השיר הבא הוא:

backstreet girl

New member
השיר הבא הוא:

the perfect fan האם אתם אוהבים את השיר: 1)ברור...זה שיר עם המון רגש.... שיר אמיתי ושומעים את זה..פשוא נוגע ללב 2)כן...שיר יפה..בעיקר המקלה בסוף... 3)כן..שיר חמוד... 4)שיר מפלוץ.... מה השורה האהובה עליכם: מי שר שם הכי יפה: מה יותר יפה- המילים,הקולות או המנגינה?

NarihS

New member
אוקיי אני

האם אתם אוהבים את השיר: ברור.. זה שיר עם המון רגש... שיר אמיתי ושומעים את זה, פשוט נוגע ללב ואני מערבבת קצת עם 2, שיר יפה בעיקר המקהלה בסוף. כי מאוד אהבתי את זה. מה השורה אהובה עליכם: טוב לא ידעתי ממש מה לבחור, כי פה אין לי ממש שורה אהובה אז הנה סתם קטע: Just how to walk without your hands ’cause mom you always were The perfect fan ועוד אחד: In hopes I can give back to you And be the perfect son מי שר שם הכי יפה: ניק. חחחח סתם! חחח איזה באסה באמת שהוא לא שר שם.. אוף.. טוב אז קווין. מה יותר יפה: אממ נדמה לי המילים והקולות אבל של המקהלה

sivanick

New member
אני!

האם אתם אוהבים את השיר: 2.שיר יפה בעיקר המקהלה בסוף מה השורה אהובה עליכם: אני אוהבת שבסוף כל אחד מהם אומר: mom your always were מי שר שם הכי יפה: קווין!!! והכי יפה שם זה השילוב של הקולות של בקסטריט עם המקהלה..

airgirl

New member
אני ../images/Emo9.gif

the perfect fan האם אתם אוהבים את השיר: 1)ברור...זה שיר עם המון רגש.... שיר אמיתי ושומעים את זה..פשוא נוגע ללב מה השורה האהובה עליכם: כל הפיזמון.. אין לי כוח לרשום אותו.. מי שר שם הכי יפה: כולם..אבל נראה לי שאייג'יי שר הכי יפה
מה יותר יפה- המילים,הקולות או המנגינה? הקולות

backstreet girl

New member
אני:

האן אני אוהבת את הישר: 1)ברור....זה שיר עם המון רגש... שיר אמיתי ושומעים את זה...פשוט נוגע ללב.. שורה אהובה: it's take a lot of time to know what is love it's not the big things but the little thihgs thet can mean enough מי שר שם הכי יפה: קווש
מה יותר יפה -המילים המנגינה או הקולות: יו...איך אני מתלבטת... טוב....המילים....וגם הקולות...

bshainb

New member
אני

ברור..זה שיר עם המון רגש..אמיתי ושומעים את זה...פשוט נוגע ללב והכל פשוט הכל אני אוהבת בשיר הזה כל המילים יפות הקולות המנגינה וגם הקטע עם המקהלה בסוף

למעלה