה
אהבתי את השאלה. כן, אני מאד אוהב את האלבום הבכורה שלה- אלבום מושלם לטעמי. אבל כל מה שהיא מוציאה בעיניי הוא ברמה גבוהה מאד,ואיך מגדיר את אלבום הבכורה האם מושלם בעייניך
כן מסכימה גם מגווונות המוןאהבתי את השאלה. כן, אני מאד אוהב את האלבום הבכורה שלה- אלבום מושלם לטעמי. אבל כל מה שהיא מוציאה בעיניי הוא ברמה גבוהה מאד,
ואת, האם את חושבת ככה?
בעדושאלה: האם כדאי לעשות פרוייקט קטן לכבוד יום העצמאות הקרוב? חשבתי לעשות מצעד שירי מירי מסיקה לכבוד יום העצמאות וגם עוד 3 שבועות יש לה יום הולדת ב3 במאי. מה דעתך שאעשה אני את המצעד הזה לכבודה?
אז אני מיד מתחיל לערוך. מקווה שייצא מצעד מגוון, מוצלח ולא משעמם. תודה יעל!! שנה שלא ערכתי פרוייקט כזה, מאז מצעד בועז שרעבי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.