השיר הבא......

backstreet girl

New member
השיר הבא......

the call האם אתם אוהבים את השיר: 1)שיר מרתק...אין ספק...שיר מהמם...לייק דה... 2)שיר יפה...הוא אחלה... 3)שיר נחמד... 4)שיר מכוער... מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות...?

Miss Kitty

New member
שלי..

האם אתם אוהבים את השיר: 1)שיר מרתק...אין ספק...שיר מהמם...לייק דה... מה השורה האהובה עליכם? I can't take it back what's done is done מי שר שם הכי יפה? רק איי ג'יי וניק שרים.. אז.. ארממ.. ניק
מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות...? הכל ביחד

backstreet girl

New member
אני:

האם אני אוהבת את השיר: 1)שיר מרתק...ללא ספק...שיר מהמם...לייק דה... שורה אהובה: my battery is low just for you know we're going to a place nearby gatta go מי שר שם הכי יפה: אייג'יי... מה יותר יפה...הקולות המילים או המנגינה: המנגינה...

NarihS

New member
עכשיו ME!

1. שיר מרתק.. אין ספק.. שיר מהמם.. לייק דה.. מה השורה אהובה עליכם: And it eats me from inside, that she's not by my side Just because I made that call and lied מי שר שם הכי יפה: ניק מה יותר יפה: הקולות

sivanick

New member
אני....

האם אתם אוהבים את השיר: 1)שיר מרתק...אין ספק...שיר מהמם...לייק דה... מה השורה האהובה עליכם? רוב הבית של ניקי: now till its done nothin be won i can take it back whats done is done and it eats me from inside that shes not by my side just because i made that call and lied מי שר שם הכי יפה?ניק מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות...? קולות

hadasrulez

New member
../images/Emo13.gif אני

the call האם אתם אוהבים את השיר: שיר יפה...הוא אחלה... מה השורה האהובה עליכם? יש 2 Let me tell you the story ‘bout the call that changed my destiny ו- Just because I made that call and lied. מי שר שם הכי יפה? ניק
מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? המנגינה (והקולות
)

למעלה