"השיר הזה מוקדש לך..."

chen010189

New member
"השיר הזה מוקדש לך..."

אוקיי, שוב אני גונבת רעיון מנעה ומרי
הן עשו מזה דיסק לטלי שרון ואנחנו פשוט נשאיר את זה בתור שרשור איזה שיר הייתם מקדישים למישהו מחברי השמינייה? (אתם יכולים מהסדרה כולה ולא רק השמונה עצמם) וכדי שזה יהיה יפה, תשתדלו לא לכתוב "כי הוא\היא חתיך\ה!!!!", "כי כתוב שם על הבן אדם פרפקט, והיא\הוא באמת פרפקט!!!!" נסו לחשוב למה אתם מקדישים לבן אדם את השיר באמת ובגלל שאסור לכתוב להעתיק שירים בתפוז (זכויות יוצרים) תביאו את השורה\בית שאותם רציתם להקדיש את שם השיר ושם המבצע

אוקי....

לכל חברי השמיניה... השיר היחיד של שייגעצ שאני מכירה בגלל שלמדתי אותו... אינטרקום שייגעצ מילים: יובל מנדלסון לחן: יובל מנדלסון השורה: "צלצלי לי באינטרקום..." למה? כי השמיניה אף פעם לא דופקת בדלת או מצלצלת בפעמון... הם סתם נכנסים לבתים...

KiShKooSh

New member
ברגע זה אני הולכת להיות קיטשית

לרובי אקדיש כמובן את שיר הטרטע
(אני עוד זוכרת את השיר הזה בעל פה, אבל נחפש בשירונט, שלא תהיה בעיה של זכויות) http://shironet.gpg.nrg.co.il/homepage.aspx?homep=1 (שניהם זה אותו שיר, זה היה של הקומדיסטור ואתניקס)

DoRiNuS sMiNiA

New member
רובי...והקומדי סטור...../images/Emo6.gif

שהייתי קטנה אני ואחי היינו פשוט מכורים
אני זוכרת את רובי עם הדמות שלו שהוא היה משגע את אסף אשתר. הוא תמיד היה אומר לו "אללה אללה,לקח נושא תמים,עשה אותו פושע!" ואיך הוא תמיד היה מדבר על שוודיות

קומדי סטור../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

"כומר, יש לי וידוי בשבילך" "דבר בני" "כומר, אני רוצח/רוצה אח" "לא הבנתי" "אני רוצח/רוצה אח" "יש הבדל, או שאתה רוצח או שאתה רוצה אח" "אני רוצח/רוצה אח, מה אתה לא מבין!" "או שאתה רוצח או שאתה רוצה אח!!!" חחח קורע אותי
גם הקטע של הדיסק השקט

dollzy

New member
אוקי שלי...

אוקי אני מקווה שנעם לא תהרוג אותי שלקחתי אותו אבל בכל מקרה.. "היא לא דומה".. הוא גם היה אחרי פרק עם דדי ודגנית (28 תודה נעם..) ויש בו הרבה דברים שמתאימים לאדית לדוגמא.. "היא לא דומה לאף אחת אחרת, לאף אחרת שעוברת ברחוב" "קולה עושה לי משהו מותק" וזה נכון..חחח... "העינים עיפות את אור הבוקר.." (כשאני רואה פרקים של השמינייה מאוחר ..חח) טוב נראה לי זהו אבל אני יכולה לקשר הרבה שירים לאדית.. ולמשל יש לי גם אחד לדגנית ודדי.. "משבר אמון" מי שלא מכיר המשפט בפזמון אומר:"אז אתן לך אותי בכמה דוגמאות ותוכלי אז לבחור אם לצחוק או לבכות ואני אז אדע שעשיתי הכל בשבילך"...חחחחח... זה ממש מתאים.. (סליחה על החפירה כאן..)

נעמקה19

New member
זה שיר האהבה הכי יפה ששמעתי בחיים.

