השיר הבא מוקדש ל:

השיר הבא מוקדש ל:

ניסו-ריקוקו המאמי שלי!
ולאורן-מר טיני הנשמה הטהורה!
http://www.mytempdir.com/746482 שיר אהבה פשוט-לירז

.

חחחחחחחחחחח אורן עלק התעלפתי
תן לה באורן מגיע לנתב"ג וישר למעשיהו
תן לה בימח שמם כל ההוצל"פ אוכלי חינם חארות
שבוע טוב מרטיטיני חחחחחחחחחחחחח

עכשיו התאוששתי אני יכול להגיב...

לירזו'שששששששששששששש נשמה שלייייייייי תודה מאמיייייייי הפתעת אותי ופתחת לי את השבוע בצורה מדהימה תודה תודה מאמיייייייי את יודעת שתמיד תמיד אני אוהב אותך למרות ההתחלה הצולעת שלנו ולמרות שאנחנו לא מדברים כמו בעבר אבל בלב כלום לא השתנה הרגש נשאר אותו דבר ביננו שיהיה לך שבוע מדהים מאמי

אורן מאמי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

קודם כל מאמוש אתה יודע שאני מטורפת עלייך,ולא זמן ולא שום דבר אחר ישנה את הרגשות שלנו אחד כלפי השניה..! אתה יודע מה אני מרגישה וחושבת עלייך,אז החלטתי להקדיש לך את השיר הזה! ובגלל שאתה כל כך "אוהב" את הקול שלי גם שרתי חחחחחח אז יאללה נשמאמי שיהיה לך שבוע מדהים!

או כמו שהייתי נוהג לומר...

לירז קול ברווז
מת עליך מאמו'ש ותודה על השיר הוא כבר מככב אצלי במערכת ואני עוד מעט יעביר אותו ל MP3 שיהיה לי בדרך לעבודה

לכל אוהבי ואוהבות סער פדידה

הרי הוא יהודה לוי הכוסון,המעלף,שגורם לכל בחורה לבייץ הנה השיר שהוא שר למיטל... שיר יפיפיה!!!!! תהנו

למה הוא לא שר כמו שהוא נראה..? =\

שונאת תקול שלו חחחחחחחחחחחחחח עליו המציאו את המשפט "תיהיה יפה ותשתוק" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל תכלס שיר יפהההה !! אהה ועוד משו לירזי.. א נ י א ו ה ב ת א ו ת ך !!! מואההההההה

עלאקקקקקק צצאי מהסרט מהררר

הוא שר מעלףףףףףףףףףף הרי הוא היה בלהקת השכנים של צ'יץ... ויש לו קול מרטיט יאמי גררררררררררר ו... גם אני אוהבת אותך תותי!!!!!!!!!!!

לירזי הייתי חייבת לגנוב לך

את התמונה תודה מראש וסליחה על החוצפה . וועליה תמיד הייתי כזאת מה אני מתנצלת .. אוהבת דניאל :)

Ricoko

New member
השיר הבא מוקדש ל...

לירזי נשמה , קראתי את ההודעה החמה שרשמת אבל משום מה אני לא מצליח להגיע אל השיר עם הלינק הזה הרשום שם נפתח לי חלון של icq וכל מה שאת רוצה חוץ מהשיר הזה ..... אדבר איתך במסינג'ר .. אולי תפתרי לי את הבעיה.

למעלה