השיר הבא נכתב

saharur

New member
השיר הבא נכתב

בהשפעת התוכנית עובדה אתמול בערוץ 2 פשוט הייתי חייב לכתוב משהוא על הסיפור העצוב של לעיינת. וענייך זוהרות בחשכה כאבני חן וצחוקך מהדהד באוזניי עוד היום שנתיים אחריי. אני תוהה מדוע זה פרסת את כנפייך ועפת אל מעבר לגבול החיים והותרת אותנו לצנוח אל מציאות מרה של אבדון. איך היה הדבר של הבחנו ביצר ההרס הנורא. וכך נשארנו אנו עם זיכרון בדד ורגשות אשמה. .השיר הוא אינטרפטציה חופשית למה שהיה .

Mrs.Dvash

New member
יפה ונוגע

ונהנתי לקרוא ולראות את הדברים מנקודת מבטך. ישנם אנשים שאי אפשר לגעת בהם. ישנם אנשים יותר מדיי יפים לעולם הזה. אני יודעת שהרבה לא יסכימו אבל זהי דעתי. עינת זכרונה לברכה, הייתה לפי דעתי אחת מאותם אנשים. מקווה שיותר שקט לה עכשיו. מקווה עינת, שהכאב עבר. מקווה שאת יכולה לנוח עכשיו.

תום .

New member
את באמת צודקת...

הרבה לא יסכימו עם האימרה הזו,ובכללם אני... עוד רגע והיית מתארת התאבדות כאידילה...זה ממש היה המשכו הלוגי של המשפט אז בואי נתחיל בזה שהיא מתה וזה קצת חסר טעם לקוות או לאחל דברים לאדם שהוא מת...וכן,אולי באמת שקט לה עכשיו...דממת מוות ממש...ואולי היא גם לא מרגישה יותר כאב אבל היא גם לא מרגישה ולעולם לא תרגיש יותר שום דבר אחר...היא לא תזכה לאהוב,לצחוק,לשמוח,לקוות,וכן - גם לבכות,אבל גם זה חלק מהחיים. ואני מתנצלת מראש על התגובה האולי קצת אגרסיבית - משפטים כאלה פשוט מרגיזים אותי...

השיר יפה מאוד... אבל...

לא היה מזיק קצת רקע... שכן אני וטלויזיה... הממממ - נו טוב אני לא משועממת כמוך ;-) ושובבב הפתעת אותי עם הרגש שלך - מאין אתה שואב אותו שכן במציאות... המממ... לא נגלה לחבר`ה ;-) ענבל

למעלה