השיר החדש של רוני

Hurakano

New member
השיר החדש של רוני

הבנתי שהלחן מועתק משיר של זמרת רוסיה מישהו מכיר את השיר המקורי ?

יש לה כמה שירים לפחות שהיא העתיקה

מזמרים/ות רוסים/יות.. דרך אגב, השיר שצביקה פיק שר אתמול בסוף התוכנית של כוכב נולד (אל תגידו כן.. ואל תגידו לא.. אני לא ממש יודע את ההמשך..) זה גם מועתק משיר רוסי ישן, לא?

M a r U s k A

New member
רוני לא מעתיקה שירים...

היא שרה את מה שכותבים בשבילה ואת מה שהמפיקים מבקשים...

המילים של השיר של רוני אבל המוזיקה

של זמרת רוסית.... ויש עוד שני שירים מחוץ לארץ לפחות שרוני תרגמה לעברית (שתי השירים הראשונים שלה...

L e s h i y

New member
זה לא העתקה

המפיקים של רוני משלמים על הזכות לעשות גרסה עברית לשיר ולכן לא היתי מגדיר זאת כהעתקה.

danochka

New member
קישור לשיר המקורי.

http://www.klel.ru/mp3/01_Djaga_Djaga_moy_marmeladnyiy.mp3

נצל"ש-מי שרוצה לראות את המופע

מרוסיה באהבה של השנה שידךיק ערות RTVI בהוא 103 תהנו=) עכשיו דיבר אהוד אולמרט המניאק וחתכו קטע שהוא ירד על רוסיה

מה הוא כבר אמר? תפרטי אם אפשר

לא ראיתי את המופע ככה שאני לא ממש יודע..

שהרוסים ברחו מהכלא כשה עלו לארץ

ובכלל הוא בן זונה קודם הוא מעיף את את הרוסים מהממשלה ואחרי זה בא לנאום בהופעה שמיועדת לרוסים וששהם היום 200 אלף רוסים ומתחיל להגיד שטויות
שמו אפילו על הבמה לפניו רשת כזאת לא ממש ניראת שחס וחלילה שאם מישהו יזרוק משהו מקהל זה לא יפגע בו... גרררררררר הייתי זורקת עליו איזה ביצה על הראש!!!!

ועוד את הדברים שלו תרגמו לרוסית

והזמרים הרוסיים והמנחים בטח שמעו... מעניין מה הם חושבים על זה..=\

אולי הוא התכוון לאסירי ציון, לא?

אני לא יודע מה בדיוק הוא אמר, ואני גם לא אנסה להצדיק אותו. אבל הייתי רוצה לשמוע עוד אנשים ששמעו/ראו את זה..

איזה אסירי ציון?

הוא התכוון שרוסייה זה כלא!!!! ולמה אתה צריך לשמוע עוד אנשים ששמעו את זה?? אתה לא מאמין לי או משהו? לא סתם כתבתי את זה עליו כי משעמם לי אתה יודע...=\

DeAth ScrEaM

New member
../images/Emo4.gif

נו, את רוצה להגיד לי שזה לא כלא? בזה שהוא אמר משהו על רוסיה (שלפי דעתי דווקא נכון מאוד), הוא לא ירד על אף רוסי ושום דבר בסגנון... נו באמת.

DeAth ScrEaM

New member
אני לא אתווכח איתך בנושא.

גם כי יש לי דלקת ריאות ואין לי מושג למה אני יושבת פה בשעה כזאת, וגם כי אני לא בטוחה שיש לזה טעם ושתביני משהו ממה שאגיד. שלא תביני לא נכון, אני אוהבת את רוסיה, מאוד! ויש בה הרבה יתרונות. אבל מה לעשות, כן, זה כלא.

למעלה