ועכשיו בלי שום קשר לדדי ודגנית וכל זה... אני חושבת שזה פשוט שיר מדהים. שיר מרגש. מקסים

נעמקה19

New member
שיר על דדי ודגנית ../images/Emo3.gif

זה שיר שאני מאד אוהבת, ותמיד חשבתי שיהיה נחמד לשים אותו בסוף פרק אחרי שדדי מציע נישואים לדגנית
ביצוע: אריאל זילבר מילים ולחן: אריאל זילבר ואיך שלא אפנה לראות תמיד איתה ארצה להיות שומרת לי היא אמונים לא מתרוצצת בגנים וגם אני בין הבריות לא מתפתה לאחרות גלים עולים, חולות נעים אוושת הרוח בעלים. ובלילות ובלילות עולות עולות בי מנגינות וזרם דק קולח ותפילותי לרוח נענות. שקט עכשיו... וכל אחד עסוק בענייניו אל הרופא הכי טוב במדינה בכדי לחשוף עד הסוף אך התמונה לא משתנה מילים מילים ואת משמעותן יבוא לו גל לשטוף אותן אבל אני כרוך אחריה מחכה לי בלילות ללכת שבי אחריה לשמוע את הציפורים שרות. ואיך שלא אפנה לראות תמיד איתה ארצה להיות... זהו

אחלה שיר!!!!!

ואת יודעת איך הוא ישמע הכי טוב????. שאני אנגן אותו עם הגיטרה המהממת שלי(ולא רק המראה).... יש לה סאונד חבל"ז.... שיהיה ת'שיר הזה ברקע אני מתעקשת לנגן אותו!!!

בכריתוש

New member
לרותם בן-בן איה וניני או בעצם לכל..

השימניה והילדים.. זה השיר האהוב עליי הוא נורא יפה.. להיות כאן ילד ביצוע: ילדי הפסטיגל מילים: יערה שבו לחן: מירון מינסטר זה לא כל כך פשוט להיות כאן ילד לשמוע חדשות בכל חצי שעה לדעת שהיכן שהוא עוד אמא מתפללת תקתוק שעון הולם דמעה ועוד דמעה זה לא כל כך פשוט להיות כאן ילד ללמוד בבית הספר על המלחמות זה לא כל כך פשוט אבל, אבל מול שמי התכלת אני יודעת רק שכאן אני רוצה לחיות תכלת שמיים סגול של שקיעות סירות על המים פרחים ודמעות בתים לבנים גשמים של ברכה אנחנו שלנו כאב ושמחה וכאן אפשר ביחד וגם מותר לחוד וכאן אני בטוח שלא הכל אבוד וכאן אני יכול למרות, למרות הכל גם לחייך גם לחלום וגם לגדול.

GoRiLlAZz

New member
טוב אני חח..

ואז תבואי ביצוע: הראל מויאל מילים ולחן: נדב ביטון ואז תבואי תבואי אלי, לבושה בשמלה לבנה יחפה בכפות הרגליים והעיינים מלאות אהבה ואז אשיר לך שיר של פריחה והלב יתרוקן מעצבות ואני אתענג מיופייך אהובה שלי, אם תשארי אני לא יודעת למה שמתי ת'שיר... אבל אני אוהבת אותו.. ואם כבר למישהו אז אולי דדי אומר לדגנית /אדם לאיה /דורי לנטשה/ אבי למיקה / אבנר לירדנה

Oshi love Tamir

New member
כמובן...

אני מקדישה לעדי את השיר:"הילדה הכי יפה בגן" של יהונתן גפן כי זה בדיוק השיר שלה לדעתי: "כשהיא מחייכת גם אני מחייכת וכשהיא עצובה אני לא מבינה איך אפשר להיות עצובה כשאת הילדה הכי יפה בגן." רק לא בגן אלא הכי יפה בעולם חחח... כשהיא מחייכת גם אני מחייכת

למעלה