השיר הבא:

backstreet girl

New member
השיר הבא:

וואי גם אותו אני חא אוהבת ... ורק הוא ו-let's have a party... רק הם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל את זה השיר חוץ מזה אני אוהבת את כולם ומטורפת על רובם!!!!! אל תטעו!!!!!! טוב מה אני מזבלת לכם......יאללה נתחיל... missing you האם אתם אוהבים את השיר: 1)בטח...זה אחד השירים האהובים עליי ביותר!!!! זה שיר מדהם!!!!!!! 2)הוא שיר מאוד יפה והוא קרוב להיות אחד האהובים עליי!!!! 3)זה שיר נחמד אבל אני לא שומעת אותו הרבה!!! 4)זה שיר די סביל אצלי למרות שאני לא אוהב אותו כ"כ.. 5)זה שיר מלוקק ומכוער!!!!!!!!!!!!!! מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה? - המלים המנגינה או הקולות?

backstreet girl

New member
אני אנסח את זה שוב....

גם את השיר הזה אני לא אוהבת ... רק הוא ו-let's have a party... רק הם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל את זה השיר הזה אני יותר אוהבת (בהרבה) מ"בואו נעשה מסיבה" חוץ מזה אני אוהבת את כולם ומטורפת על רובם!!!!! אל תטעו!!!!!! טוב מה אני מזבלת לכם......יאללה נתחיל...

sivanick

New member
אני../images/Emo70.gif

האם אתם אוהבים את השיר: 3)זה שיר נחמד אבל אני לא שומעת אותו הרבה!!! מה השורה האהובה עליכם? oh baby im missing you, you said i`ll learn to forget but it truelly happened yet מי שר שם הכי יפה? קשה..מצטערת לא יכולה להחליט אז אני אלך על בריאן אייג'יי וניק =) מה יותר יפה? - המלים המנגינה או הקולות? הקולות דפנטלי.

backstreet girl

New member
אני:

האם אני אוהבת את השיר: 1)זה שיר די סביל אצלי שמרות שאני לא אוהבת אותו... שורה אהובה: i'v been f**king to the paople that we use to know מי שר שם הכי יפה: אוי...קשה...אמממ אמממממ אמממממממ אמממממממ אממממ בריאן......לא בעצם אייג'יי....כן זה אייג'יי..... מה יותר יפה- הק-ו-ל-ו-ת.....

Miss Kitty

New member
שלי../images/Emo9.gif

האם אתם אוהבים את השיר: 3)זה שיר נחמד אבל אני לא שומעת אותו הרבה!!! מה השורה האהובה עליכם? It tears me up It’s breaking up my heart מי שר שם הכי יפה? חחחח כמה זמן לא שמעתי את השיר הזה.. אני לא זוכרת מי שר ואיך..
מה יותר יפה? - המלים המנגינה או הקולות? המילים

NarihS

New member
טוב אני

גם אני לא משהו חולה על השיר הזה.. האם אתם אוהבים את השיר: 3. זה שיר נחמד אבל אני לא שומעת אותו הרבה.. מה השורה אהובה עליכם: לא יודעת.. שיהיה הפיזמון.. מי שר הכי יפה: לא יודעת.. מה יותר יפה: ממש אין לי מושג..

BShenB

New member
../images/Emo23.gifMissing you ../images/Emo23.gif

Missing you
אני לא יודעת למה אני מרגישה קצת שונה אבל אני דווקא אוהבת את השיר הזה...
מאוד אפילו ויוצא לי לשמוע אותו די הרבה...
האם אתם אוהבים את השיר: 2)הוא שיר מאוד יפה
והוא קרוב להיות אחד האהובים עליי!!!!
מה השורה האהובה עליכם? I know there's a chance for you and I and I believe there's no way our love could die so no matter how long it takes I'll wait for you and whatever it takes I'll be there for you
מי שר שם הכי יפה? בריאן
המושלם
מה יותר יפה? - המלים המנגינה או הקולות? המילים...

למעלה