השיר החדש

Jagged chaos

New member
השיר החדש ../images/Emo13.gif

דן אמר שיקראו לו Wunderkind והוא מתוך איזה סרט,
isw אמרה שזה סרט רציני וטוב
בפעמים הקודמות שאלאניס תרמה שיר לפסקול התוצאות היו- Uninvited Still (לא מחשיב את let's do it, כי היא לא כתבה אותו ולא בחרה לבצע אותו, אבל המפיקים
, אבל בכל זאת, שיר נחמד) התרגום ל-Wunderkind זה "extremely successful young person", "ילד פלא". לפי השם והאינטואיציה, מה אתם מהמרים על השיר
תחשבו שהשיר לא בהכרח אוטוביוגרפי, אלה אמור להיות מותאם לסרט, ככה שיש מצב שלא נשמע כמה כפרה ראיין וכמה זה כיף לעשות בוחטות מפרסומות.

AlanisJunkie

New member
חשבתי על זה גם כן....

ושירים שאלאניס כתבה לסרטים תמיד היו טובים ועמוקים ומיוחדים. אז אני מקווה לטוב.

infatuation

New member
אני חושבת שזה יהיה משהו בסגנון

SCC היא מזמן לא כתבה שירים בסגנון של STILL וUNINVITED... נראה לי שזה יהיה הרבה יותר פופי מאלה.

Jagged chaos

New member
הפסקול של הסרט ../images/Emo13.gif

אלאניס שיר 15
1. The Blitz, 1940 2. Evacuating London 3. The Wardrobe 4. Lucy Meets Mr. Tumnus 5. A Narnia Lullaby 6. The White Witch 7. From Western Woods To Beaversdam 8. Father Christmas 9. To Aslan's Camp 10. Knighting Peter 11. The Stone Table 12. The Battle 13. Only The Beginning Of The Adventure 14. I Can't Take It In-Imogen Heap 15. Wunderkind-Alanis Morissette 16. Winter Light-Tim Finn 17. Where-Lisbeth Scott

infatuation

New member
אה טוב אז אולי אם מדובר בסרט הזה

אז יצא שיר טוב
אני מתה לראות את הסרט הזה כבר!

אני היחיד שלא שמע על הסרט הזה לפני

שאלאניס דיברה עליו? מה זה הסרט הזה? פרטים פליז

infatuation

New member
ממש לא דל תקציב!

זה בעצם הסיפור על האריה המכשפה וארון הבגדים. ראיתי את הפרומו שלו כבר כמה פעמים בקולנוע. זה סרט שנעשה ע"י וולט דיסני והחברה שעשתה את שר הטבעות (דל תקציב? לא נראה לי).

איזה סרט מדהים!!!

ממלכת נרניה! האריה המכשפה וארון הבגדים! אני זוכר בילדות שראיתי את הסרט המצוייר והסדרה הבריטית. יצירת מופת ממש! בחירה טובה של אלאניס לשיר שם!

j u n k

New member
טוב אולי לא

מה לעשות שבצבא לא קל לשמוע על מה חדש בהוליווד
יאללה שיצא נראה במה מדובר

AlanisJunkie

New member
וואו!! אני לא מאמין!!!

אפילו אימוגן הייפ משתתפת בפסקול! (זו שהמלצתי עליה לפני כמה זמן בשרשור ההמלצות, אתם מוזמנים לבחון אותה שוב כאן). זה חייב להיות משהו טוב!

chilland

New member
אחד הסרטים היקרים שנעשו

אני לא זוכר ממש על כמה עומד התקציב אבל זאת הפקת ענק ת'אמת אני הרבה יותר מעוניין לשמוע את השיר מאשר לראות את הסרט עוד מעריץ פאתטי:Q

Lotzifer

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני לא מאמינה!!!! יוצא לנרניה סרט?!?!?!?!?!!?!?!? איזה ענק!!!! רגע, זה אומר שצריך לקרוא שוב את הספרים, כי פעם אחרונה שקראתי אותם זה היה בכיתה ד בערך....., די, זה חייב להיות ענק!!!!!

Rוית

New member
כנ"ל..

אני יודעת שיש כזה ספר מצוייר, לא ידעתי אבל שעשו כזה סרט.. בכל מקרה, אני מקווה שאמיל ויוסי צודקים.. דבר ראשון שזה יהיה שיר 'אלאניס(א)י' אבל לא ביוגרפי כמו שאמיל אמר סטייל אושר\כסף\וואטאוור.. ודבר שני, שזה באמת יגיע לקרסוליים של השירים האחרים שלה שנכנסו לפסקולים והוכיחו את עצמם כשירים מדהימים.. אגב, רק לי מוזר השם של השיר? זה בשפה זרה או משהו כזה? גרמנית או משהו כזה? (בהנחה שKIND זה "ילד")

isw

New member
יידיש.. כי היא יהודיה...../images/Emo3.gif

נרניה אמור להיות סרט מעולה כי זה ספר פנטזיה לילדים מהמם!

isw

New member
סתם המצאתי.. אבל עם ביסוס..

כי קינד ביידיש זה באמת ילד- מכירים קינדרלעך? שזה ילדים...

למעלה