השיר הבא:

backstreet girl

New member
השיר הבא:

yes i will האם אתם אוהבים את השיר: 1)שיר אמיתי קסום להפליא...שיר שכל בחורה הייתה רוצה שיכתבו עלייה.. 2)אמממ...כן שיר מאוד יפה...לא מהמם אבל יפה.. 3)לא שיר משהו...יש להם שירים הרבה יותר יפים עם מילים מוזיקה וקולות יותר מרגשים ומרשימים.... 4)לא כ"כ ... מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה- הקולות המילים או המנגינה?

NarihS

New member
אני!

1. שיר אמיתי קסום להפליא.. שיר שכל בחורה הייתה רוצה שכתבו עליה.. מה השורה האהובה עליכם: קודם כל הפיזמון מאוד יפה, ואחר כך: I stand beside you, in everything you do Wherever you go, whatever you do Baby I'll be there (oh baby I will be there) הקיצר.. אני יכולה להביא לפה את כל המילים של השיר הזה, כי כל המילים פה יפים :) מי שר שם הכי יפה: אממ.. אייג'יי אבל אני מתה על הקטע שניק שר את: As God as my witness I will carry this through Till death do us part, I promise to you מה יותר יפה: נדמה לי הקולות והמילים.

sivanick

New member
אני ראשונה....!

האם אתם אוהבים את השיר: 1)שיר אמיתי קסום להפליא...שיר שכל בחורה הייתה רוצה שיכתבו עלייה.. מה השורה האהובה עליכם? וואי יש פה הרבה קודם כל אני אוהבת את הבית השלישי שאי ג'י שר ואז ניק פשוט בית יפה ואין לי כוח לכתוב אותו ואני גם אוהבת שבפזמון בסוף ניק עושה oh yeah הוא עושה את זה ממש יפה =) ושבסוף הם שרים everything is gonna be alright, its gonna be alright ואז קווין שר i,i,i,i will מי שר שם הכי יפה? בריאן אבל קווין עושה שם הרבה קולות רקע שמוסיפות הרבה לשיר אז גם הוא =) מה יותר יפה- הקולות המילים או המנגינה? המילים (וגם הקולות)

sivanick

New member
והפעם הזאת תבוא יותר מוקדם ממה

שאת חושבת!!!!!

NarihS

New member
זה איום? האם סיוני שלי מאיימת על

שירני שלה?
אם כך.. זה אומר מלחמה!!!
חחח

sivanick

New member
חחח את צודקת אני חוזרת בי

איך העזתי לאיים על שירני שלי ורק שלי =) אני ממש מטומטמת...שירני שלי את סולחת לי שאיימתי עלייך?

NarihS

New member
חחח ברור!!! ../images/Emo24.gif

איך אפשר לא לסלוח לסיוני שלי ורק שלי?? איזה חמודה את!!!! ואת לא מטומטמת! את חכמה מאוד! קראת לגבריאל שלי יפה! ולבריטני מושלמת! חחח

sivanick

New member
יש../images/Emo70.gif

חחח מה הייתי עושה בלעדייך שירני שלי... =)

NarihS

New member
נכון! קווין מוסיף המון!

ואלבום הבא אני רוצה שיר שלם רק שלו! כל השאר כבר קיבלו גם תורו לקבל! ואם לא.. אז לפחות שישיר הרבה!

airgirl

New member
אני ../images/Emo13.gif

האם אתם אוהבים את השיר: 1)שיר אמיתי קסום להפליא...שיר שכל בחורה הייתה רוצה שיכתבו עלייה
מה השורה האהובה עליכם? כל הפיזמון ומה שסיווני ושירני אמרו
בקיצור כל השיר מהמם וכל המילים שלו יפות!
מי שר שם הכי יפה? כולם
מה יותר יפה- הקולות המילים או המנגינה? המילים הקולות והמנגינה

backstreet girl

New member
אני:

לפני שאני רושמת על השיר יש לי משהו לומר..... אני כותבת מה יותר יפה בשביל שתבחרו אחת מן האפשרויות לא שתבחרו הכול...בסדר חמודות אני יודעת שהשירים של הבויז מהממים ושילוב של הכול יחד מדהים אבל כתבתי שאלה ואני רוצה שתבחרו...או מילים או קולות או מנגינה... אם אתם באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת מטורפות על השיר....אז אני ארשה באופן חד פעמי אבל לא כל הזמן לבחור את הכול...זה עושה את זה פחות מעניין... אני מצטערת שאני מניאקית ואולי מעליבה כמה בנות אבל אני מבקשת לקחת לתשומת ליבכן... אוקי.... האם אני אוהבת את השיר: 1)שיר אמיתי קסום להפליא....שיר שכל בחורה הייתה רוצה שיכתבו עלייה.. שורה אהובה: i open my eyes i see you'r pace i cannot hide i can't earse מי שר שם הכי יפה: איי.ג'יי מה יותר יפה- המילים המנגינה או הקולות: הקולות...

airgirl

New member
מי 2!!!

גם אני לקחתי את זה לתשומת
י.. מבטיחה שלא אעשה את זה שוב...

למעלה