השיר הבא:

backstreet girl

New member
השיר הבא:

roll with it האם אתם אוהבים את השיר: 1) ברור,אין ספק....שיר מדהים ומדבק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2)כן,זה שיר יפה ואני אוהבת אותו... 3)בוא נגיד שאני לא סותמת אוזניים שאני שומעת אותו כי הוא שיר חביב אבל הוא ממש ממש ממש מרחוק מלהיות האהוב עליי או בין האהובים... 4)אין מצב שאני אוהבת אותו...שיר מטומטם... מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות?

sivanick

New member
אני!

האם אתם אוהבים את השיר: 1) ברור,אין ספק....שיר מדהים ומדבק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה השורה האהובה עליכם? שבסוף ניקי שר: youv`e got to rolll ומושך את זה כזה יפה =) מי שר שם הכי יפה? ניק!!! מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? המנגינה מיוחדת מאוד

NarihS

New member
אוקיי עכשיו אני!

האם אתם אוהבים את השיר: 1. ברור! אין ספק! שיר מדהים ומדבק!!! מה השורה אהובה עליכם: כמו סיוני איך שהוא מושך את uve got roOoOOll חחח :) מי שר שם הכי יפה: ניק!! מה יותר יפה: וואי זה קשה! אממ נגיד הקולות..

backstreet girl

New member
שלי:

1)כן,שיר יפה ואני אוהבת אותו...(אחלה שיר באמת..) מה השורה האהובה עליכם? כשהם אומרים הפזמון roll with it בפעם ה-3...זה מאוד מושך.... מי שר שם הכי יפה: ניק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה יותר יפה- אני דווקא חושבת שהמילים שם מקסימות ואני לומדת מהם המון...

NarihS

New member
כן את צודקת..

המילים מאוד מעודדות.. אבל אי אפשר לבחור בהכל נכון? חח אני כבר עשיתי את הבחירה שלי.. אז בחרתי בקולות, כי איך שהם שרים את זה.. זה יותר מעודד משסתם מישהו יגיד לי את זה חח :)

backstreet girl

New member
שאני קצת קצת אבל קצת ורק קצת

(כי אם אנימאוד מבואסת זה כבר שיר אחר....) אז אני שומעת את השיר הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה