השיר הבא ...

backstreet girl

New member
השיר הבא ...

everyone האם אתם אוהבים את השיר: 1)ברור...שיר מעניין, נהדר, חזק ואמיתי... 2)כן...אחלה שיר...שיר טוב.. 3)שיר נחמד ביותר.... 4)שיר ממש מכוער ... מה השוורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות?

sivanick

New member
אניייי

האם אתם אוהבים את השיר: 1)ברור...שיר מעניין, נהדר, חזק ואמיתי... מה השוורה האהובה עליכם? lets get on with the show turn the lights down low, you were there from the start we know who you are מי שר שם הכי יפה? איי ג'יי מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? מנגינה

backstreet girl

New member
שלי:

האם אני אוהבת את השיר: 1)ברור....שיר מעניין,נהדר,חזק ואמיתי..... שורה אהובה: thay try to pull us under but here we are toghter and we'er millions string מי שר שם הכי יפה: ניק... מה יותר יפה- המנגינה...

backstreet girl

New member
אני משנה...

ניק שר שם מהמם אבל אני דווקא מעדיפה את בקול של בריאן... אז בריאן שר שם הכי יפה ...לא ניק....

NarihS

New member
אוקיי אני!

everyone האם אתם אוהבים את השיר: ברור שיר מעניין נהדר חזק ואמיתי מה השורה אהובה עליכם: כמו רוני , they try to pull us under' but here were stand together & we milion strong וגם מה שסיוני אמרה.. מי שר שם הכי יפה: ניק! ואייג'יי מה יותר יפה: המנגינה

airgirl

New member
אני ../images/Emo13.gif

האם אתם אוהבים את השיר: 1)ברור...שיר מעניין, נהדר, חזק ואמיתי... מה השוורה האהובה עליכם? כמו של שירני
מי שר שם הכי יפה? ניק
מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? המנגינה..

BShenB

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifme

Everyone
האם אתם אוהבים את השיר: 1)ברור...שיר מעניין, נהדר, חזק ואמיתי... וזה גם עוד שיר שמדבר אלינו המעריצים....
מה השורה האהובה עליכם? כמו רוני... They try to put us under But here we stand together and we million strong כי זה פשוט מדבר עליהם וזה מרגש אותי כל פעם מחדש....
מי שר שם הכי יפה? בריאן
מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? המילים...
פשוט אמיתיות כל כך... וגם המנגינה אחלה

backstreet n1

New member
ש-ל-י-!

Everyone האם אתם אוהבים את השיר: 1)ברור...שיר מעניין, נהדר, חזק ואמיתי... מה השוורה האהובה עליכם? Now we're minutes away Till it's time to play Our heart beats are rising they're letting you in Time for the show to begin מי שר שם הכי יפה? אממ... בריאן מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? המילים עד כמה שזה קשה להחליט..!

למעלה