השיר הבא המשחק:

backstreet girl

New member
השיר הבא המשחק:

get another boyfriend האם אתם אוהבים את השיר: 1)בוודאי!!!!!!זה בין השירים הכי מגניבים ויפים ששמעתי אי פעם!!!! 2)אמממ...כן ...אני אוהבת אותו מאוד ...זה ממש אחלה שיר!!!! 3)לא!!! זה שיר זועם וחד מדי!!!! 4)זה שיר נחמד ....לא יותר מזה!! מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה?- המילים המנגינה או הקולות?

Miss Kitty

New member
../images/Emo99.gif

get another boyfriend האם אתם אוהבים את השיר: 1)בוודאי!!!!!!זה בין השירים הכי מגניבים ויפים ששמעתי אי פעם!!!! מה השורה האהובה עליכם? He’s just another player playing in the name of love מי שר שם הכי יפה? מישהו בכלל שר שם לבד?
אני לא זוכרת מי שר מה.. מה יותר יפה?- המילים המנגינה או הקולות? המנגינה

sivanick

New member
אני................................

get another boyfriend האם אתם אוהבים את השיר: 1)בוודאי!!!!!!זה בין השירים הכי מגניבים ויפים ששמעתי אי פעם!!!! מה השורה האהובה עליכם? Let`s talk about what hes done to become your number one מי שר שם הכי יפה? איי ג'יי מה יותר יפה?- המילים המנגינה או הקולות? מנגינה

backstreet girl

New member
עכשיו אני:

האם אתם אוהבים את השיר: 1)בוודאי!!!!!!זה בין השירים הכי מגניבים ויפים ששמעתי אי פעם!!!! מה השורה האהובה עליכם? was it all the promises of diamonds, pearls and party dresses that turned you on מי שר שם הכי יפה? איי ג'יי מה יותר יפה?- המילים המנגינה או הקולות? הקולות שולטים!!!!!! הקולות החדים האלה שלהם פשוט מדהימים!!!!!!!!!!!

אניייייי

get another boyfriend האם אתם אוהבים את השיר: אמממ...כן ...אני אוהבת אותו מאוד ...זה ממש אחלה שיר!!!! מה השורה האהובה עליכם? הפיזמון מי שר שם הכי יפה? איי ג'יי מה יותר יפה?- המילים המנגינה או הקולות? המנגינה

NarihS

New member
אוקיי אני אני!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

האם אתם אוהבים את השיר: 1. בוודאי!!!! זה בין השירים הכי מגניבים ויפים ששמעתי אי פעם!!! מה השורה אהובה עליכם: בעיקרון כל מה שכולכן רשמת עד עכשיו, אבל זה בעיקר: or was it all the promises of diamonds pearls and party dresses that turned you on מי שר שם הכי יפה: ניק!!!! מה יותר יפה: הקולות!

backstreet n1

New member
אני..

get another boyfriend האם אתם אוהבים את השיר: 1)בוודאי!!!!!!זה בין השירים הכי מגניבים ויפים ששמעתי אי פעם!!!! מה השורה האהובה עליכם? Just go get on with your life Stop acting like you’ve given up מי שר שם הכי יפה? ניק.. מה יותר יפה?- המילים המנגינה או הקולות? המנגינה בהחלט..

hadasrulez

New member
אנננננננננננייי

גאאד זה אחד השירים הכי אהובים עליייי
get another boyfriend האם אתם אוהבים את השיר: 1)בוודאי!!!!!!זה בין השירים הכי מגניבים ויפים ששמעתי אי פעם!!!! מה השורה האהובה עליכם?Just go get on with your life Stop acting like you’ve given up מי שר שם הכי יפה? נננננננננננננננננננננננננננניק!!!!! מה יותר יפה?- המילים המנגינה או הקולות? המנגינההה חח נסחפתי

airgirl

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

האם אתם אוהבים את השיר: )בוודאי!!!!!!זה בין השירים הכי מגניבים ויפים ששמעתי אי פעם
שורה אהובה: זה כל הבית השני.. אני פשוט מתה עליו.. Let’s talk about what he’s done To become your number one Was it all the promises of diamonds, pearls and party dresses that turned you on? I’ve seen it before, (don’t take) anymore Three, two you’re through for sure Just go get on with your life Stop acting like you’ve given up מי שר הכי יפה: ניק!! מה יותר יפה: המנגינה!!!

BShenB

New member
MEEEEEE../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

Get another boyfriend
האם אתם אוהבים את השיר: 1)בוודאי!!!!!!זה בין השירים הכי מגניבים ויפים ששמעתי אי פעם!!!! ממש ככה!!!!
וראיתם איך הם רקדו את השיר הזה בהופעה?? וואו זה חלומי
מה השורה האהובה עליכם? נראה לי שפשוט כולנו חולים על השורה המהירה הזאת של ניק
or was it all the promises of diamonds pearls and party dresses that turned you on ואני גם אוהבת את הקטע here me out you must know.... וההמשך ואיך שהם שילבו את הפזמון ואת הקטע הזה בסוף
זה כזה מגניבבבבב
מי שר שם הכי יפה? ניק ניק ניק ניק
ניק
ניק
ניק
ניק
למרות שאני מתה על הצעקה של איי' ג'יי heyyyeahh
מה יותר יפה?- המילים המנגינה או הקולות? המנגינה.... אין הלחן פשוט מדהיםםםם

למעלה