השיר החדש מזה יפה...

K © B I

New member
השיר החדש מזה יפה...

אני חייב להדגיש! השיר מזה יפה! סוף סוף סגנון חדש ש JLO! כולם ראו את הקליפ? היה אותו ב mtv base ו Hits הרבה...רק משהו אחד...למה היא שמנה כלכך באזור התHת??? שתעשה התעמלות, אולי זה לא התחת זה השומנים בשוקיים (אם אני לא טועה זה שוקיים)! בכל מקרה שיר יפה, אני מקווה שהיא תצליח עם זה ושהאלבום ימכור הרבה... BTW: מישהו ראה את הסרט ,עיניי מלאך´ ביום חמישי נראה לי? סרט מזה יפה! היא משחקת מדהים!

mandy

New member
כן כן...ראינו חמודי

בכל מקרה ו...היא שמנה? לא הייתי אומרת היא פשוט מלאה מה לעשות NOBODY´S PEFECT אל תגיד שהיא עדיין לא יפה בכל זאת!
ודרך אגב, נכון שהליפסיק האדום שהיא שמה בקליפ (בקטע עם המעיל והכלום מתחת לו), מזכיר לכם את ג´ניפר הישנה? זאת אומרת איך שהיא הייתה פעם פעם?

roimc

New member
איך בגלל הקליפ החדש כולם גילו שהיא

שמנמנה... נראה לי אתה הבנאדם ה-10 מאז אתמול להגיד שהיא שמנה. היא לא, אבל בכל זאת הקליפ הזה חושף זוויות לא מחמיאות של הגוף שלה. ניסו יעני לעשות שזה פפארצ´י אבל בדרך גם חשפו אותה בתמונות לא מחמיאות, צלוליט ונתנו לה תדמית בלי להעליב פה אף אחד, של זונה. והכי גרוע שזה לא היה שווה את זה, כי השיר על הפנים. בכל מקרה, החלק עם הביקיני שהיא עומדת, ממש לא דחוף. וזה לא שאם היא תעשה כושר פתאום היא תהיה כריסטינה אגילרה, זה מבנה הגוף שלה ולדעתי זה סקסי, רק שיידעו מאיפה לצלם אותה.

K © B I

New member
הגוף שלה הרבה יותר יפה משל כריסטינה

...לבריטני יש את הגוף הכי יפה, אבל היא ובריטני הכי סקסיות, וזה בטוח! זה לא שגיליתי שהיא שמנה בקליפ הזה, היא פשוט לא צריכה להראות לכולם את עצמה בחוטיני, זה לא ממש יפה... אם ראיתם את הסרט אז הייתם רואים אותה קופצת לבריכה והיא הייתה שמנה באיזור התחת...אין מה לעשות, זה מבנה!

למעלה