השיר החדש של אלאניס

O r a c l e

New member
השיר החדש של אלאניס

אמרו לי שהשיר החדש של אלאניס הוא out is through אבל באתר הרשמי שלה ראיתי את הקליפ של eight easy steps אז זה הסינגל החדש שלה? או שיצאו שניים? או שמי שאמר לי טעה? תודה!

O r a c l e

New member
הקליפים

תודה למי שענה קודם
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אותם? לפחות את oit... בקאזה לא מצאתי....

Rוית

New member
קליפים? נדיר שיש שם ../images/Emo8.gif

מה שכן, בערוצי המוזיקה השונים בטלוזיה, הסיכוי לתפוס אותם הוא יותר גדול.. מה שהבנתי 8ES לא משודר בכלל בטלוזיה, נכון לעכשיו יש אותו רק בנט. את OIT אפשר לתפוס פה ושם בVH1 כמו שנאמר..

Lotzifer

New member
פה ושם?!

הם חורשים עליו בטירוף! אני שומעת חברות שלי הולכות ומזמזמות את השיר!

BaBa LiVe

New member
הודעת מרמור אחרונה

את הלהיט אאוט איז טרו, אני לא מאמין שתמצאי בקאזה... חוץ מאלאניס לא נראה לי שאפילו בערוצי המוזיקה וברדיו יודעים שזה סינגל שלה... ולכן, אם את רוצה את מוזמנת לשלוח לי הודעה באיי סי קיו! ואני אשלח לך! (אני מקווה שאת בת, ואם לא אני מתנצל)

O r a c l e

New member
דווקא אני בן

לא נורא... אני אשמח אם תוכל לשלוח לי אותו ICQ או אימייל?

BaBa LiVe

New member
יצאו שלושה!

"Excuses" has been released as second single in Brazil on September 17th, 2004 יאללה, נשארו עוד שישה שירים! ועוד חמש יבשות! נעשה סדר: אבריטינג - סינגל ראשון ועולמי וסינגל שני ושכונתי: אאוט איז טרו - באירופה אייט איזי סטפס - בארה"ב אקסקיוזס - בברזיל (איזה כיף להם!!) בקרוב, נקווה דוט', ספיינלס, סו קולד קאוס, וניז אוף מיי ביז! מחולקים עפ"נ הגלובוס!

BaBa LiVe

New member
אין קליפ...

ככה אני מאמין... זה רק בברזיל! וחוץ מזה היא לא שרה אותו כ"כ הרבה פעמים בהופעות בשביל שיהיה ממה לעשות קליפ

bmk

New member
מה בברזיל רן?

אם יש קליפ בברזיל אפשר לבקש אותו מרפאל, תכתוב לי - אני אדבר איתו הערב.

BaBa LiVe

New member
../images/Emo32.gifשאלה לי ליוסי!

לכשתראה אותה... כמובן בלי להסגיר פרטים ומידע... בבסיס בו אתה משרת את המדינה, נערכת הופעה ארוכה ומלאה של משינה ברגעים אלו? (יום חמישי בלילה) זה נשמע טוב.... מתי אני אשמע את הקול של אלאניס בארץ הקודש?

למעלה