השיר הבא....

backstreet girl

New member
השיר הבא....

וואי זה שיר שאני חולה עליו that's the way i like it האם אתם אוהבים את השיר: 1)ברור ....שיר נהדר ללא ספק....שיר מאוד מושך... 2)שיר מגניב אבל אני יותר אוהבת אחרים... 3)שיר טוב...שיר בסדר... 4)שיר ארור ומעצבן... מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה- המילים המנגינה או הקולות?

NarihS

New member
אוקיי אני

1. ברור! שיר נהדר ללא ספק! שיר מאוד מושך! מה השורה אהובה עלי: Girl you make me wanna move It's the price I got to pay For all the things you do But I like it Gotta listen to the groove And you gotta listen well (איך אני אוהבת איך שהוא אומר well) The way you do it That's the way I like it מי שר שם הכי יפה: אייג'יי!!! מה יותר יפה: הקולות.

backstreet girl

New member
וואי.......יש לי את אותן תשובות....

וגם אני מתה על זה שאייג'יי אומר well.... איזה קטעים...

sivanick

New member
אני.....

האם אתם אוהבים את השיר: 1)ברור ....שיר נהדר ללא ספק....שיר מאוד מושך... מה השורה האהובה עליכם? אותו דבר כמו שירני מי שר שם הכי יפה? איי ג'יי מה יותר יפה- המילים המנגינה או הקולות? אממ אני אבחר במנגינה למרות שהקולות שם מדהימים!

bshainb

New member
אני?סבבה../images/Emo13.gif

ברור ....שיר נהדר ללא ספק....שיר מאוד מושך... Girl, you make me wanna move It's a price I got to pay For all the things you do But I like it אייגיי והמנגינה והקולות הכי

airgirl

New member
אני:

האם אתם אוהבים את השיר: 1)ברור ....שיר נהדר ללא ספק....שיר מאוד מושך
מה השורה האהובה עליכם? - כמו של שירני
מי שר שם הכי יפה? אייג'יי! מה יותר יפה- המילים המנגינה או הקולות? הקולות

BShenB

New member
ז'ו....../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

That's the way i like it
האם אתם אוהבים את השיר: ברור ....שיר נהדר ללא ספק....שיר מאוד מושך... אחלה שיר שבעולםםםםם!!!! יש לי אותו בהופעה חיה (audio רק...לא סרטון.. חבל) מה השורה האהובה עליכם? You keep on doing all the things I like You've got me hypnotized But that's the way I like it
מי שר שם הכי יפה? איי' ג'יי
מה יותר יפה- המילים המנגינה או הקולות? הכל מושלם קשה לי להחליט...

BShenB

New member
אהה ואני כל כך כל כך אוהבת את

ההתחלה.. heyyyyyeahh של אייג'יי בהתחלה.... מטרףףףףףףףףףףףףף

למעלה