השיר הטוב ביותר

השיר הטוב ביותר

עוד פינה שלא הייתה הרבה זמן, בעיקר עקב זה שאחד השירים הכי טובים של ערן לא נבחרו באלבום הקודם (שולחן הכתיבה כמובן) וכמות המצביעים המדהימה. אבל לא נתייאש ונמשיך הלאה עם האלבום הבא: "אתה חברה שלי-משירי יונה וולך" כשבאתי לקחת אותה מהעננים תותים תשלח לי שקט (ההכרה שלי נמוגה) מילים רעות (זה לא מה שיש) בעיות זהות שם יש קסיוס אתה חברה שלי כשתבוא שיר קדמשנתי (סקס אחר) מת בארץ מה השיר הטוב ביותר לדעתכם?

אני בוחר בשיר

שפותח את האלבום הזה, "כשבאתי לקחת אותה מהעננים", האמת שלא ידעתי שהוא מופיע באלבום עד שראיתי עכשיו, ואז הבנתי שזה ערן מבצע אותו, והכל התחבר לי........

שלמונזה

New member
אני אהיה בנאלית ../images/Emo168.gif

התלבטות בין תותין לשיר קדמשנתי ותותים לוקח בהליכה

1Reebok

New member
האמת..

שהיית צריך לצמצם הרבה את הרשימה, חלק מהשירים בכלל לא יכולים להיחשב לשירים של ערן צור, כי לא היה לו חלק משמעותי נגלה ביצירה שלהם. יש לי לבט קשה מאוד בין סקס אחר לכשבאתי, אבל נראה לי שאני אלך על שיר קדמשנתי.

ben4ever

New member
המממ....

אני בוחר ב"כשתבוא". שיר עם טקסט מאוד חזק לדעתי,עם גרסה מולחנת חזקה לא פחות

mehashefa

New member
תשלח לי שקט

ותותים... אגב, סיפרתי לכם כבר שהתחפשתי לבחורה מהשיר תותים בפורים שנה שעברה? עדיין, תשלח לי שקט...

1Reebok

New member
מישהו הבין את התחפושת?

זה מתסכל אותי כל כך כששואלים אותי "למה התחפשת?" -_-

mehashefa

New member
את זה

את זה אף אחד לעולם לא ידע... סתם :) אכן לבשתי אבל איזה מורה אחד שאל אותי איפה החוטים.. די סוטה...

mehashefa

New member
מפתיע, אבל כן :)

היו אנשים שבאו אלי, ואמרו לי "יו!! התחפושת שלך זה בול שיר שאני מכיר/ה..." :) והאמת, גם בלי שאנשים יבינו זה היה נראה יפה... רוצים תמונה?

mehashefa

New member
קבלו תמונה

זאת אני בתמונה.. כן כן, לפני שנה וחצי.. כוסאמוק!! אני לא מוצאת אותה משום מה... ברגע שאני אמצע, תקבלו! מבטיחה...

כשבאתי לקחת אותה מהעננים.

שיר גדול.. מאוד מוקפד. הייתי מציין גם את ההכרה של נמוגה, שעולה בעיני על דבר אחר שרונה קינן עשתה מאז ועד היום. אבל זה כנראה לא ממש נחשב.

למעלה