השיר הבא:

backstreet girl

New member
השיר הבא:

anywhere for you וואי, ראיתי את הקליפ שלו רק 4 פעמים אבל רק במחשב.... האם אתם אוהבים את השיר: 1)בטח!!! זה שיר מאוד רומנטי ,מתוק וסוחף!!!!! 2)כן!!! זה שיר יפה למרות שאני שומעת יותר שירים רומנטיים אחרים שלהם!!! 3)אממממ זה שיר נחמד אבל הוא מתקתק ומלוקק מדי!!! 4)לא!!!!! מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה?- המילים,המנגינה או הקולות...

backstreet girl

New member
אני עונה:

האם אתם אוהבים את השיר: )כן!!! זה שיר יפה למרות שאני שומעת יותר שירים רומנטיים אחרים שלהם!!! מה השורה האהובה: I'd walk halfway around the world For just one kiss from you מי שר שם הכי יפה: תאמינו או לא אני הבוחרת בבריאן!!! אני יודעת שכמעט כולם יבחרו בניק כי הוא שר שם באופן מתוק כזה אבל אני חושבת שבריאן שר שם הכי יפה!!!!! מה יותר יפה?- המילים,המנגינה או הקולות... המילים!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miss Kitty

New member
שלי../images/Emo9.gif

anywhere for you האם אתם אוהבים את השיר: 1)בטח!!! זה שיר מאוד רומנטי ,מתוק וסוחף!!!!! מה השורה האהובה עליכם? But I knew the very minute Couldn't live my love without you in it מי שר שם הכי יפה? בריאן..
מה יותר יפה?- המילים,המנגינה או הקולות... הם היו קטנים שם, ולניק היה קול ציפציף, אז המילים פה הכי יפות..

NarihS

New member
אוקייי ME

האם אתם אוהבים את השיר: 1. בטח!!! זה שיר מאוד רומנטי מתוק וסוחף! מה השורה אהובה עליכם: I'd walk halfway around the world For just one kiss from you מי שר שם הכי יפה: ניק מה יותר יפה: המילים

airgirl

New member
אני ../images/Emo13.gif

האם אתם אוהבים את השיר: )כן!!! זה שיר יפה למרות שאני שומעת יותר שירים רומנטיים אחרים שלהם!!! מה השורה האהובה עליכם: I'd walk halfway around the world For just one kiss from you מי שר שם הכי יפה: בריאן!! מה יותר יפה?- המילים,המנגינה או הקולות... המילים

sivanick

New member
אני......

האם אתם אוהבים את השיר: 1)בטח!!! זה שיר מאוד רומנטי ,מתוק וסוחף!!!!! מה השורה האהובה עליכם? your love is far as i can see you all i ever gonna need מי שר שם הכי יפה? אממ נראה לי בריאן מה יותר יפה?- המילים,המנגינה או הקולות...: המילים

למעלה