השיר הבא...

backstreet girl

New member
השיר הבא...

lay down beside me האם אתם אוהבים את השיר: 1)אין ספק שאני אוהב\ת את השיר....זה שיר מהמם ומרגש... 2)כן...שיר יפה.. 3)אני מחבבת אותו...אני לא מתה עליו אבל זה נחמד לשמוע אותו לפעמים... 4)לא כ"כ..אני לא חושבת שזה שיר יפה... מה השורה האהובה עליכם? האם אייג'יי שר שם בצורה שאתם אוהבים: 1)ברור....הוא שר שם מקסים ...כמו בכל שיר... 2)כן...הוא שר שם יפה...כמו בכל שיר... 3)כן אבל רק בשיר הזה... 4)לא כ"כ...אבל בשירים אחרים הוא שר יפה מאוד... 5)לא...לא בשיר הזה ולא באף שיר... מה יותר יפה- המילים, הקול של אייגיי או המנגינה?

NarihS

New member
ווי! לא שמעתי את השיר הזה!

*רצה מהר להוריד אותו מ---* :)

backstreet girl

New member
את לא כ"כ צריכה

זה השיר האחרון באלבום ה-1... הוא לא כתוב ברשימת השירים אבל הוא נמצא שם...

airgirl

New member
אני ראשונה ../images/Emo13.gif

האם אתם אוהבים את השיר: 1)אין ספק שאני אוהב\ת את השיר....זה שיר מהמם ומרגש... מה השורה האהובה עליכם? אמממ... Lets take this chance to get to know each other better Maybe we will discover we can be more than lovers i'll give what you need just come to me and get it baby you wont regret it Nooo,No,No,No האם אייג'יי שר שם בצורה שאתם אוהבים: 1)ברור....הוא שר שם מקסים ...כמו בכל שיר
מה יותר יפה- המילים, הקול של אייגיי או המנגינה? בקול של אייג'יי

airgirl

New member
חחחחחחחחחחחחח אופס...

חח עד שרשמתי את ההודעה אני כבר ממש לא ראשונה.... איזה פאדיחה.....

backstreet girl

New member
אני עונה:

האם אני אוהבת את השיר: 1)אין ספק שאני אוהבת אותו...שיר מהמם ומרגש... מה השורה האהובה עליי? baby move a littel closer i wanna feel you 'r body next to mine and before the night it's over you will know just what i mean to be love until you screeeeeeeem (איך אני אוהבת שהוא אומר screm...בקול הגבוה והמאוד מפותח שלו...) האם אייג'יי שר שם הצורה שאתם אוהבים: 1)ברור...הוא שר שם מקסים כמו בכל שיר.. מה יותר יפה- המנגינה,המילים או הקול של אייג'יי?: הקול של אייג'יי...

NarihS

New member
לא! אין לי את זה באלבום שלי!

אולי יש לך גירסה אחרת של האלבום.. אבל אין לי את זה :(

BShenB

New member
אני....../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

Lay down beside me
האם אתם אוהבים את השיר: אין ספק שאני אוהבת את השיר....זה שיר מהמם ומרגש...
מה השורה האהובה עליכם? So hold on me tight Hold me and don't you let go Not till I tell to
האם אייג'יי שר שם בצורה שאתם אוהבים: ברור....הוא שר שם מקסים ...כמו בכל שיר...
מה יותר יפה- המילים, הקול של אייגיי או המנגינה? הקול המושלםםםם של AJ המושלםםםםםם

bshainb

New member
me...me...

אין ספק שאני אוהב\ת את השיר....זה שיר מהמם ומרגש... ברור....הוא שר שם מקסים ...כמו בכל שיר... הכי יפה זה הקול של אייגיי גאד יש לו קול ממש יפה החצי בית שאני הכי אוהבת: Baby,Let me be the one to hold you To give you the things I know you need You know that we can wait another lifetime But we can never find A love just like this

למעלה