השיר הבא!!!!!!!

backstreet girl

New member
השיר הבא!!!!!!!

shape of my heart האם אתם אוהבים את השיר: 1)ברור....שיר שולט!!!!!!.....שיר מהמם ומרגש!!!... אני לא מפסיקה לשמוע אותו.... 2)כן...זה שיר טוב ללא ספק.. 3)שיר חמוד....אני נהנית לשמוע אותו מידי פעם.... 4)שיר לא יפה בכלל....איזה שיר מפלוץ.... מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה-המנגינה הקולות או המילים?

BShenB

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

shape of my heart
האם אתם אוהבים את השיר: 1)ברור....שיר שולט!!!!!!.....שיר מהמם ומרגש!!!... אני לא מפסיקה לשמוע אותו....
מה השורה האהובה עליכם? I'm here with my confession got nothing to hide no more I don't knoe where to start but to show you the shape of my heart מי שר שם הכי יפה? ניקוששש החתיכוששש
מה יותר יפה-המנגינה הקולות או המילים? הקולות.. ההרמוניה הקולית שלהם בשיר הזה פשוט מדהימה...

BShenB

New member
ורק עוד תמונה מושלמת....../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

שלא יכולתי לוותר עליה....
הייתי אומרת שנסחפתי קצת....

backstreet girl

New member
אני:

האם אני אוהבת את השיר: 1)ברור....שיר שולט!!!!....שיר מהמם ומרגש!!!! אני לא מפסיקה לשמוע אותו... מה השורה האהובה עליכם? looking back all the things i'v dan i just tring to be somone מי שר שם הכי יפה: בריאן......כי יש לו שם קול מיוחד שלא שומעים בשירים הרגילים אם שמתם
... יש לו קול יותר נמוך....... מה יותר יפה-המילים,המנגינה או הקולות- הקולת שולטים!!!!! כמו ששנהב אמרה...ההרמוניה שלהם בשיר מצויינת ומאוד מוזיקלית...

sivanick

New member
אני..........

האם אתם אוהבים את השיר: 1)ברור....שיר שולט!!!!!!.....שיר מהמם ומרגש!!!... אני לא מפסיקה לשמוע אותו.... מה השורה האהובה עליכם?כמו שנהב im here with my confession got nothing to hide no more, i dont know when to start, but to show you the shape of my heart!!! הבית הזה נתפר על ניק
מי שר שם הכי יפה? ניק וגם בריאן קשה לי לבחור
מה יותר יפה-המנגינה הקולות או המילים? אין ספק שההורמוניה הקולית שם מצוינת אבל אני אבחר במילים כי הן מאוד יפות.

razurgansoni

New member
אני !

השיר השני הכי טוב שלהם לדעתי! 1.ברור....שיר שולט!!!!!!....שיר מהמם ומרגש!!!... השורה האהובה עלי היא: I’m here with my confession Got nothing to hide no more מי שר שם הכי יפה: ניק! מה יותר יפה המנגינה או המילים? המילים

sivanick

New member
הרבה שהם לא מעריצים שלהם אומרים

שזה השיר הכי יפה שלהם. אני אוהבת אותו אבל אני לא חושבת שהוא הכי יפה בעצם לא יודעת ההחלטה קשה מדי

hadasrulez

New member
Me Me../images/Emo23.gif

shape of my האם אתם אוהבים את השיר: 1)ברור....שיר שולט!!!!!!.....שיר מהמם ומרגש!!!... מה השורה האהובה עליכם? I'm here with my confession Got nothing to hide no more I don't know where to start But to show you the shape of my heart מי שר שם הכי יפה? ניק
מה יותר יפה-המנגינה הקולות או המילים? הקולות

NarihS

New member
טוב אני

האם אתם אוהבים את השיר: 1. ברור שיר שולט שיר מהמם ומרגש. מה השורה אהובה עליכם: כמו כולם פה... im here with my confession got nothing to hide no more, i dont know when to start, but to show you the shape of my heart הבית הזה באמת נתפר על ניק. מי שר שם הכי יפה: ניק!!!!!!! מה יותר יפה: אני גם מסכימה עם סיוני שחיבור הקולות שלהם זה ממש יפה.. אבל המילים באמת יותר יפות.. אז.. המילים..

backstreet girl

New member
אני דווקא הכי פחות אוהבת את

הקטע של ניק....כאילו...זה קטע יפייפה והוא שר שם מקסים אבל אני מתה על הפזמון...

למעלה