השיר החדש, והמילים..

blizzard20

New member
השיר החדש, והמילים..

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3661423,00.html ואלה שמות המחשבות, אשר בעצם נכתבות אחרי תקופה בת חודשים, ולא הרגשת כלום עד שמאחורי זכוכית כפולה ב 16 בינואר, הבנת איך אתה לאט הופך למישהו זר כמעט ואולי אפשר להתחרט, להחשיך ת'קברט להיעצר בדלת עוד שנייה, ולרכב לעבר השקיעה... אתה מבקש.. מאמא שתבוא מהר, שתישאר, תלחש מילה טובה, תבקש... ממנה שתבוא מהר, שתישאר, תלחש מילה טובה.. כי לאחרונה הכוכבים לטובתך אז אתה לא מבין, מדוע אין אינך שמחה ואיך זה לא מזיז לך שהנה אתה איש השעה, שהם צפופים במופעה הרי לזה חיכית לפחות, 5 שנים אז כן נכון נכווית פעם בעבר וזה בסדר שאתה נזהר אבל הרחקת לכת קצת תיתן לה להתקרב אם היא רוצה. אתה מבקש.. ממנה שתבוא מהר, שתישאר, תלחש מילה טובה, תבקש.. ממנה שתבוא מהר, שתישאר, תלחש מילה טובה.. כעת נשאלת רק השאלה, איך חוזרים להתחלה כשעוד יכולת להסתכל להן בעיניים אל <-------------------------------------------------- (לגבי השורה הזאת אני לא בטוח בכלללללל!!) לפני שנכתבו שקרים, על חשבונם של אחרים כי בינינו זו שאז הלכה, לא ביקשה דבר ממך ומי בשער מי באש תגיד מה אתה מקשקש, נראה אותך עכשיו כותב, מגוף ראשון היישר מתוך הלב אני מבקש............. רק עוד דקה עם המסמר, אמת חשוב שתיאמר נהייתי בן אדם קטן, צר וקר וציניקן פסימיסיט מטיראליסט שנקין, אבן גבירוליסט, תפוח אדמה ספתי מול הקולנוע הביתי, קנאי לאור ההצלחה, אדיש לחום המשפחה, מי ייתן ואלוהים ינוח את הנשמה שלי.. אני מבקש, ממנו שיבוא מהר.. שיישאר, ילחש מילה טובה, מבקש... שיבוא מהר.. שיישאר, ילחש איזו מילה, טובה.. ילחש איזו מילה, טובה... להנאתכם... אריק- מתים עלייך.

איזה שיר !

אחרי שקראתי את המילים הבנתי עוד יותר עד כמה השיר מדהים. לדעתי שורה ראשונה זה "ואלה שמות המחשבות, אשר בעצב* נכתבות"

blizzard20

New member
צודקת...

מה שנכון נכון.. אשר בעצב נכתבות. ואת גם צודקת שהשיר מדהים :) גאון!

blizzard20

New member
שטויות

איך זאת עבירה על החוק אם אני בסה"כ מעלה לכתב מה שאני שומע? לא הלחנתי מחדש את השיר עם אותן המילים וממש לא עשיתי את זה למטרות רווח כספי, ובנוסף אני מאמין שצוות האתר היה חוסם/מוחק את ההודעה שלי אם זה לא היה חוקי. אבל מה שכן- זה לא היה הכי נכון אז בהמשך השרשור יש לינק למילים המלאות :)

שטויות תגיד לחברים שלך

אסור ע"פ חוקים של תפוז להקליד פה את המילים מותר להביא קישור למילים

blizzard20

New member
האמת ש..

האמת שלחברים שלי אני לא יגיד שטויות כי הם לא מדברים שטויות אני יגיד שטויות למי שמדבר שטויות ושוב- אם זה אסור איך זה מעל 24 שעות יושב באתר? תחשבי על זה לפני שאת רצה עם הצהרות

I מ י ר ב I

New member
בגדול זה אסור

לא פרסמת את כל המילים אלא רק משמיעה והכל נעשה מתמימות ואהבה ולכן השארתי. כמו שאמרת, למטה יש את המילים המלאות משירונט.

blizzard20

New member
תודה

רק מאהבה :mad: מחכה בקוצר רוח להופעה ב 2.2... 2 כרטיסים חחחח

blizzard20

New member
אז את בטח ממש מתוסכלת כשאת לא צודקת

כמו הפעם ;) אם זה היה אסור זה לא היה כאן אם זה עדיין כאן אז כנראה שזה בסדר- זה לא הועתק משום מקום אלא נכתב משמיעה ולכן חוקי.

יש לך קושי בהבנת הנקרא

מירב כתבה בר' גלי "בגדול זה אסור" מכאן שצדקתי ולידיעה שאני תמיד צודקת

blizzard20

New member
ראייה סלקטיבית

אני מניח שראייה סלקטיבית יכולה להיות דבר ממש נוח לפעמים. את רואה רק את ה "אסור" מתוך כל המילה. שימי לב לדגש על המילה "בגדול". ועל כך שהיא אומרת שבגלל שזה משמיעה ולא הועתק מאתר כלשהו אז זו לא פגיעה בזכויות יוצרים. מה גם שברגע ויש אפילו אות אחת שהיא לא נכונה, זאת לא יכולה להיות הפרה של זכויות יוצרים. אבל חוץ מזה- את תמיד צודקת.

hilali1

New member
שיר יפה ומורכב.. שימו לב שוב לאמא

שמגיחה לרגע ונעלמת... מעניין..

shanoosh

New member
וואו איזה שיר !..

עכשיו אחרי שקראתי ת'שיר והבנתי אותו , קלטתי עד כמה הוא אמיתי וחושפני .. ממש שיר מדהים , אין מילים !....

למעלה