השיר החדש של קרן ב 2008

אותי האמת זה לא שיעשע..לדעתי

זה פוגע...אבל די מוזר שהם "חיברו" שיר לאמנים המצליחים והכי טובים בארץ...או שזה בא מחוסר פירגון,קינאה....הם מתחילים להעלות את העצבים....

SuperCrazySheep

New member
קינאה? במה הם מקנאים?

סלחי לי כן אבל הרשימה של הזמרים האלה הם ממש אבל ממש לא האומנים הכי טובים בארץ, תצאי מהבועה שאת חיה בה.. אם את רוצה לשמוע אומנים טובים תשמעי את שלום חנוך, מאיר אריאל, שלמה ארצי, ברי סחרוף, אביב גפן.. ויש עוד טובים ורבים, אבל אלה בטוח שלא ברשימה שלהם. זה שיש להם גדודי מעריצים שמצביעים להם במצעדים בלי סוף, מצביעים להם מכל ת.ז אפשרית של ההורים של השכן ושל הכלב שלהם ואז קורה שהם זוכים בזמר השנה, שיר השנה וכו' לא הופך אותם לטובים, רק לפופולרים.

א. אני בן ב. אם את לא מסכימה איתי מה את עושה

כאן? לכי לפורומיים של האנשים שציינת....וקרן בעיני היא אחת הכותבות הטובות ביותר שיש לנו....

SuperCrazySheep

New member
מצטערת לשמוע שאתה חושב ככה.

אני באמת מציעה לך לשמוע שירים שלהם ואח"כ לדבר איתי על כותבים טובים. ואל תדאג, אני לא צריכה להכנס לפורמים שלרובם אין כדי לאהוב אותם:)

באמת חבל שהתיחסתי....אבל מה שאמרתי הייתי

אמיתי לחלוטין....האומנם את קרן אני אוהב גם כמבצעת,אך לדעתי אין לה אטת הקול הטוב ביותר בארץ..אבל לדעתי היא אחת הכותבת,הכי טובה מרגשת....שתמשיך להיות כמו שהיא עושה....פשוט פנטסטית...אשמח מאוד מתי שהו ללכת להופעה שלה..בהזדמנות..להכיר אותה....מרגע לרגע מעריך את האישה הזו...

veredmp

New member
אני אחזור על דבריי מפורום אחר

שאלוהים יעזור לי ולהם............

coolstar26

New member
XDD

עשו צחוק מעצמם...אבל יצא מצחיק

למעלה