השיר היומי - אבי בניון

ו ר ד ב

New member
השיר היומי - אבי בניון

זה שם הפינה החדשה
כיוון שאני חושבת שאבי בניון הוא יוצר מדהים ומופלא שלא קיבל מספיק הערכה... והדיסק שלו קצת הרבה "נזנח" מבחינה תקשורתית למרות שזה היה אחד הפרויקטים היותר גדולים ומושקעים שעמיר לקח על עצמו... בהתאם לזאת (
) החלטתי לעלות את הפינה החדשה, כידוע לנו הדיסק החדש של אבי אמור לצאת אוטוטו, אז עד שיגיע הדיסק המצופה, עלה לי רעיון - לרשום לכם כל יום שיר אחד מהדיסק הקודם של אבי "לא אוותר" על מנת להגביר את הציפייה לדיסק החדש
אתם מוזמנים להביע את דעתכם בכל יום על השיר

ו ר ד ב

New member
בדמיוני

בדמיוני מילים: אסף אטדג'י, עמיר בניון, אבי בניון לחן: עמיר בניון, אבי בניון אל תנסי לומר שהכל מסתדר כשאני מתפתל ויודע שלא אל תנסי לשנות בי את מה שאני בעצמי לא יכול לשנות אל תנסי ואני בדמיוני ראיתי את עצמי באלפי דרכים שונות ומשונות ואחרות ממה שאת רואה בעצמך ואני בדמיוני אל תשתמשי בי כדי להוציא את עצמך מהמשחק שאני משתתף בו רק בגללך אל תספרי כדי שלא תצטרכי לשקר לעצמך כי אני מתקשה לוותר ואני בדמיוני ראיתי את עצמי באלפי דרכים שונות ומשונות ואחרות ממה שאת רואה בעצמך ואני בדמיוני

odery

New member
יש שירים שלא מספיק לקרוא פעם פעמיים

וזה אחד מהם

saras11

New member
אני גם רוצה

אבל אין לי את הדיסק מתי הוא יהיה בחנויות יש מושג ?

ו ר ד ב

New member
השיר היומי אבי בניון - רצועה 2

אין לדעת מילים ולחן: אבי בניון מספיק שאחת תשתנה דעתך, כדי שתדע שאין לדעת כי מה שנכון בשבילי, בוודאי, ילך ויפרח וימשיך בלעדיי גם אם מישהו יאמר, הנה זו האמת קצת קשה להאמין אלא אם הוא כבר מת החיים לא קלים הוא חוזר ואומר ואני מחכה רק להתעורר מספיק שאחת תשקע בדימיון וכבר לא תדע מה חולם מה נכון שיצר טיפש מחסל היגיון, טעויות שחוזרות על אף ניסיון גם אם מישהו יאמר, הנה זו האמת קצת קשה להאמין אלא אם הוא כבר מת החיים לא קלים הוא חוזר ואומר ואני מחכה רק להתעורר

matanza5

New member
אני כל כך אוהב את הדיסק הזה!!

אוהב אחד אחד מהשירים בדיסק הזה! אין ספק שהוא קיבל הרבה מאחיו הגדול..

למעלה