השיר החדש של רוני

g I L 20

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo101.gifרפואה שלמה ומהירה!../images/Emo101.gif

SpyKid

New member
ראשית, אם זה היה כלא לא היינו

פה עכשיו. שנית, אין לי מספיק היכרות עם רוסיה כמדינה בשביל לדון בנושא, אבל אולי יש פה בלבול מסוים עם בריה"מ לשעבר?.. והוא אולי לא "ירד" על אף רוסי, אבל עובדה שהוא פגע ברגשותיהם של חלק בכך שהשמיץ את מולדתם.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

DeAth ScrEaM

New member
הוא לא ירד על רוסיה

זה דווקא הקהל בכלל לא התלהב ממנו וכל אחד היה חייב להגיד משו עליו...

s h u r i k

New member
ואולי

הקהל לא התלהב ממנו כי הקהל בא לראות הופעה ולא לשמוע נאומים של פולטיקאים??

שוב פעם BI-2 באים לארץ ושוב פעם

הם לא יופיעו בבחיפה ושוב פעם אני לא יוכל להגיע:( גררררררררררר איזה מזל דפוק:( טוב נחכה לשנה הבאה בטח יהיה יותר מזל!!!

Drunk Bullet

New member
כן!! כן!!! כן!!

הייתי אתמול בלילה בהופעה של אפיקה! הו סימון אהובתי! הנאה טוטאלית, אקסטזה גמורה, שעות של האדבנגינג מטורף, חצי מטר מהבמה ומהתגלמות הנשיות, סימון סימונס, סאונד מעולה, שירה חיה מושלמת ונגינה מתואמת להפליא. וכמובן כל השירים שאני אוהב בוצעו, הכניסה של הלהקה הייתה לצלילי מוזיקה מתאימה, הסיום היה גאוני. באמצע היה שיר שקט שכל 600+ הנוכחים התחברו אליו, היו שירים שגרמו לראש להתלש מרוב האדבנגינג, והיו דברים מיוחדים כמו ביצוע מרגש של Facade Of Reality וקאבר מצוין לCrystal Mountains של Death. אני שוקל קטיעת יד אחרי לחיצת יד עם הג'ינג'ית. כל כך מבאס להתעורר אחרי הופעה כזאת, לא רוצה בכלל לחזור לשגרה אחרי ארוע שחיכיתי לו חודשים. שביזות אבסולוטית.

למעלה